Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jó reggelt kívánok mindenkinek...

DneS.Niki1987 kérdése:

Jó reggelt kívánok mindenkinek! Kérdéssel fordulok hozzátok! Tegnap voltam rákszűrésen,és uh-on. 5 mm-es felritkulàs van a méhemben. A doki megkérdezte,hogy terhes? Mondtam,hogy nem tudok róla. Azt mondta, hogy bármi lehet.

Figyelt kérdés

2024. jan. 26. 08:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

A rákszűrésnek lesz eredménye 3 hét múlva. Azért vizsgál meg újra, mert ha terhes vagy, akkor addigra már ebből látnia kell valamit.

Lehet pont azt a felritkulást látta, ami január közepén a vérzést okozta, de a dátumok valahogy sehogy nem stimmelnek. Azt mondod 14-én volt 23. nap, most 26 van, tehát ez a 35. napod. Ha 17-18. napon volt full pozitív az lh teszted, akkor már bőven pozitívat kéne tesztelned.

Ha ezt a ciklust nézzük, vagyis menstruációnak tekintjük a január közepit, akkor pedig a 12. napon korai lenne a felritkulás. Szóval sehogy sem stimt.

Tesztelj két naponta, ahogy ajánlották, akár digitálissal.

2024. jan. 26. 10:34
 12/23 A kérdező kommentje:

Január 14-én jött meg 23 napra!

De csak két napig tartott!

És azon a héten hétfőn,kedden csináltam ovulációs tesztet,ami pozitív volt!

Ma a vérzés után vagyok a 13. napon.

A doki szerint bármi lehet!

2024. jan. 26. 10:55
 13/23 anonim ***** válasza:
Nyilván, mit mondana a doki? Itt is mindenki ezt mondja, csak kiegészítettem azzal, hogy a számok valahogy sehogy sem stimmelnek. Tesztelj és/vagy majd 3 hét múlva kiderül.
2024. jan. 26. 11:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem az IVF elötti kettő ciklusban volt ez. Szintén rákszürésen. Több tesztet csináltam, egyszer volt halvány (férjem nem látta) majd semmi. Erősebb mensi jött utána. Doki szerint elképzelhetö, hogy az voltam, de nem volt életképes. Tudom nehéz türelmesnek lenni, de várj és tesztelj később.
2024. jan. 26. 11:34
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek!
2024. jan. 26. 11:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha terhesség lenne akkor erős + nak kéne lennie a tesztedne, ha a doki lát felritkolást
2024. jan. 26. 14:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meg van esély, mert január 15,16 pozi lh teszt akkor most vagy 11dpo-n. Tesztelj reggel predivel vagy valami érzékeny tesztel 🙂
2024. jan. 27. 08:45
 18/23 anonim ***** válasza:
Január 8-án vagy 15-én lett pozitív az ovulációs teszt? Ha 8-án volt pozitív akkor nem menstruálhattál rá 6 napra,viszont 15-e meg elvileg a menstruációd 2.napja volt. Nekem sehogy se jön ki a matek.
2024. jan. 27. 14:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Csináltál azóta terhességi tesztet?
2024. jan. 27. 14:10
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem csinàltam!

Január 8-án voltam a 17. ciklus napon,akkor is pozitív volt az ovulációs teszt és január 9-én a 18.ciklus napon is pozitív volt az ovulációs teszt. Január 14-én a 23. ciklus napon megjött, véreztem,de csak 2 napig!

2024. jan. 27. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!