Kapott még valaki ilyen eredményt a vércsoport meghatározás és ellenanyag szűrésen? Ki tudja ezt értelmezni?
Vércs.: 0 rh-
Ellenanyag pozitív, Coombs: negatív
Vörösvérsejt antigének: C-E-c+e+K-
Anti-D
Vélemény: A beteg csak RH( D) negatív, C, E, K antigénekre negatív vvt koncentrátummal transzfundálható.
:) Akkor sorstársak vagyunk a sógornőddel! Én ma kaptam kézhez ezt az eredményt, és nagyon meglepődtem, mert volt már egy ikerterhességem és ott ezek nem voltak rajta, csak a vércsoportom és kész... Nem értem, mi változott azóta.
Kész szívás nőként rh- -nak lenni...
5#ez aztan nagy butasag..
Akkor kell Anti-D injekció ha megszült a kérdező. (Én A rh-vagyok)
De amugy csak rossz eredmeny eseten kell ami elso babánál igen ritka de nálunk - oknál többször néznek ellenanyagszűrést és van erre másik szuri.
Nekem se fiamnal se lanyomnál nem kellett. Mert időben (72 oran belul szules utan) kaptam anti D-t a fenekembe..
8vagyok
Max akkor van gáz ha már szült vagy abortusza/missed abja volt de akk nem kapott szurit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!