Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,akinek a hcg...

Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltam

dec. 18. 12:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/137 anonim ***** válasza:
100%

Mert terhes vagy.

Minek vergődtök vele? Nem fogad el semmilyen más választ ezen kívül. Inkább gratuláljatok és ajánljatok neki terhesvitaminokat. Én az elevitet javaslom és kezdj el spórolni a genetikai vizsgálatokra 🤞🏼

dec. 19. 09:48
 42/137 A kérdező kommentje:

Értékelem,hogy ilyen vicces vagy kedves utolsó!

Rendben,akkor elmegyek endokrinológushoz

dec. 19. 10:16
 43/137 anonim ***** válasza:
100%
Ámen!
dec. 19. 12:58
 44/137 A kérdező kommentje:

Sajnos nem nyugodtam meg,megint csak nagyon minimális a vérzés és ismét hányingerem van

A hasam meg mintha nőtt volna…már 11hetes lennék

Lehetséges terhesség alatt menstruáció idejében kevés piros vérzés? Volt ilyen valakinek?

dec. 21. 07:21
 45/137 anonim ***** válasza:
100%
Tudtam, hogy az a kérdés és a tied! :D
dec. 21. 07:26
 46/137 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenki menstruál terhesség alatt, te is! Terhes vagy már mondtam...
dec. 21. 07:58
 47/137 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen lehetséges. Ahogy a hcg nélküli terhesség is. Sőt, nagyon gyakran embrió sincs a várandós nők szervezetében, legalábbis én is több nőt ismerek, akik 9 hónap után megszülték a semmit.

Szerintem gyorsan kérj időpontot az első genetikaira, nehogy kicsússz az időből, és keresd fel a védőnőt is, hogy adjon kiskönyvet, mert a vizsgálatokon kérni fogják!

dec. 21. 08:11
 48/137 anonim ***** válasza:
100%
És ezek köztünk élnek...
dec. 21. 08:20
 49/137 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához. Szerintem kérj genetikaira még most időpontot, mert már nagyon a végén jársz. Illetve érdemes lehet a nipt teszteknek is utánanézni, mert problémásnak indul a terhességed.

Amúgy tényleg troll vagy, de legalább terhes :)

dec. 21. 09:33
 50/137 anonim ***** válasza:
100%
1 héz mulva genetikai vizsgalat következne, az embrio ülőmagassaga 6 cm, tehat 7-8 cm mindenestül, kalimpal a lábacskaival! Ha most elmesz uh-ra es nem latnak semmit, de megis terhesnek gondolod magad, akkor irany a pszichiatria.
dec. 21. 09:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!