Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Azt hiszem elmegyek egy másik nőgyógyàszhoz,hogy megnyugodjak
Aztán következő ciklusban meg egy hormon panelre,mert nem hiszem hogy normális ahogy érzem magam,ahogy puffadok meg ez a vérzés…
Köszi nektek a válaszokat!
Oké, de kérdezd meg, csinál-e genetikai ultrahangot is, mert ha mégis van baba, akkor már 12 hetes vagy, es azt akkor kell. Kiderül, hogy van-e orrcsontja, megfelelő hosszúak-e a végtagjai, mekkora a fejkörfogat, hogy alakulnak a belső szervei.
Őszintén, tényleg el tudod képzelni, hogy talál benned a semmiből egy 8 cm-s magzatot?! Bocs, de ez súlyos. Rettentő kivancsi vagyok, hogy tenyleg megnyugszol-e.
Rettentő kíváncsi vagyok,hogy mi a bajom
Reggel is puffadt az alhasam és kemény,szóval állandóan puffadt,ez is érdekes,de 27-én kiderül,hogy mi van
Mégis mi fog kiderülni 27-én???
Valószínűleg semmi (azon kívül, amit eddig is mindenki tudott rajtad kívül: nem vagy terhes), csak továbbküld kivizsgálásokra/vérvételre vagy átirányít más dokihoz.
De nyugodtan izgulj még pár napot, hogy fiad lesz vagy lányod! 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!