Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
Mert terhes vagy.
Minek vergődtök vele? Nem fogad el semmilyen más választ ezen kívül. Inkább gratuláljatok és ajánljatok neki terhesvitaminokat. Én az elevitet javaslom és kezdj el spórolni a genetikai vizsgálatokra 🤞🏼
Értékelem,hogy ilyen vicces vagy kedves utolsó!
Rendben,akkor elmegyek endokrinológushoz
Sajnos nem nyugodtam meg,megint csak nagyon minimális a vérzés és ismét hányingerem van
A hasam meg mintha nőtt volna…már 11hetes lennék
Lehetséges terhesség alatt menstruáció idejében kevés piros vérzés? Volt ilyen valakinek?
Természetesen lehetséges. Ahogy a hcg nélküli terhesség is. Sőt, nagyon gyakran embrió sincs a várandós nők szervezetében, legalábbis én is több nőt ismerek, akik 9 hónap után megszülték a semmit.
Szerintem gyorsan kérj időpontot az első genetikaira, nehogy kicsússz az időből, és keresd fel a védőnőt is, hogy adjon kiskönyvet, mert a vizsgálatokon kérni fogják!
Gratulálok a babához. Szerintem kérj genetikaira még most időpontot, mert már nagyon a végén jársz. Illetve érdemes lehet a nipt teszteknek is utánanézni, mert problémásnak indul a terhességed.
Amúgy tényleg troll vagy, de legalább terhes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!