Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,akinek a hcg...

Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltam

dec. 18. 12:51
 111/158 A kérdező kommentje:
Majd a doktornő megmondja:)
tegnapelőtt 14:37
 112/158 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

Valaki nem gyűjtötte esetleg össze az eddigi kérdéseit?

Veszélyeztetett terhesként szilveszterkor is feküdnöm kell (plusz természetesen ugye nem iszik az ember) és ez lezsibbaszt agyilag 😅, így aznap szívesen olvasgatnám.

Amúgy kérdező, merem remélni, hogy csak egy kifejezetten kitartó troll vagy, mert különben tényleg ez már pszichiátriai eset.

Kérlek egy pszichiáterhez is foglalj időpontot, mutasd ezt a történetet meg neki. Mégis mit veszíthetsz, ha ennyi negatív leletnek nem hittél?

tegnapelőtt 14:46
 113/158 anonim ***** válasza:
100%

Te hülye vagy.... az ultrahangokon minden amit állítasz látszódott volna. Nincs odabent semmi terhesség. Vetélés sem, mert már az első uh-n is vékony volt a nyálkahártya. Te nem vagy százas... nincsenek rokonaid, barátaid akikkel ezt megbeszéld? Hátha valamelyik felpofozna, hogy észheztérj.

Nem is értem miért idegesít ez a téma....ennyire hülye senki nem lehet, de komolyan.

tegnapelőtt 14:58
 114/158 A kérdező kommentje:
Csak egy 25éves kétségbeesett lány vagyok,semmi más,aki magára maradt a problémájával
tegnapelőtt 14:58
 115/158 anonim ***** válasza:
100%

Nem...te bolond vagy. Nemlétező problémán lovagolsz. Az ég világon semmi bajod csak elmebeteg vagy. És nem akarod beismerni.... Te magad generálod a problémát. Nem hiszel senkinek és semminek. Te egyáltalán nem érzed, hogy veled van a baj? Vagy miért olyan rohadt nehéz elhinni, hogy nem voltál és nem is vagy terhes? Mi a fenének hinnél, ha nem a dokiknak?

Ha nem érzed a sztoridban, hogy az agyaddal van gond, akkor menthetetlen vagy...

tegnapelőtt 15:03
 116/158 A kérdező kommentje:

Teljesen ép vagyok csak nem voltam még terhes ezért nem tudom mi hogy működik,és ráparáztám

Teljesen normális vagyok csak nem akarom ezzel terhelni a családomat,így inkább itt kérdezgettem

tegnapelőtt 15:18
 117/158 A kérdező kommentje:
Egyébként max az előváladéktól eshettem teherbe,szóval tényleg én lennék szűz mária,ha ennyi teszt ellenére,vérvétel ellenére,uh ellenére az lennék,ezt is tudom,viszont ez az alhas növekedés meg furcsa mellbimbó barnulás kiakaszt és nem tudom hova tenni
tegnapelőtt 15:21
 118/158 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális ember, ha nem volt még terhes, annyit fel bír fogni, hogy ha sem a teszt, sem a vérvétel, sem az orvosi vizsgálat nem mutat terhességet, akkor NEM TERHES.

Aki ezek után is terhességet/vetélést képzel be, az pszichiátriai eset vagy troll.

Egyre inkább biztos vagyok benne, hogy az utóbbi.

(Mondjuk annak az elmeállapota is megér egy misét, aki ilyen kérdések kiírásával szórakozik.)

tegnapelőtt 15:26
 119/158 A kérdező kommentje:
Elküldöm szívesen a leleteimet,hogy elhidd nem szórakozom
tegnapelőtt 15:37
 120/158 A kérdező kommentje:

Ez az utolsó

[link]

tegnapelőtt 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!