Jó reggelt kívánok mindenkinek! Kérdéssel fordulok hozzátok! Tegnap voltam rákszűrésen,és uh-on. 5 mm-es felritkulàs van a méhemben. A doki megkérdezte,hogy terhes? Mondtam,hogy nem tudok róla. Azt mondta, hogy bármi lehet.
Tegnap voltam a 12. Ciklus napon.
És 15,2 mm endometrium vastagsàga! 3 hét múlva lesz eredmény,akkor újra megvizsgál!
Lehetek terhes? Valaki járt már így? Tudom,hogy ez a petezsák előtti állapot,a felritkulàs.
Teszt?
Ha a felritkulás terhesség miatt van akkor a teszt már mutatja.
12 ciklusnapon a 15 mm nagyon vastag, nekem mensi előtt 10mm
Reggel csináltam. Én nagyon halványan látom rajta,a férjem nem látja...
3 hét még nagyon sok idő. 😟
A 3 hét az a szövettan eredménye és nem az hogy te terhes vagy!
Csinálj holnap reggel is ha terhes vagy erősebb lesz.
Nekem is volt felritkulás menstruáció elött de a doki annyit mondott hogy ez is az is lehet. A méhnyálkahártya leválás is felritkulással indul.
De méhnyalkahártya levállás,vagyis menstruáció nem lehet! Mert ma a 13. napon vagyok!
3 hét mire meglesz az eredmény, és azt mondta a doki,hogy akkor újra megultrahangoz!!!
Ezt ő mondta,nem én találtam ki!
Miért àllítod ezt?
Lehet később volt peteérésem!
Ugyanis csak kíváncsiságból a 17.,18. napon csináltam ovulációs tesztet,ami full pozitív volt!
Január 14-én jött meg 23 napra és csak 2 napig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!