Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,akinek a hcg...

Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltam

dec. 18. 12:51
 161/185 anonim ***** válasza:

A doki látta volna uh-n és a vérteszt is pozi lett volna. Egy baba nem tud elbújni.. már mensi elmaradás után egy héttel is látják a terhességet uh-n. Felejtsd el ezt könyörgöm. Biztos, hogy van bajod, de az nem terhesség. A méh meg nem állandó méretű. Egy izom...hol tágabb, hol nem. Ciklus függő. Ez az egy idegesítő benned, hogy a terhességen kattogsz...mikor már csak a jóisten nem mondta, hogy nem vagy az.

Hidd el!!! Miért olyan baszott nehéz elhinni?

Semmi terhességre utaló jeled nincs...12 hetesen meg már egészen más tüneteid lennének... uh-n meg a vak is látná a babát...

NEM VAGY TERHES FOGD FEL!!!

tegnap 09:30
 162/185 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg “csak” megbolondultam,és nem az orvosok tévednek,vagy nem én vagyok a kivétel,akinek nem mutatja ki
tegnap 09:38
 163/185 A kérdező kommentje:
4nap múlva ovulálok,lehet azért ilyen puffadt
tegnap 09:45
 164/185 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy nem mutatja ki... nem egy hcg pisi tesztről beszélünk....az az egy ami tévedhet.

A verteszt nem téved, pláne kettő.

Az uh meg szintén nem tud tévedni. Már az 1mm embriót is látják, sőt az anyuka is lája a szemeivel

Nem tud tévedni... nem tud érted? Vagy azt se hiszed el, hogy napközben a napocska süt rád? Azt is látod vagy nem? Szerintem egy kamasz fiú vagy akinek nincs jobb dolga...se családja se barátai és tök jól elvagy ezzel az egésszel. Ilyen ember nincs a világon aki nem hisz a saját szemének sem.

tegnap 09:48
 165/185 anonim ***** válasza:

Mit nem mutat ki? Az embriót, ami nem létezik?? Ha létezne, látszana...

Eleve nem értem, hogy miért a TERHESSÉGTŐL félsz, abban nincs semmi rossz általában, te már túl is vagy a nehezén. Én a helyedben inkább attól félnék, hogy lesz egy nemkívánt GYEREKEM, de ugye olyan nincs, mert ultrahangon látszott volna, tehát emiatt nem kell aggódni, legyél nyugodtan terhes gyerek nélkül, ennyi 😀

U.i.: Ahol a méhedben egyéb elváltozást keresett volna a doki, ott lett volna a gyerekkezdemény is, hidd el, hogy látta volna... Vagy szerinted ha elmennél bőrdokihoz átnézetni az anyajegyeidet nyáron, akkor nem szólna, ha egy bazinagy kullancsot venne észre benned, mert csak az anyajegyeket keresi???

tegnap 09:48
 166/185 A kérdező kommentje:
Egyébként a 2nődokin kívül voltam hasi ultrahangon is (nem kismedencein) a felfázás miatt,akkor màr ott is látta volna az ultrahangos orvos?
tegnap 09:59
 167/185 A kérdező kommentje:
Amikor a hasi ultrahangon voltam,akkor lettem volna 9hetes,azt már bőven látta volna ő is ugye?
tegnap 10:01
 168/185 anonim ***** válasza:
Igen látták volna... feldobok egy labdát...lehet rákos vagy... esetleg attól nem parázol? Arra nagyobb az esélyed, mint egy terhességre...pláne, hogy terhes nem vagy...
tegnap 10:02
 169/185 A kérdező kommentje:
Akkor lehet valami hormongond lesz mert folyamatosan fáj a mellbimbóm,egész ciklusban
tegnap 10:09
 170/185 anonim ***** válasza:
Lehet magas a prolaktinod. Az okozhat fájdalmat meg fura mensit. Illetve gátolja a teherbeesést is.
tegnap 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!