Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az anya rh pozitív, akkor...

Ha az anya rh pozitív, akkor mi lehet az oka az ellenanyag szűrésen a pozitív eredménynek?

Figyelt kérdés
nov. 28. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is ez van. Doki azt mondta lehetett valami fertőzés amire reagál. Később kérnek egy kontrollt. A babára nézve nincs gond, ez így rá nincs hatással. Ha meg így marad és végig pozitív, akkor tán szülés után kap az anya valamit, de még nem tartok ott, hogy erre rákérdezzek, egy hét múlva lesz a kontroll. Engem annyi érdekelt hirtelen, hogy a babára ártalmas e :)

Szóval nyugi....egyelőre nincs vele teendő.

nov. 28. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Én ezt nem így tudom. Vagyis első terhességnél nem gond, szülés után kap az anyuka szurit a fenékbe (nálam 4éve így volt legalábbis). Most viszont jövő héten lesz a kontroll vérvétel 31.hetes terhesen és azt mondták, ha ellenanyagot termel a szervezetem, akkor már nem segít ezen a szuri és ki kell venni idő előtt a babát, mert pont rá veszélyes, mivel a szervezetem elkezd dolgozni a baba ellen.
nov. 28. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
1 vagyok.... most nem nyugtattál meg xD nekem azt mondták, csak akkor gáz, ha anyuka rh negatív. Nekem elsőnél nem volt pozitív az ellenanyag csak most a második babával.
nov. 28. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jajj bocsánat. Kettes vagyok! Igen ez akkor van csak, ha anyuka negatív. Bocsi így este félrekódoltam. Ha anyuka pozitiv, akkor nincs semmi🙈🤗
nov. 28. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gond, na de akkor most megint megnyugszok. Huh amúgy ezek mindig olyan zavarosak :) Elsőre be is pánikoltam a laborom miatt, de valóban nincs így gond, ha anyuka rh pozitív. Szóval kérdező, tényleg nyugi, te is kérdezz majd rá a dokidra, hátha érthetően elmondja, azt se bánom, ha te is megírod, neked mit mondott 😁
nov. 28. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek vizsgálatra, Következő héten többet tudok. 3 hét van nekem szülésig és eddig negatív volt. A 36 hetes laboron lett pozitív és most a kontroll laboron. 3. babám, eddig nem volt ilyen egyiknél sem.
nov. 28. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!