Vetélés után vettek vért vércsoport meghatározás miatt. A Rh- vagyok. Ellenanyag negatív lett. De kommentbe oda volt írva h szükséges ellenanyag,de én ezt nem kaptam meg. Ha negatív az ellenanyag miért is kellett volna kapnom?
Figyelt kérdés
jan. 16. 20:03
1/9 anonim válasza:
Hány hetesen vetéltél el? Én is vetéltem már sokszor sajnos, de nekem ilyet nemcsináltak soha. Engem is érdekelne, hogy ez miért van
2/9 anonim válasza:
Én kaptam szülés után szurit hogy ha terhes leszek megint ne vetéljek el..
3/9 A kérdező kommentje:
6 hetesen. Magzat elvileg nem volt csak petezsák
jan. 16. 20:43
5/9 anonim válasza:
Nekünk volt úgy mint a 2-nek, hogy az apa Rh + én Rh -. Ez első terhességnél általában nem jelent gondot, de ha a baba R+, akkor kell kapni szurit, hogy a legközelebbi terhességnél a szervezet ne idegen anyagként ismerje fel, és ne dobja ki. Nekünk Rh -, így nem kellett.
Lehet nektek is erről van szó?
6/9 anonim válasza:
#5Csak petezsák volt, egy petezsáknak még nincs vércsoportja. Ha 20 hetesen vetélt volna el akkor kellett volna kapnia, így nem.
7/9 anonim válasza:
Mármint arra értettem, hogy lehet nem első terhesség, a kérdező nem írta.
8/9 A kérdező kommentje:
Első terhesség volt.
jan. 17. 16:05
9/9 anonim válasza:
Ilyen fiatal terhességnél nem gond, hogy nem kaptál szurit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!