Ma voltam ultrahangon ez áll a leletemen Uterus 72*38mm cx-corpus határon több kisebb felritkulás látható portioban 16mmes naboth tüsző? Endometrium vastagsága:5mm Jó.ov.29*24mm Bo.ov.nem hozható láttérbe Douglas tér:meg Jó ezek az eredménye
nyilván szólt volna az orvos, ha nem jó.
Mi nem vagyunk orvosok.
3/5 Hasi görcsel derék fájdalommal de már olyan szinten fájt napok óta hogy semmilyen gyógyszert nem hatott ezért sürgősségire mentem ahol megvizsgált vérvételre küldött vagyis HCGre ami kimutatta hogy terhes vagyok uh kellett mennem és ezt a eredményeket kaptam amivel vissza kell menjek nőgyógyászhoz hogy miért azt nem tudom.. kissé megijedtem,mert annyit mondott hogy kíváncsi lesz mit fognak nekem mondani még hogy él e fognak küldeni valahová vizsgálatra ennyi volt... mást nem mondott
Nem magán doki
5mm nyálkahártyába nem fog megtapadni . A felritkulások is menstruáció elött vannak
Valószínű elindult valami ezért pozi a hcg szinted de még fog jönni és vége is. Gondolom még mensi elött vagy
Bár elég nehéz úgy segíteni hogy nem írsz semmi konkrétumot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!