Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestant mikor és mennyire...

Utrogestant mikor és mennyire fokozatosan hagytátok el?

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Én majdnem 7 hetes terhes voltam amikor az orvos vizsgálat közben talált egy kevés vért és mivel előtte 2 hónappal volt egy vetélésem azonnal azt mondta hogy szednem kell az utrogestant. Napi 6 db-ot kellett hüvelybe használnom, kb 1 hónapig aztán azt mondta hogy amig nem fogy el addig napi 2-t szedjek mert nem szabad leállni vele csak úgy simán. Azóta minden rendben, a baba megmaradt, ma vagyok 28 hetes.
2013. jún. 12. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:

napi 2×2-t hüvelygyöngyöt kellett használnom 12. hétig. 12. héten elkezdtem eggyel csökkenteni az adagot naponta, de reggel-este 1 gyöngyöt azért 2 napig használtam, s a napi 1-et is 2 napig :) hogy ne legyen olyan drasztikus az elvonás.

minden rendben azóta is.

27hetes 4 napos km

2013. jún. 12. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
4x2-t használtam (de ez ugye rengeteg, bár nekem marha kevés volt a progi szintem), a 12. héttől fokozatosan csökkentettem, 4 naponta egyel.
2013. jún. 12. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

nem egyel, hanem persze eggyel :)))

2013. jún. 12. 18:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ha jól számolom, még a 13. hét után is használtátok bőven.
2013. jún. 12. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!