Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,akinek a hcg...

Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltam

dec. 18. 12:51
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/206 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem terhes vagy!! Jaj!! Most már biztos!
dec. 23. 09:42
 102/206 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barna mellbimbó a vajúdás jele! Szenteste szülöd meg a kis Krisztust. Ez lesz Jézus második eljövetele!
dec. 23. 11:30
 103/206 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam még,hogy nem lehetséges e,hogy elvetéltem

Mert az együttlét hónapjában szörnyű görcsök jelentkeztek menstruàció idejében,de annyira hogy csak összekuporodva feküdtem egy nap,de a vérzés gyenge volt

dec. 23. 12:44
 104/206 anonim ***** válasza:
100%
Egyreszt: nem. Masreszt: ha mégis, akkor az most hogy okozna a barna mellbimbot, puffadast es tarsait?!
dec. 23. 13:09
 105/206 anonim ***** válasza:
100%
Akár kismedencei vénás szindrómád is lehet. Olyankor a fájfalmas, görcsös menstruáción túl az emésztéssel is szokott gond lenni (többek között, ?mert pl fertilitási gondokat is okozhat), puffadás, stb. Ráadásul ugye a bél-agy tengely... A kismedencei visszér problémák okozta (?) bélpanaszok hatással vannak a mentális állapotodra. Oké, okozhatja más is a bél-agy tengelyed totális felborulását azért raktam zárójelbe egy kérdőjelet, de terhesség nyilván nem áll fenn. A pszichés/mentális problémák viszont egyértelműen igen. Ez vonatkozik arra az esetre is, ha valaki itt trollkodik :)
dec. 23. 13:09
 106/206 anonim ***** válasza:

Vetélés után majd' 2 hónappal hongy a pi..ából okozna bármit is?! Még mielőtt megkérdezed: nem, akkor sem ilyen tüneteid lennének ha bentmarad valami, mert nem tisztult ki. Akkor a kórházban feküdnél vérmérgezéssel, nem itt irogatnál. Jah, és az is látszott volna uh-n, ha valami bent marad (nem viccből van vetélés és missed ab után is uh vizsgálat, hogy sikerült-e a méhet kiüríteni teljesen... Látszik, ha nem).

Össze vissza menstruálsz ráadásul hol nagyon, hol kb semmit, tipikus hormonzavar tüneteket produkálsz! Vagy hormonális, vagy valami más (bélprobléma) bezavarta a hormonrendszeredet.

dec. 23. 13:40
 107/206 A kérdező kommentje:
Na igen,ezért nem értem a barna mellbimbót,annyira elegem van már
dec. 23. 13:40
 108/206 A kérdező kommentje:
Csak gyenge vérzésem volt 3hónapja! Nem volt erős egyszer sem,sőt az utolso 2honapban nem is gorcsoltem,csak két napig volt pecsételő piros vérzés
dec. 23. 13:42
 109/206 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll,na mindegy 27-ig már kibírom valahogy
dec. 23. 14:16
 110/206 anonim ***** válasza:
100%

Vetélésnél erős a vérzés nem gyenge :)

Szerintem ne nőgyógyászhoz menj, fekudj be a pszichiatriára es majd ők csinalnak vizsgakatokat , 0% az esélye hogy terhes vagy 😂😂

dec. 23. 14:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!