Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam ultrahangon ez áll...

Ma voltam ultrahangon ez áll a leletemen Uterus 72*38mm cx-corpus határon több kisebb felritkulás látható portioban 16mmes naboth tüsző? Endometrium vastagsága:5mm Jó.ov.29*24mm Bo.ov.nem hozható láttérbe Douglas tér:meg Jó ezek az eredménye

Figyelt kérdés
máj. 8. 13:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nyilván szólt volna az orvos, ha nem jó.

Mi nem vagyunk orvosok.

máj. 8. 13:56
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen csak annyit mondott,hogy kérjek mihamarabb vissza a nőgyógyászhoz időpontott péntekre kaptam...de arra lennék kíváncsi hogy mit jelent a naboth tüsző,meg hogy portioban kisebb felritkulás látható,bo.ov.nem hozható láttérbe
máj. 8. 14:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Minek mentél orvoshoz? És miért kell kontroll? Csak elmondta
máj. 8. 14:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A kisebb felritkulasok menstruációs is takarhat
máj. 8. 14:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Egyébként meg beírod googlebe a naboth tüszőt és már ott is van a leírás!!
máj. 8. 14:07
 6/15 A kérdező kommentje:

3/5 Hasi görcsel derék fájdalommal de már olyan szinten fájt napok óta hogy semmilyen gyógyszert nem hatott ezért sürgősségire mentem ahol megvizsgált vérvételre küldött vagyis HCGre ami kimutatta hogy terhes vagyok uh kellett mennem és ezt a eredményeket kaptam amivel vissza kell menjek nőgyógyászhoz hogy miért azt nem tudom.. kissé megijedtem,mert annyit mondott hogy kíváncsi lesz mit fognak nekem mondani még hogy él e fognak küldeni valahová vizsgálatra ennyi volt... mást nem mondott

Nem magán doki

máj. 8. 14:17
 7/15 A kérdező kommentje:
Jah és kérdezni sem tudtam hogy akkor most mi van annyit mondtak hogy majd a nődoki elmondja
máj. 8. 14:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

5mm nyálkahártyába nem fog megtapadni . A felritkulások is menstruáció elött vannak

Valószínű elindult valami ezért pozi a hcg szinted de még fog jönni és vége is. Gondolom még mensi elött vagy

Bár elég nehéz úgy segíteni hogy nem írsz semmi konkrétumot.

máj. 8. 14:28
 9/15 A kérdező kommentje:
Ennyit tudok én is... menstruáció nagyon ritka hibe hóba van mert cukor beteg vagyok...és ez befolyásolja
máj. 8. 14:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Felritkulas lehetne a terhessegtol is, de az 5mm nyalkahartya az tenyleg eleg keves abba nem tapad meg . Mensi lesz belole szerintem .
máj. 8. 14:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!