Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Arra gondoltam még,hogy nem lehetséges e,hogy elvetéltem
Mert az együttlét hónapjában szörnyű görcsök jelentkeztek menstruàció idejében,de annyira hogy csak összekuporodva feküdtem egy nap,de a vérzés gyenge volt
Vetélés után majd' 2 hónappal hongy a pi..ából okozna bármit is?! Még mielőtt megkérdezed: nem, akkor sem ilyen tüneteid lennének ha bentmarad valami, mert nem tisztult ki. Akkor a kórházban feküdnél vérmérgezéssel, nem itt irogatnál. Jah, és az is látszott volna uh-n, ha valami bent marad (nem viccből van vetélés és missed ab után is uh vizsgálat, hogy sikerült-e a méhet kiüríteni teljesen... Látszik, ha nem).
Össze vissza menstruálsz ráadásul hol nagyon, hol kb semmit, tipikus hormonzavar tüneteket produkálsz! Vagy hormonális, vagy valami más (bélprobléma) bezavarta a hormonrendszeredet.
Vetélésnél erős a vérzés nem gyenge :)
Szerintem ne nőgyógyászhoz menj, fekudj be a pszichiatriára es majd ők csinalnak vizsgakatokat , 0% az esélye hogy terhes vagy 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!