Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetesen nem nő a baba súlya?

38 hetesen nem nő a baba súlya?

Figyelt kérdés
1 hete mérte a súlyomat a védőnő, most pedig újból, most vagyok 38 hetes. Változatlan a súlyom, szerintetek normális, hogy a baba nem hízott 1 hete? Nem úgy van, hogy az utolsó hetekben szedik fel a legtöbb súlyt magukra?
tegnap 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Téged mért, nem a babát! 🤦
tegnap 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te.... a te súlyod nem változott a babáé attól még tud...ő hízik te meg fogysz. Amúgy a legvégén heti 250g-ot hízhatnak... ami maximum fél kg két hét alatt neked... az egy fél liter víz...semmi.

A baba súlyát nem lehet mérni.

36 hetes vagyok és kezdéshez képest 1kilót híztam...aztán a hasam meg akkor mint a ház. Tehát fogytam.

Ez csak logikus gondolkodás kérdése.

tegnap 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Képzeld, én összesen 2.5kg-t híztam a terhességem alatt, a baba meg 3.5kg-val született. Durva, mi?
tegnap 19:24
 4/4 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Én is csak 4,5kg híztam terhesség alatt, a baba meg 3,7kg volt. A baba hízott, te fogysz.
tegnap 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!