Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,akinek a hcg...

Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltam

dec. 18. 12:51
 151/184 A kérdező kommentje:

Mindenesetre köszi azoknak akik válaszoltak,még akkor is,ha butaságnak gondolják ezt az egészet

Talán ez az egy nyugtat,hogy itt kiírhatom magamból

tegnap 23:15
 152/184 anonim ***** válasza:

Amúgy létezik az álterhesség us ami szintén pszichés alapú. Tüneteket produkálsz terhesség nélkül.

Ez az egy lehetséges. Így mindenképp javasolt a pszichológus felkeresése.

Olvass utána az álterhességnek.

ma 07:17
 153/184 A kérdező kommentje:

Igenigen,hallottam már róla

Ha a doki pénteken nem lát semmit,akkor megyek a pszichológushoz

ma 08:07
 154/184 A kérdező kommentje:

Egyébként ma vettem észre,hogy felülésnél kitüremkedik a méhem,és jól kitapintható,mintha nőtt volna, hasam sem hajlik ott be ülésbél

Ez nem terhesen is ilyen?

ma 08:22
 155/184 anonim ***** válasza:
Az valószínűleg pontosan az "ülésbél", az türemkedik ki 😁
ma 08:25
 156/184 A kérdező kommentje:
Neem mert ki tudom tapintani a méhem alakját,a szeméremdomb felett kezdődik
ma 09:00
 157/184 A kérdező kommentje:
*ülésnél
ma 09:01
 158/184 anonim ***** válasza:

"Ha a doki pénteken nem lát semmit,akkor megyek a pszichológushoz"

Mégis mit látna? Csettintésre felbukkan a méhedben egy 9-11 hetes embrió?

ma 09:05
 159/184 A kérdező kommentje:

Nem tudom,de rettegek

A menstruàcióm 3hónapja nem volt a megszokott,a fura alhasi feszülések,a mellbimbóm stb.

Esküszöm màr arra gondoltam,hogy mi van ha az orvos a negatív hcg vérteszt miatt másra gondolt,ezért nem vizsgált meg rendesen,vagy azon a területen és ezért nem làtta a babát

Pont előbb olvastam,hogy volt aki vérzett a megszokott időben terhesen és emiatt nem jött rá,hogy terhes

De nekem ott vannak a tesztek,a vérvizsgálat,az uh,mondjuk az utolsó uh-n nagyobbnak mérte az orvos a méhemet jóval

Én màr nem tudom,de beleőrültem,furán érzem magam

Most biztos,hogy úgy megyek majd az orvoshoz,hogy egyértelműen rákérdezek,hogy terhes vagyok e vag sem

ma 09:15
 160/184 anonim ***** válasza:
Igen, jól írtad, tényleg beleőrültél. Pszichiáterhez (és ne pszichológushoz!) menj!
ma 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!