Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,akinek a hcg...

Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltam

dec. 18. 12:51
 191/206 A kérdező kommentje:
Nem azért mentem más orvoshoz,mert hülyének néz,hanem azért mert magánba járok,és az orvosomhoz legközelebb májusban lett volna időpont:) így másik orvoshoz mentem vissza,ennyi
dec. 26. 10:24
 192/206 anonim ***** válasza:
100%

"Egy Münchhausen-szindrómás személy akár terhességet is szimulálhat vagy elképzelhet.

A terhesség szimulálása különösen előfordulhat olyan személyeknél, akik ezzel a zavarral küzdenek, és vágyják a terhességhez társuló figyelmet, törődést és társadalmi státuszt. Az ilyen eseteket néha pszeudociesisnek (álterhességnek) is nevezik, amelyben a személy nemcsak terhességet állít, hanem akár a testében is tapasztalhat olyan tüneteket (például puffadás, menstruáció elmaradása), amelyek a terhességhez hasonlóak.

Ezek az esetek komoly pszichológiai segítséget igényelnek, mert az érintettek szenvedhetnek a figyelem- és kötődésigényük kielégítetlenségétől, illetve egyéb pszichés problémáktól."

dec. 26. 10:25
 193/206 A kérdező kommentje:
A menstruációmat pedig nem leállítottam,hanem csak egyik hónapról a másikra kevesebb lett,de akkor még amikor a tünetek kezdődtek nem is gondoltam terhességre,így nem is stresszeltem rajta,hogy esetleg amiatt lenne kevesebb…
dec. 26. 10:26
 194/206 anonim ***** válasza:
Ez melyik magándoki, akihez 5 hónapos várólista van? (Válasz nem lesz, igaz?)
dec. 26. 11:42
 195/206 A kérdező kommentje:
Benkovics Júlia doktornő
dec. 26. 11:43
 196/206 anonim ***** válasza:
Aha..
dec. 26. 11:48
 197/206 anonim ***** válasza:
Kértél időpontot a férjéhez. Szécsi Dávid elég jó ő is a szakmába!
dec. 26. 12:21
 198/206 anonim ***** válasza:
100%
Nem nőgyógyászhoz kell menned....pszichológushoz. miért nem ahhoz mész? Nem baszogatásból, de ha ez az egész story igaz, csak a pszichológus tud rajtad segíteni, hacsak végre nem tettél le a nődokiról. Egyébként azt írtad, holnap mész...
dec. 26. 12:24
 199/206 A kérdező kommentje:
Holnap megyek igen,szintén az l33-ba egy másik orvoshoz
dec. 26. 12:34
 200/206 A kérdező kommentje:
Holnap akkor màr 10000%-ra megnyugodhatok ha az orvos nem lát semmit ugye?
dec. 26. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!