Ha napi 1 utrogestant kell szednem, akkor hogyan kell fokozatosan elhagyni?
Figyelt kérdés
Mivel alapból kisebb dózist szedek, csak simán abbahagyom, vagy először 2 naponta, majd 3 naponta? Doki csak annyit mondott 13. hétig mehet, szombaton leszek 13 hetes. A fokozatos elhagyásról nem mondott semmit.tegnap 13:41
1/4 anonim 

válasza:

Mindenképp fokozatosan kell elhagyni, már nem is emlékszem pontosan én hogy csináltam, de asszem eleinte csökkenteni kellett és fokozatosan elhagyni
2/4 anonim 

válasza:

Ha csak napi egy szemet szedsz, akkor szimplán abba hagyod. Aki többet szed, annak kell fokozatosan leépíteni. Az egy szemet nem igazán tudod, a 13 héten pedig már az elhagyása nem okozhat gondot.
3/4 anonim 

válasza:

Napi egyet nem kell fokozatosan. Azt el lehet hagyni. Én is rákérdeztem múltkor, mert csak egy szemet szedtem este... ez kis dózis és nincs szükség felezgetésre.
4/4 anonim 

válasza:

Én ugyan Cyclogest 400mg kúpot használtam, nem Utrogestant, de ugyanúgy napi egyet. A dokim kérdezte, hogy mennyi van még a dobozban, mondtam, hogy pár darab, erre azt mondta, hogy akkor azt kétnaponta használjam el. Gondolom akkor sem lett volna bajunk, ha egyből elhagyom, de így kicsit nyugodtabb voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!