Jó reggelt kívánok mindenkinek! Kérdéssel fordulok hozzátok! Tegnap voltam rákszűrésen,és uh-on. 5 mm-es felritkulàs van a méhemben. A doki megkérdezte,hogy terhes? Mondtam,hogy nem tudok róla. Azt mondta, hogy bármi lehet.
A rákszűrésnek lesz eredménye 3 hét múlva. Azért vizsgál meg újra, mert ha terhes vagy, akkor addigra már ebből látnia kell valamit.
Lehet pont azt a felritkulást látta, ami január közepén a vérzést okozta, de a dátumok valahogy sehogy nem stimmelnek. Azt mondod 14-én volt 23. nap, most 26 van, tehát ez a 35. napod. Ha 17-18. napon volt full pozitív az lh teszted, akkor már bőven pozitívat kéne tesztelned.
Ha ezt a ciklust nézzük, vagyis menstruációnak tekintjük a január közepit, akkor pedig a 12. napon korai lenne a felritkulás. Szóval sehogy sem stimt.
Tesztelj két naponta, ahogy ajánlották, akár digitálissal.
Január 14-én jött meg 23 napra!
De csak két napig tartott!
És azon a héten hétfőn,kedden csináltam ovulációs tesztet,ami pozitív volt!
Ma a vérzés után vagyok a 13. napon.
A doki szerint bármi lehet!
Nem csinàltam!
Január 8-án voltam a 17. ciklus napon,akkor is pozitív volt az ovulációs teszt és január 9-én a 18.ciklus napon is pozitív volt az ovulációs teszt. Január 14-én a 23. ciklus napon megjött, véreztem,de csak 2 napig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!