Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan,akinek a hcg...

Volt olyan,akinek a hcg vérvétel nem mutatott ki terhességet, <2IU/L volt az eredmény és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Létezik,hogy nem mutatható ki? Elrontott valamit a labor? Synlabnál voltam

ma 12:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

A rossz megérzés az a fejedben van.

Olyan nincs, hogy nem látnak egy babát és semmi nem mutatja...hacsak nem valami démon gyerekét várod...ne legyél ennyire ostoba. Direkt csinálod?

Nincs benned hcg tehát gyerek sincs. Ezen mit nem értesz? MIT? Egész más problémád van.

Ki kellene téged innen tiltani....sokadik kérdés és kötöd az ebet a karóhoz.... sztem nem pszichológiai eset vagy, hanem egy troll, aki tök jól érzi magát, hogy mindenkivel szórakozik...

ma 13:45
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem hiszed el, hogy azt már rég látnia kéne az orvosnak? 10 hetesen már szívhang van réges rég, szerinted a te "babád" miért nem látszódik, miért nincs szívhangja? Mivel tudnád ezt megmagyarázni?
ma 13:46
 13/36 A kérdező kommentje:
Nem szórakozom! Kétsegbe vagyok esve mert nem akarok még gyereket,ennyi az egész
ma 13:46
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted több negatív tesztel,negatív vérvétellel,negatív orvosi vizsgálattal te terhes vagy. Mikor fogsz szülni? Fiú vagy lány lesz?

Neve?

Hát nem csodálom hogy elhagyott az "apuka" te beteg vagy de nagyon. Azonnal keress fel egy pszichiátert!!!!!!

ma 13:47
 15/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességed!
ma 13:48
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a 9 hetes "terhes"? Tényleg elvesztetted a valósággal a kapcsolatot, pszichiáterhez menj!
ma 13:48
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért kíváncsi lennék hány éves vagy és miért hagyott el az apuka!🤣🤣🤣
ma 13:51
 18/36 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam,hogy egy ilyen témánál kedves emberek válaszolnak majd,de az ellenkezőjét tapasztalom,ha nem tetszik a kérdés,akkor hagyd figyelmen kívül

Ha esetleg van gyereketek,akkor emlékezzetek vissza milyen volt először tapasztalni ilyesmit,és gondolkodjatok el,hogy mennyi kétséggel és kérdéssel jár,amire nem tudod a választ

Nektek is biztos jól jött volna,ha valaki kedvesen megnyugtat vagy segít

ma 13:54
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk megírhatnád, hogy mi az ami megnyugtatna? Ha az nem, hogy nem vagy terhes? Pont ez a lényeg. Nem vagy tehát nyugodj meg.
ma 13:55
 20/36 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy rajtam már semmi,nagyon nagyon rástresszeltem

De pénteken visszamegyek a dokimhoz,ha azt mondja minden rendben,akkor elengedem a témát

ma 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!