Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?
A rossz megérzés az a fejedben van.
Olyan nincs, hogy nem látnak egy babát és semmi nem mutatja...hacsak nem valami démon gyerekét várod...ne legyél ennyire ostoba. Direkt csinálod?
Nincs benned hcg tehát gyerek sincs. Ezen mit nem értesz? MIT? Egész más problémád van.
Ki kellene téged innen tiltani....sokadik kérdés és kötöd az ebet a karóhoz.... sztem nem pszichológiai eset vagy, hanem egy troll, aki tök jól érzi magát, hogy mindenkivel szórakozik...
És szerinted több negatív tesztel,negatív vérvétellel,negatív orvosi vizsgálattal te terhes vagy. Mikor fogsz szülni? Fiú vagy lány lesz?
Neve?
Hát nem csodálom hogy elhagyott az "apuka" te beteg vagy de nagyon. Azonnal keress fel egy pszichiátert!!!!!!
Azt gondoltam,hogy egy ilyen témánál kedves emberek válaszolnak majd,de az ellenkezőjét tapasztalom,ha nem tetszik a kérdés,akkor hagyd figyelmen kívül
Ha esetleg van gyereketek,akkor emlékezzetek vissza milyen volt először tapasztalni ilyesmit,és gondolkodjatok el,hogy mennyi kétséggel és kérdéssel jár,amire nem tudod a választ
Nektek is biztos jól jött volna,ha valaki kedvesen megnyugtat vagy segít
Lehet,hogy rajtam már semmi,nagyon nagyon rástresszeltem
De pénteken visszamegyek a dokimhoz,ha azt mondja minden rendben,akkor elengedem a témát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!