Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Ma màr az öcsém is megjegyezte,hogy nőtt a hasam a szűk ruhában…
Mellbimbóm is viszket és fáj…hát nagyon kíváncsi leszek hogy mit mond majd az orvos
Ha terhes vagyok,akkor ez tényleg valami hihetetlen,de nem tudom mit csinàlok majd,de tényleg olyan érzésem van mintha az lennék,akàrmennyire is nem akarok az lenni,és ez szörnyen megijeszt,nem tudom elengedni a gondolatot
Tudom hogy felesleges, de azert idemásolom:
"Terhesség esetén a puffadás oka, hogy a fogantatást követő fokozott progeszteron termelés miatt az emésztés némileg lelassul. A simaizmok ellazulnak, a belek perisztaltikus mozgása is csökken. A lassabb működés miatt a gyomor is lassabban ürül ki, puffadás és székrekedés alakulhat ki."
Szóval 1. székrekedésednek kéne lenni, de hasmenésed van 2. egy terhes is a kajatól puffad, a semmitől nem. A semmitől csak te puffadsz.
Nincs hasmenésem,csak gyakrabban jàrok
Na mindegy,tényleg nem itt fogom megkapni a választ és nem fogok megnyugodni,csak ha az orvos nem lát semmi,ki kell bírnom még ezt a 2napot
147
De hát az orvos már kétszer sem látott semmit... mi a fityfenét vársz a harmadiktól? Aztan mesz megint beta hcg-t nézetni? Elmondtad ezt bárkinek élőben? Vagy nem mered? :)
A barátnőimnek elmondtam,de már ők is kivannak tőlem (amit meg is értek,tudom mennyire elviselhetetlen vagyok az utóbbi időben),de egyszerűen nem bírok lenyugodni,egy biztos,hogy felkeresek ezek után egy pszichológust mert nem normàlis,hogy valamire ennyire rástresszelek és nem bírom elengedni,holott több lelet és rengeteg teszt is bizonyítja,hogy nem vagyok az
Csak ez a sok változás a testemben nem hagy nyugodni,meg az hogy egyedül maradtam ebben a helyzetben,valoszinu ez is kozrejatszik abban,hogy szinte megbolondultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!