Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi biztosak a 12.hét...

Mennyi biztosak a 12.hét végén elvégzett magán genetikai ultrahang vizsgálat eredményei? Értve itt a betegségekre, nem meghatározásra.

Figyelt kérdés

Egy órán át vizsgált a doki jó gépe volt,mindent rendben talált. Csak azért még izgulok a nifty teszt 1 hét még mire meglesz.

A nemére annyit mondott, hogy

két csíkot lát de csak 80%ra mondta a lányt.

nov. 23. 05:01
 1/3 anonim ***** válasza:
26%

A teszt sokkal stabilabb, mint az uh ahol mérési hiba lehetséges. A nemét illetően meg közelében sincs ilyenkor az uh a valóságnak. Vár meg a tesztet, az majd biztosat mond.

Nagyon elmérni nem tudnak, szóval első fázisban az uh is megbízható, nagy gondot azért ott is észrevesznek, ha van.

De ha meg onnan nézed, mi mennyire biztos....hát mennyi sok betegség létezik amit nem tudnak szűrni és sjanos csak születés után derül ki...

Nyugodj meg kicsit, nem szabad végig parázni a terhességet. Eddig látszólag rendben vagytok, legyen ez egy kis pozitív megerősítés :)

Lány ruhákat meg még ne vegyél 😁

nov. 23. 08:28
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Nem minden betegség mutatható ki 12 hetesen, ezért van több ilyen. Amire tudnak szűrni, azok nagyjából annyira biztosak mint a nem meghatározás. A nipt tesztek ugye nézik a triszómiákat, meg a nemet is, ha azokat kértétek. A Down elég árulkodó tud lenni már a 12 hetes UH-n, de a Patau meg az Edwards például nem. De ne izgulj feleslegesen. Egy hét múlva már 100% biztos lehetsz benne, hogy minden rendben :) Most nagyjából ez a 80%, de én még mondanék 90-et is :) Ami a nemét illeti, arra nem tudok mit mondani, hiszen a doki is nyitva hagyta a kérdést. Mi a 12 heteseken rá sem kérdeztünk pont a tévedés lehetősége miatt. Második gyereknél a doki kérdezte meg, hogy akarjuk-e tudni. Ő ott akkor látta biztosra.
nov. 23. 08:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Az uh. down-ra 75%, teszttel 99. Én öreg vagyok, ezért kértem tesztet. Az uh.tökéletes volt, magánban csinálta egy nagyon jó szonográfus. Izgultam kicsit azért, de őszintén meglepődtem volna, ha rossz lesz, annyira nem merült fel uh.alapján.

A nem ezek szerint 80%🤷🏼‍♀️ Én is azt mondom, a nemfeltáróval még várd meg a tesztet, az a tuti.

nov. 23. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!