Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Ma reggel is csináltam egy facelle tesztcsíkot és negatív
Megpróbálok lenyugodni és felfogni,hogy nem vagyok terhes
Mert furcsa volt,hogy úgy jött meg,hogy egyáltalán nem görcsöltem,nem fájt a mellem,2napig tartott,semmi barnázás,pedig nekem nagyon erős görcseim szoktak lenni és erős vérzésem
És ez már a 3.hónap hogy ilyen 1-2napos a vérzés
Akkor fordítsuk meg a kérdést hátha úgy látszik mennyire logikátlan amit írsz:
(Az én esetem)
Segítsetek kit érdemes keresnem, április óta nem jött meg de furcsa alhasi göcseim vannak, a doki szerint ezen a ponton felesleges a PCOSre vizsgálnia és tovább sem akar küldeni máshoz. Azt mondja vagy természetesen vagy műtéti úton fog ez rendeződni. Március óta még csak növekedő tüszőt sem láttak a petefészkeimben, ultrahangon mindig mást néznek 🙈. Ugye ez a PCOS???
Amúgy három genetikai, nem tudom hány sima UH, két HCG vérvétel és olyan 10 teszt (az elején) igazolta eddig a terhességet, de szerintem ez tuti a PCOS tünete.
(Jah amúgy lassan 37 hetes terhes vagyok)
Ugye reálisnak tűnik???
Egyébként volt 2időn túli pozitív tesztem,de azóta voltam már a vérvételen és az meg <2 lett
Értem kedves utolsó!!
Fel vagy puffadva. Pcosod van szerintem. Nem is értem miért nem jöhet szóba bármi más csak a terhesség, amit a legkönnyebb kizárni.
Egy intelligens ember felfogta volna már, sajnálom, hogy te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!