Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltamdec. 18. 12:51
131/141 anonim válasza:
Oké akkor csinálj még egy NIPT tesztet biztos ami tuti (már úgyis időben vagy), kíváncsi vagyok a nemére.
132/141 A kérdező kommentje:
Egyébként antibiotikum nem lehet hatással a hcg vérvételre ugye?
Mert amikor voltam,azt szedtem épp
tegnap 19:44
133/141 anonim válasza:
Mi a f...ért lenne rá hatással? Hcg-re csak a terhesség van hatással...... kapj már észhez...
134/141 anonim válasza:
Csak trollkodik. Ennyire senki sem sötét. Plusz a válaszaiból is latszik, hogy direkt hergeli még a népet :D hagyjátok már szegényt, nincsen élete és itt éli ki magát.
135/141 anonim válasza:
Egy igazán szellemes és ötletes trollal állunk szemben :) képes volt jocskan 100 felé vinni a válaszok számat.
Amugy elhiszem, hogy ez törtenik a kerdezővel, meg hogy jar vizsgálatokra, de egeszen biztosan rájátszik a baromságaival, hogy szórakoztasson minket. Ez már a trollkodás kategória. A célt elérte :)
136/141 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll basszus,hogy bizonyítsam már…mindegy 27-én elmegyek az orvoshoz,aztán végre megnyugodhatok,hogy nem vagyok terhes
tegnap 20:43
137/141 anonim válasza:
Ha hozol pszichiátertől is leletet, elhisszük, hogy nem szórakozol, csak mentális beteg vagy. 🙂
138/141 anonim válasza:
Állandóan jelenti a hozzaszolasomat. Jelentsetek kérlek, troll!
139/141 anonim válasza:
Jelentettem, boldog karit :D olyan nincs, hogy ennyire hülye legyen vki
140/141 anonim válasza:
Én is jelentette.
Ha a moderátor elolvasná ő is megértené, hogy ez egy troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!