Ria_080701 kérdése:
Három pozitív teszt után elmentem a nőgyógyászhoz.Az eredmények szerint az endometrium 21mm benne apró felritkulás sejthető, de a petezsák még nem látható. Szerintetek van baba?
Figyelt kérdés
nov. 21. 13:25
2/5 anonim válasza:
7 hetes terhességnél előbb felesleges orvoshoz menni. Csak idegesíted magad.
3/5 anonim válasza:
Petezsákot általában 5.héttől látnak ami mensi késés után egy hét. Túl korán mentél.
5/5 anonim válasza:
Én ma vagyok 4+4 ès csak december 4.én megyek orvoshoz (6+3) harmadik baba lesz (reméljük minden rendben és tényleg lesz) de az elsővel és a masodikkal is hamar mentem és vissza kellett menni 2szer mire volt szivhang először csak 2-3mm petezsak (pár nap késés nem emlékszem pontosan mennyi) azt is ugyan úgy végig izgultam hogy következőn lesz e szikholyag vagy embrió kezdemeny azután lesz e szivhang
Így inkább kivárok ha minden oké és csak 6+3 megyek
Szerintem oké,hogy most csak ennyit látott nekem az endometrium 14mm volt mikor petezsak volt és kereste percekig,minden oké lesz türelem (nekem is nehéz) de muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!