Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,akinek a hcg...

Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltam

dec. 18. 12:51
 141/153 A kérdező kommentje:
Micsoda? Nem jelentettem semmit,nem tudom miről beszéltek
tegnap 07:41
 142/153 A kérdező kommentje:

Ma màr az öcsém is megjegyezte,hogy nőtt a hasam a szűk ruhában…

Mellbimbóm is viszket és fáj…hát nagyon kíváncsi leszek hogy mit mond majd az orvos

Ha terhes vagyok,akkor ez tényleg valami hihetetlen,de nem tudom mit csinàlok majd,de tényleg olyan érzésem van mintha az lennék,akàrmennyire is nem akarok az lenni,és ez szörnyen megijeszt,nem tudom elengedni a gondolatot

tegnap 22:21
 143/153 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a karácsonyi vacsora utan a fél család 3 hónapos terhesnek nézett ki. A női fele (ertsd: nem volt tökéletesen lapos a hasuk...) De a férfiak között jópár 6 hónapos is befigyelt! :)
tegnap 22:25
 144/153 anonim ***** válasza:
100%
(143 vagyok, és eddig éltem a gyanúval, hogy nem vagy troll. Most győződtem meg róla, hogy igen. Azert a 27-i leletre eleggé kívancsi vagyok. Nem lehet hogy azert nem látták eddig, mert ikreid lesznek, es az tök bezavar?)
tegnap 22:27
 145/153 A kérdező kommentje:
Mivel reggel is màr puffadt volt a hasam,mikor még nem ettem,így ez teljesen kizárt
tegnap 22:30
 146/153 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy felesleges, de azert idemásolom:

"Terhesség esetén a puffadás oka, hogy a fogantatást követő fokozott progeszteron termelés miatt az emésztés némileg lelassul. A simaizmok ellazulnak, a belek perisztaltikus mozgása is csökken. A lassabb működés miatt a gyomor is lassabban ürül ki, puffadás és székrekedés alakulhat ki."

Szóval 1. székrekedésednek kéne lenni, de hasmenésed van 2. egy terhes is a kajatól puffad, a semmitől nem. A semmitől csak te puffadsz.

tegnap 22:34
 147/153 A kérdező kommentje:

Nincs hasmenésem,csak gyakrabban jàrok

Na mindegy,tényleg nem itt fogom megkapni a választ és nem fogok megnyugodni,csak ha az orvos nem lát semmi,ki kell bírnom még ezt a 2napot

tegnap 22:45
 148/153 A kérdező kommentje:
És most épp szorulásom van az a vicc az egészben
tegnap 22:47
 149/153 anonim ***** válasza:
100%

147

De hát az orvos már kétszer sem látott semmit... mi a fityfenét vársz a harmadiktól? Aztan mesz megint beta hcg-t nézetni? Elmondtad ezt bárkinek élőben? Vagy nem mered? :)

tegnap 23:09
 150/153 A kérdező kommentje:

A barátnőimnek elmondtam,de már ők is kivannak tőlem (amit meg is értek,tudom mennyire elviselhetetlen vagyok az utóbbi időben),de egyszerűen nem bírok lenyugodni,egy biztos,hogy felkeresek ezek után egy pszichológust mert nem normàlis,hogy valamire ennyire rástresszelek és nem bírom elengedni,holott több lelet és rengeteg teszt is bizonyítja,hogy nem vagyok az

Csak ez a sok változás a testemben nem hagy nyugodni,meg az hogy egyedül maradtam ebben a helyzetben,valoszinu ez is kozrejatszik abban,hogy szinte megbolondultam

tegnap 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!