Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
180as
Én már csak kommenteket jövök vissza olvasni. Tiéden olyan jót nevettem :D
Hát mostmár tényleg kíváncsi vagyok mi lesz az orvosnál,mert én még ilyet nem tapasztaltam,hogy bebarnulnak a mellbimbóim,nő az alhasam stb., terhesnek érzem magam,pedig még soha nem voltam,és senki nem lát semmit, a hcg teszt negatív
De ha kiderül,hogy mégis az vagyok,ez óriási orvosi hiba
Miért nem a ráktól rettegsz? Mert arra vagy más súlyos betegségre sokkal nagyobb az esélyed. Mivel azokat nem zárták ki, ellentétben a terhességgel, amit kizártak.
Összeírtam mikor mekkora méhnyálkahártyát látott az orvos
Az együttlét okt.14-én volt, az utolsó normàlis menstruàció 1.napja meg okt.5
11.06-nem látott semmit,3mm-es méhnyálkah.
11.19 -6mm-es méhnyálkah.
12.03 -3mm-es méhnyálkah.
12.07 -Hasi uh
12.09 -9mm-es méhnyálkah.
12.13 -11mm-es méhnyálkah.
Nem vagy terhes. A nyálkaharrya minden ciklusban más. Mivel menstrualtal így utána kisebb és ahogy közeledik a következő menstruáció úgy nő a mérete!mivel ag válik le a menstruaciónal.
A progi szinted is a béka segge alatt azzal sem lehetsz terhes. Uh negatív sem lehetsz terhes.
Hcg negatív se lehetsz terhes. Az higy nagyobb a hasad hát nem kéne zabalni
Münchhausen-szindrómád van. És ezzel a sok kommenttel meg is kaptad, amire vágysz: a figyelmet.
Pedig a mellbimbóm is viszket,érzékeny,pedig még 3nap peteérésig
Nem zabálok sokat,alig eszek az idegtől,most karácsonykor is alig ettem
Münchausen szindróma.
Kitalált terhesség, rengeteg orvos, jellemzően más-más orvosok, mert tudja, ha visszamegy ugyanoda, hülyének nézik. Pszichotikus állapot, többe-kevesbé valós tüneteket produkál, még a menstruaciojat is reszben leállította (vagy csak kitalalja).
Igy nem is szabad gyereket vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!