Várandósság alatt anti C antitestet találtak a véremben. Férjem vérét is megnézték, ő hordozza heterozigota formában a kérdéses antigént. Kettőnk vércsoportja, Rh faktora azonos. Segítene valaki megérteni, hogy ez mit jelent és mi a jelentősége?
Mert ez egy komoly egészségügyi probléma!
Ennél a kérdésnél az az egyetlen helyes válasz, hogy kérdezd meg az orvosod! Random emberek az interneten nem kvalifikáltak arra hogy erre válaszoljanak. Vagy ha esetleg mégis megvan a végeztségük, neked nem szabad random embereknek hinnen.
Az egyetlen ember aki megbízható és mérvadó választ fog adni erre a kérdésre az az orvosod!
Nem véletlenül van ez a figyelmeztetés kiírva az oldalra:
"Oldalunkon nem orvosoktól, hanem más magánemberektől kérdezhetsz tapasztalataikról a különböző egészségügyi problémák, tünetek, gyógyszerek, életmódváltás témáiban, vagy saját ismereteidet, véleményedet oszthatod meg másokkal. Az egészséget érintő tanácsok tekintetében ajánlott a háziorvossal való konzultáció."
Jogos, amit az első kettő ír, de szerintem nem egészségügyi tanácsot kért, hanem megérteni akarja, miről van szó, ettől még nyilván orvosi utasításra fog cselekedni.
Csak ugye az orvosok nem magyarázzák el, mi van. Nekem például terhesen derült ki, hogy különleges a vércsoportom, de mai napig nem tudom, miért és mitől, mert hiába kérdeztem, soha senki nem magyarázta el, a neten meg nincs róla info, csak hogy többféle vércsoport csoportosítás létezik.
Sajnos nem értek én sem ehhez, kérdező, remélem jön valaki segíteni. Át kéne tenned a kérdést a terhes topicba, hátha van ott olyan, aki érti.
Mi volt a vizsgálat oka? Esetleg az első babádnál elhúzódó sárgaság volt, ami miatt most vizsgálnak?
Leginkább az újszülöttek elhúzódó sárgaságát okozHATja az ilyen felállás, de van olyan baba, akinél semmi se lesz.
Ha csak úgy valaki kíváncsi volt, akkor ne stresszeld magad. Minden baba genetikája eltér az anyukájáétól. A méhen belüli fejlődés már emiatt is egy csoda.
Mégis itt vagyunk pár milliárdan a földgolyón.
Nyugi! Puszit küldök a már meglévő, és a születendő talpára!
Ilyen az én leletem. Ssetleg van valami hasonalóság a tiéddel?
Nekem a doktornő elmagyarázta mit jelent a leletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!