Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Hát ilyen dolgokban ki veszi a részét de nem mindig xd amíg én tudom csinálni inkább én csinálom o meg figyel a gyerekrexd legalább kicsit kikapcsol az agyam takarítás közbe xd
Fuggonyoket már nekem is ki kéne mosni xd
Én mondtam mire megyek szülni azért legyen meg csinálva mert utána kitudja mikor tudok rendesen kitakaritani
Fura h nem írja rá nálam még az sztkba is rairtak mikor neztek a veset h hogy fekszik
Én pelusbol pampers pantsot veszek
Az a legjobb neki sokat mozog ez legalább nem vágja ki a sonkajat xd
Aha pelenkas de o is szól ha kaka van még ilyenek xd nyáron majd jön a bilire szoktatás
Nalunk ez altalaban ugy van, hogy ő kupit csinal, en meg takaritok🙈 de mar erzem hogy nem hozza a kello energiam. Sőt az a “vicces” hogy pont ugy erzem, most nem segit nekem annyira, amikor szukseges lenne. Meg jo hogy makacs vagyok, a kiscsaj meg szivos🙈
Ugyan igy vagyok, nem akarom hogy amig tavol vagyok neki alljanak itt nagytakaritani. Elso szulesnel ez volt, csak most elobb akarok ugye haza jonni is😅
Nemtudom nalunk miert nem irjak ra, igazabol az utolsot se irta ra csak elmondta melyik testresze hol van pontosan.
Egy ideig hasznaltam pamperst, de nalunk abbol mindig minden kifolyt😅 bar kisfiam magas es vekony, valoszinuleg ezert lett jobb a libero bugyipelus🙈
Akkor szerintem hamar szobatiszta lesz😊 en is nyaron szerettem volna, de ez a nem megules nagyon hatra vetette a dolgokat. Amig ezen nem tudunk atlendulni, nem tudom levenni rola, mert nonstop fut🙈
Hát majd ha megszuletik a kislany hátha többet fog segíteni
Hát pedig fura tényleg hogy nem írják rá azért csak olyan dolog ez amit jo tudni
Hát nálunk eléggé jól bírja a dologat a pelus úgy hogy halistennek nála nem folyik ki semmi pedig aztán van olyan hogy úgy kel fel reggel hogy 2kg a pelenka😅😅
Ma egesznap nyom valami ideget a baboca szinte menni alig bírok.. na ilyenkor azért nem bánnám ha legalább 36 hetnel járnék mert már nagyon terhesnek erzem magam 😅😅 kislanyomnal azért ilyen korán meg nem jöttek elő ezek a dolgok
Egyébként van egy csajszi tiktokon aki az ambuláns szulesrol beszél h mi van akkor ha nem akarsz bent maradni
Julia így van fent
Muszaj lesz neki🙈 viszont kell valami fix rendszert kitalalnom a kisfiam miatt, mert rajtam kivul senki nem szol ra semmiert, apukaja sem, ugyhogy ezen dolgozni kell, hogy ne legyen gond🙈
Majd kovetkezo uh-n megkerdem hogy felszik ha nem mondjak😅 annyira lassan mennek el ezek az 5 hetek uh-k kozott. Meg mindig 2 het mire megyek es ujra lathatom👣
Nalunk halisten mar jo ideje ures pelussal ebred😁 de kicsikent sokszor voltak kisebb balesetek, szo szerint kimosni a cuccbol csak par alkalommal😅
Lehet jobban van helye feszkelodni, meg is csak masodik babo🙈 vagy hatha most helyezkedik be fejjel lefele veglegesen😊
Ma hogy vagy?
Nem vagyok tiktokos, de megkeresem a csajt, koszi😊
Hát az a baj ha nem vagy otthon úgysem fogod tudni hogy mit tartanak be vagy mit nem .
Majd csak akkor ha hazamesz😁
Nálunk halistennek nagyjából ugyan az a gondolkodás a férjemmel de nyilván nala is van amit o enged en nem :D
De nem tartok attól hogy mi lesz ha nem leszek itthon 😁😁
Mikor kell legközelebb menned uhra?
Én jövő héten kérem az időpontot a 32 hetesre mert megint elfelejttem kérni mikor ott voltam :D
Hát kérdezd legalább tisztaba leszel vele igaz az is lehet mire kovinek mesz addigra megint máshogy fekszik majd de legalább akkor amikor ott vagy tudod hogy fekszik 😁😁
És hogy vagy mostanában? Vernyomasod rendeződött?
Én mérem ithon lekopogom eddig nem volt magas
Remélem nem is lesz
Hát nálunk nagyon ritkán fordult elő ha kifolyt a pisi olyankor annyit mocorgott hogy lejjebb húzta a pelust és hátul kifolyt xd
Hát nem tudom már mit csinál de sokszor nem esik már jól
Ma halistennek annyira nem fáj a csontom a tegnapihoz képest
Bar ittam magnéziumot lehet az segített lehetséges most már kene innom mindennap legalább 1et
De nem tudom
Ez a legnagyobb problemam, meg hogy ellepik a hazat majd akkor is amikor nyugi kellene🙈
Ezzel nincs is bajom, csak leginkabb azt erzem hogy ferjem is velem dacol es kb 2 gyerekkel kuzdok az 1 helyett, ez jovore eggyel nő, ha addig nem tudunk kozos nevezore jutni🙈
Majd csak 12-en megyek a dokimhoz es 18-an babamoziba🥰 de jovo hetre is lesz program, hetfon cukorterheles😅 mar megvettem hozza a cukrot, hat… nem kis mennyiseg🙈
Erdekes, nagyon hullamzoan vagyok. Vannak jobb es rosszabb napok, de probalom kihozni amit lehet. Uh-k kozt lassan megy az ido, de a hetkoznapok csak ugy elillannak, aztan hamarosan mar csak arra eszmelek, hogy a karjaimban van🙈
Nem merem mar amugy, de sokszor leesik meg mindig. Olyankor probalom fejjebb tornazni, de nem mindig egyszeru.
Ahhoz kepest, hogy elvileg 16-20orat alszanak ennyi idosen, en szerintem tobbet erzem mocorogni, tobbet van ebren😅
Biztos segitett valamit a magnezium is, meg hat azert neked mar nincs is olyan messze a szules😊 neha meg mindig durva belegondolni, hogy hamarosan megerkeznek
Hát én ezt most pont el akarom kerülni hogy hozzánk jöjjenek elég volt a lanyomnal most nem engedek legalább 2 hétig ide senkit xd
Na akkor kb egy héten megyünk megyünk uhra én is azon a héten megyek 😊😊
Aztán szerintem utána már csak 36 héten megyek december elején
Aztán azon a héten mehetek laborba meg a kenetet le vetetni plusz nst szóval azon a héten kicsit sok minden lesz :D
Nálatok nem adjak azt a cukros valamit? Nekem semmit nem kellett vinni meg teát is adtak bele
Hát nekem most valamiért megint lassan telik az idő
Főleg az óra atallasal van most gondom ugyanis 5kor már fent vagyok mindennap azóta:D így főleg lassan telnek a napok :D
Mit szoktál inni ha úgy érzed hogy a vernyomasod alacson?
Én meg azt néztem ilyenkor már javában be volt dagadva a lábam a mikor a lányommal voltam terhes halistennek most még nem dagadok
Ez már jó jel
Bar a cipő méret megint meg not de legalább dagadas nelkul :D
De legalább mocorog neked is jó sokat nem kell rá hallgatni meg felni 🥰
Nekem is sokat pörög bár nálunk már szerintem lassan jön a kevesebb mozgas ideje hogy egyre kevesebb a helye
Hát igen én már nagyon várom a picit
Ma megerkezett a babafeszek basszus jó nagy ez az xxl-es fészek nem gondoltam hogy ekkora🤣🤣 a lanyomnal is jól jött volna az ekkora fészek:D össze raktuk már a kiságyat is . Szóval most már haladunk 😁😁
Nalunk is tumultus volt kisfiamnal, en sem akarok egy ideig senkit beengedni ha nem muszaj😅🙈
Nagyon durva, hogy neked mar alig van vissza uh-d. Nagyon szaguld az ido ilyen szempontbol.
A kenetvetel nem hianyzik, az nem volt valami kellemes erzes🙈 nem fajt, de azert kellemetlenebb volt mint a sima eves szuresek🙈
Csak ha patikaba megveszem a cukrot es viszem magammal hogy bekeverjek😅 meg ha akarok vihetek hozza citromlevet😅 de megprobalom lehuzni gyorsan siman, mint a kisfiamnal, aztan remelem most sem jon vissza🙈
Halisten nalunk nem nagyon kavart be az oraatallitas, de igy hogy nincs delutani alvas, nekem is mindig hosszunak tunnek a napok🙈 atlag reggel 7tol este 7-8ig🙈
A napokban kivetelesen 2 kavet ittam, viszont igy tobb vizet is kellene, de nem mindig csuszik jol. Ha nagyon nem vagyok jol, akkor viszont a masodik kave helyett colat iszok. De oszinten szolva nem igazan tudom hogy tenyleg segitenek-e.
En kisfiammal nem dagadtam, de most ugy erzem nem uszom meg… viszereim is gyarapodtak es lett koztuk eleg eroteljes is…
Es csak hogy meg jobb legyen, megy a hasam is, nagyon remelem hogy csak a tulzott gyumolcs fogyasztas miatt es nem valami mas. A napokban nagyon kivantam mindenfele gyumolcsot, zoldseget🙈
Nagyon imadom ahogy mocorog🥰 ma a bal oldalamba beszurt valami, lehet hogy o volt mert fordult valamerre, nemtudom. De azert megtudok ijedni is, mert nemtudom a mioma okozhat-e barmilyen gondot vagy tunetet… emiatt is varom az uh-t, hogy lassam ezzel a resszel mi a helyzet.
Tenyleg, a magzatmozgast mikortol is “kell” szamontartani? Lassan mar en is varhatom a papirt a vedonotol?😅
Honnan rendelted?😊 en lemondtam az xxl-rol, mert nem ferne be a babaobolbe😅 igy majd csak simat veszek, bar lehet o sem fogja szeretni🙈 Akkor ti mar szepen alakultok🥰
En is nagyon varom😊 talan a furdonk is elkeszul iden, vegre latok egy kis fenyt az alagut vegen es akkor jobban tudok minden mast is elpakolaszni. Bar ruhakat azert igy is shoppingolok🙈😅
Nalunk amugy szerintem majd unnepek utan fog minden a helyere kerulni, igazsag szerint kisse kezdjuk kinoni a lakast🙈 de egy kis redszerezessel meg jok leszunk egy darabig😊 csak a kicsikeim is hagyjak, hogy haladjak😁
Hát igen ennyiből kevésnek tűnik már az idő ha az uhkat nézzük
Nekem nem volt kellemetlen valahogy a rakszures nekem kellemetlenebb mint a kenetvetel 😁 nálam olyan gyorsan le vették a kislanyomnal észre se vettem szinte
Egyedül mesz majd vagy lesz kíséret a vervetelnel?
Nekem halistennek hamar el telt az idő en egyedül mentem
Telefonáltam addig meg ilyenek :D
Mikor szokott elaludni a fiu hogy ilyen kora felkel?
Hát lehet akkor hogy a gyumotol megy
Mondjuk inkább így mint a székrekedés 😁😁
Nálam a lanyomnal semmi nem segített a szekrekedesen elejétől kezdve nem tudtam wczni
Most meg semmi szinte nálam is van hogy megy a hasam :D de annyiból nem bánom hogy nem kell erőlködni😁😁
Hát már nálad is jönnek szerintem hogy hol itt szír be hol ott :D nem hiszem hogy baj lenne de azért figyelni kell a miómat is gondolom
Nem mondta a doki hogy meddig nőhet?
Nem tudom mikortol kell számolni már nem emlékszem rá 😁🤣
Jukki oldalról rendeltem egy szettet meglepő mondom tényleg nagyon gyönyörű pedig kicsit féltem hogy nem lesz jó
De hamar is meg hoztak meg tényleg nagyon szép
Képzeld a lanyom bele feküdt alig tudtam ki szedni belőle mert nem akart ki szállni 🤣🤣 de basszus akkora mint a lanyom a fészek xd meg simán el férne benne o is :D
Most haz felújítást csináltok?
Hát amúgy nekem is kéne még szekreny
Hiába nagy a haz egyre több a holmi főleg így hogy jön a baba
Annyiból jó hogy van egy beepitett gardrób ami arra jó hogy a dobozokat meg amit nem használok elrakjam
Viszont a cuccokkal kene meg szekreny pedig van nem is kicsi szekrények:D de valahogy nálunk sem elég
Majd én is mielőtt szülok meg át nézem meg rendet rakok bennük mert ugy akarom csinálni hogy legyen még hely a szekrenyekbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!