Hanyadik héttől látszódott a hasad második terhességnél?
Figyelt kérdés
Mikor vetted észre te? Férjed? Barátok/család? Távolabbi ismerősök?tegnap 08:08
1/10 anonim 

válasza:

Én kb 16. Rokonok 18, többi 20.
A 18hetes genetikain megkérdezték, minek jöttem?
(65kg-val lettem terhes)
2/10 anonim 

válasza:

16 hetesen már látni lehetett, már kb mindenki észrevette
3/10 anonim 

válasza:

Már jóval a terhesség előtt kérdezgették, hogy az vagyok-e, szóval gőzöm sincs
4/10 anonim 

válasza:

#3 Tőlem most kérdezik terhes-e vagyok, pedig nem, csak a hasamra hiztam 🤷🏻♀️
Istenem, előfordul 😅
5/10 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül függ össze (csak) a terhességek számával, én csak egyszer jutottam el a 10. hétig, de akkor már összesúgtak a kollégák a hátam mögött, 12 hetesen meg már be sem jelentettem senkinek, mert nyilvánvaló volt...
Ezek alapján a másodiknak már a fogantatáskor látszania kellene 😀
6/10 anonim 

válasza:

Túlsúlyos vagyok és az első terhességnél szétnyílt a hasizmom, így 9.héten a másodikkal fent nagyon kikerekedtem... nyilván puffadás volt, de frankón úgy néztem ki, mint egy 20 hetes terhes....le se tagadhattam. Hízni nem híztam 1kg-t se... csak a hasam nőtt.
7/10 anonim 

válasza:

Másodikkal én már 10 hét körül láttam, hogy alul nem olyan a hasam. Rendes passzos ruhában olyan 16 hetesen már sejteni lehetett, hogy nem bekajáltam, a kollégáim a 20. hét után kezdték el mondogatni, hogy végre látszik, hogy terhes vagyok, de a munkaruhánk az olyan bő felső, mint egy műtősruha mondjuk.
8/10 anonim 

válasza:

Másodikkal 10 hetesen már átadták a villamoson a helyet. Szétnyílt hasizom megvolt. Második terhességnél gdm mellett normál súlyról 6 kg-t híztam. 58-ról 64-re, ennnyivel mentem szülni.
9/10 A kérdező kommentje:
Én most a 8. hét elején járok és nagyon látszik. Alig tudom elrejteni. Tudom, hogy puffadás, este még nagyobb. De rendes terhes hasnak néz ki. A buszon nem adnák át a helyet, de sztem az ismerősök látják. Alapból elég vékony vagyok, gondolom ez is közrejátszik.
tegnap 17:22
10/10 anonim 

válasza:

8. héten már feltűnően puffadtam, de még csak én láttam most a 10. héten már feszülős ruhában egyértelműen látszik, a védőnő is megjegyezte hogy már kerekedik. Nekem is szétnyílt a hasizmom előzővel, sajnos nem is foglalkoztam vele. Alapból vékony alkat vagyok amúgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!