Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltamdec. 18. 12:51
181/185 anonim válasza:
180as
Én már csak kommenteket jövök vissza olvasni. Tiéden olyan jót nevettem :D
182/185 A kérdező kommentje:
Valoszinu hormon gond lesz mert most meg rózsaszínes folyásom van a ciklus 8.napján
tegnap 17:28
183/185 anonim válasza:
Akkor végre eltűnsz a teherbeesés szekcióból?
184/185 A kérdező kommentje:
Hát mostmár tényleg kíváncsi vagyok mi lesz az orvosnál,mert én még ilyet nem tapasztaltam,hogy bebarnulnak a mellbimbóim,nő az alhasam stb., terhesnek érzem magam,pedig még soha nem voltam,és senki nem lát semmit, a hcg teszt negatív
De ha kiderül,hogy mégis az vagyok,ez óriási orvosi hiba
tegnap 19:02
185/185 anonim válasza:
Miért nem a ráktól rettegsz? Mert arra vagy más súlyos betegségre sokkal nagyobb az esélyed. Mivel azokat nem zárták ki, ellentétben a terhességgel, amit kizártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!