Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
A doki látta volna uh-n és a vérteszt is pozi lett volna. Egy baba nem tud elbújni.. már mensi elmaradás után egy héttel is látják a terhességet uh-n. Felejtsd el ezt könyörgöm. Biztos, hogy van bajod, de az nem terhesség. A méh meg nem állandó méretű. Egy izom...hol tágabb, hol nem. Ciklus függő. Ez az egy idegesítő benned, hogy a terhességen kattogsz...mikor már csak a jóisten nem mondta, hogy nem vagy az.
Hidd el!!! Miért olyan baszott nehéz elhinni?
Semmi terhességre utaló jeled nincs...12 hetesen meg már egészen más tüneteid lennének... uh-n meg a vak is látná a babát...
NEM VAGY TERHES FOGD FEL!!!
Nincs olyan, hogy nem mutatja ki... nem egy hcg pisi tesztről beszélünk....az az egy ami tévedhet.
A verteszt nem téved, pláne kettő.
Az uh meg szintén nem tud tévedni. Már az 1mm embriót is látják, sőt az anyuka is lája a szemeivel
Nem tud tévedni... nem tud érted? Vagy azt se hiszed el, hogy napközben a napocska süt rád? Azt is látod vagy nem? Szerintem egy kamasz fiú vagy akinek nincs jobb dolga...se családja se barátai és tök jól elvagy ezzel az egésszel. Ilyen ember nincs a világon aki nem hisz a saját szemének sem.
Mit nem mutat ki? Az embriót, ami nem létezik?? Ha létezne, látszana...
Eleve nem értem, hogy miért a TERHESSÉGTŐL félsz, abban nincs semmi rossz általában, te már túl is vagy a nehezén. Én a helyedben inkább attól félnék, hogy lesz egy nemkívánt GYEREKEM, de ugye olyan nincs, mert ultrahangon látszott volna, tehát emiatt nem kell aggódni, legyél nyugodtan terhes gyerek nélkül, ennyi 😀
U.i.: Ahol a méhedben egyéb elváltozást keresett volna a doki, ott lett volna a gyerekkezdemény is, hidd el, hogy látta volna... Vagy szerinted ha elmennél bőrdokihoz átnézetni az anyajegyeidet nyáron, akkor nem szólna, ha egy bazinagy kullancsot venne észre benned, mert csak az anyajegyeket keresi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!