Aki szedett Utrogestant és abbahagyta, az fokozatosan tette, vagy csak letette egyik napról a másikra?
Szia
Én 3*2-őt szedtem és egyből abba hagytam mert el is fogyott a 12.hétre utána jutott eszembe hogy azt mondta a doki hogy fokozatosan csökkentsem az adagot és úgy hagyjam abba fel is hívtam egyből azt mondta hogy így se lesz semmi baj
Én 3x1-et használtam. A 16-ik hétig kellett szednem, mert még a 13-ik héten bevéreztem. Fokozatosan hagytam abba. Először egy hétig napi 2, következő hét napi 1 . A doki szerint azért kell fokozatosan, mert hirtelen leesik a progeszteron szint ha hirtelen hagyom abb, és ment már így el baba. Ez a tutibb...
Üdv:
21 hetes
Köszönöm a válaszokat, akkor azt hiszem jobb lesz, ha fokozatosan hagyom abba. Végülis ha pár napig csak 2X1-et szedek akkor azzal már át is vészeltem azt a 2 napot amire nem jutna. Utána meg úgyis megyek a dokihoz, és megmondja hogy vegyem le napi 1-re vagy abbahagyhatom!
Köszi még egyszer a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!