Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Mindenesetre köszi azoknak akik válaszoltak,még akkor is,ha butaságnak gondolják ezt az egészet
Talán ez az egy nyugtat,hogy itt kiírhatom magamból
Amúgy létezik az álterhesség us ami szintén pszichés alapú. Tüneteket produkálsz terhesség nélkül.
Ez az egy lehetséges. Így mindenképp javasolt a pszichológus felkeresése.
Olvass utána az álterhességnek.
Igenigen,hallottam már róla
Ha a doki pénteken nem lát semmit,akkor megyek a pszichológushoz
Egyébként ma vettem észre,hogy felülésnél kitüremkedik a méhem,és jól kitapintható,mintha nőtt volna, hasam sem hajlik ott be ülésbél
Ez nem terhesen is ilyen?
"Ha a doki pénteken nem lát semmit,akkor megyek a pszichológushoz"
Mégis mit látna? Csettintésre felbukkan a méhedben egy 9-11 hetes embrió?
Nem tudom,de rettegek
A menstruàcióm 3hónapja nem volt a megszokott,a fura alhasi feszülések,a mellbimbóm stb.
Esküszöm màr arra gondoltam,hogy mi van ha az orvos a negatív hcg vérteszt miatt másra gondolt,ezért nem vizsgált meg rendesen,vagy azon a területen és ezért nem làtta a babát
Pont előbb olvastam,hogy volt aki vérzett a megszokott időben terhesen és emiatt nem jött rá,hogy terhes
De nekem ott vannak a tesztek,a vérvizsgálat,az uh,mondjuk az utolsó uh-n nagyobbnak mérte az orvos a méhemet jóval
Én màr nem tudom,de beleőrültem,furán érzem magam
Most biztos,hogy úgy megyek majd az orvoshoz,hogy egyértelműen rákérdezek,hogy terhes vagyok e vag sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!