Ki jár 11dpo-nál?

Figyelt kérdés

Izgulok együtt? :D

4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁

ápr. 29. 07:06
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/529 anonim ***** válasza:

En nagyon vagynek itthon szulni, bar nagy esellyel az lesz, hogy sajat felelossegre jovunk haza a korhazbol, ami szerintem ezer rosszabb, foleg hogy ott ilyenkor kb mindig a gyamhivatallal fenyegetoznek… szoval ilyen teren teljesen lelki terror a korhaz. Nekem lenne eselyem itthon szulni, mert 20km belul van a korhaz.

En szules utan 4 nappal johettem ki ugy, hogy minden rendben volt. Valamit kifogok talalni hogy jo legyen. Nyilvan a kiscsaj allapotan is mulik, de szerintem vele is minden rendben lesz🙂

En amugy pont attol is tartanek, hogy ahogy kiteszem a labam szulni, egybol jonnek anyosek es aposom igazan mergezo ember, sose biznam rajuk. Nalunk tesom lesz vele amig ferjem bejon a szulesre, meg en jelenleg szeretnem ha a latogatasokon is ott lenne a kisfiam, de ez majd nyilvan akkor derul ki. Szerintem jol viselne, en pedig sietek haza😊

Elvileg a masodik gyorsabban tud jonni, szoval van eselyed egy “konnyed” spontan szulesre is. En a csaszartol jobban tartanek, ha muszaj lenne, eltudnam fogadni, ezzel sikerult megbekelnem, de magamtol en nemhiszem, hogy valasztanam. Hacsak azt nem mondana a dokim hogy utana pikk-pakk mehetek haza🙈🙈 najo, lehet akkor se. De teljesen megertem ha a szuleselmenyed miatt gondolkozol rajta, biztosan nagyon faraszto volt. Ilyen teren szerencsem volt, mert osszesen 4,5 ora alatt lement a vajudas es szules. Engem is azzal “nyugtatnak” hogy a masodik meg gyorsabb lehet🙈 lehet be se erunk😅

Na majd meselj mi volt az uh-n😊😊 legalabb lelkiismeretesek az orvosaid, az ritka🙂

#2es

okt. 17. 11:24
 442/529 A kérdező kommentje:

Hát akkor nálatok us van kalakajka a családban úgy látom

Hát most jöttem a dokitol megint faros lett :D éreztem is mert már megint máshogy rug :D basszus akkorát nőtt már 2 héttel nagyobb mint kellene lennie :D

Mondta az orvosom a tagulat el tunt úgy hogy már a másik uhra nem is kell mennem mert ott is o a főnök mondta hogy felesleges😊

Ugy hogy halistennek felszivodott neki

Majd 32 hetesen kell vissza mennem meg akkor is meg nézi

Remélem vissza fordul azért a gyerek mert nagyon kellemetlen ahogy rug most xd

okt. 17. 13:47
 443/529 anonim ***** válasza:

Sajnos van, ugyhogy lesz mit kitalalni🙈

Nagyon szepen novekszik❤️ en is kivancsi vagyok a kovinel mekkoranak merik, nalunk most volt eloszor hogy nagyobbnak😁 tudom nem vigasztal meg mar biztos fajdalmasabb ha fordul, de meg van ideje befordulni😊

Jaj de jo, akkor neki hamarabb is eltunt mint a kislanynak?😊 nagyon orulok hogy teljesen rendbe jott neki😊

Neked meg hany uh van vissza az nst-k elott? Nagyon durva hogy mar errol beszelunk🙈

#2es

okt. 18. 07:30
 444/529 A kérdező kommentje:

Hát szerintem most már nálatok is fogja tartani ezt az 1-2 hetes méret pluszt

Akkor legközelebb már te is csak 28.heten mész?

Hát valószínű éreztem is mikor megfordult farosra mert konkrétan az egész hasam úgy hullámzott vagy nem is tudom hogy mondjam fura volt még fájdalmas

Kicsit akkor meg is ijedtem mondta még a férjem neki is hogy elég érdekeset produkalt a lányommal ilyen szinten sose mozgott a hasam :D

Ugy hogy valószínű az sem lesz kellemes ha vissza fordul

Már most ki irta a vasat a doki úgyhogy mehet a 3x 20 csepp

A cukros eredményt is megnezte mondta hogy tökéletes

32hetesen kell vissza mennem.

Meg lesz egy 36 hetesen akkor át beszéljük a szulest

Elvileg lenne egy 39 hetesen is de szerintem oda már nem megyek :D

De nagyon elgondolkodtam rajta hogy az nst-t is nala csináltatom

Mert kislanyomnal kórházban csinaltattam de most hogy van a lanyom nehezebb az időt így megoldani plusz a férjem se mindig tud ithon lenni

okt. 18. 07:46
 445/529 A kérdező kommentje:
Te mikor mész a terhelésere?
okt. 18. 07:47
 446/529 anonim ***** válasza:

Orulnek neki, bar most kicsit tartok a szamoktol, mert eddig az ovumhoz volt szamolva es ahhoz kepest is kisebb volt sokszor, most pedig utolso menstruaciohoz kepest van pontosan meret szerint🙈 igy a kisfiam vizsgalata miatt annyira nem lenne bulis 1 hettel elobbre hozni a terminust, pluszba ha o is 39 hetre szuletik🙈 a vegen Pesten szulok😅

Megyek a 26. Heten a sajat dokimhoz, 28. Hetben pedig babamoziba🥰 utana meg 31.het megint sajat dokim es utana mar csak egy lesz nala a 36-ba, de lehet hepinetbe elmegyek egyet meg a 38-ba, majd kigondolom😅

Elhiszem, hogy fajt, neha mar a kiscsaj is tud olyanokat muvelni, hogy meglepodok🙈 nekem keresztbe fekudt meg utoljara, ugyhogy kivancsi leszek mikor kezd el beforgolodni. Kisfiamnal ilyen gond nem volt, vegig iranyba volt😅

Kovetkezobe mar en is fogok vasat kapni elvileg, persze a vervetel fuggvenye is, de nagy esellyel kell.

Akkor mar neked sincs vissza sok uh😊

Szerintem jo dolog maganba az nst, en sajnalom hogy a sajat dokimnal nincs ra lehetoseg. Korhazba mindig extra koran be kell erni is.

November 4en megyek vervetel es terheles kombora, de most bevallom kicsit felek. Nem eszek tobbet, de megis szaladnak fel a kg-k. Kisfiammal ebben az idoszakban stagnaltam. Dokim szerint sokat hiztam, vedono szerint nem. Illetve a Czeizel kalkulator szerint sem😅

De a pocak nagyon szepen nő

#2es

okt. 18. 08:30
 447/529 A kérdező kommentje:

Miert szülnél Pesten?

Akkor neked is lesz pár uh még

A dokid csak a kotelezoket csinálja?

Hát nekem nem volt baj de szerintem felkészit a csaszarra azért írta már most ki a vasat

Lányommal 32 héten írta csak fel

Mondta h figyeli a fiu suly gxarapodasat is szerintem ha túl viszi a lanyomet alapból csaszar lesz vagy nem tudom miért mondta

Hát igen meg nem csak az hogy korán kell menni hanem van hogy olyan későn végzel hogy borzasztó...

De miért lenne sok a 6kg?

Van aki ilyenkor már 10+nal tart mégsem sokalja neki senki.

Nekem is hatalmas már a poci

A szemeremcsontom is brutal fáj

Olyan kellemetlenül rug ki alulra hogy a szemem néha kette all..

Már nagyon várom a végét..

Már most alig bírom mi lesz kesobb🤣🤣

Az ágyból alig bírtam ma is ki kelni xd mindt egy rossz 80eves olyan vagyok sokszor🤣🤣

okt. 18. 16:19
 448/529 A kérdező kommentje:
Most szerintem tuti megint fejfekvebe van azért faj ennyire a szemerem csontom :D
okt. 18. 17:12
 449/529 anonim ***** válasza:

Mert oda kell vissza menni kisfiammal szules elott 2 hettel🙈 ha ne adj isten beindulna, meg ez is a pakliba van😅

Nemtudom hogy mik a kotelezo uh-k, ő igy szokta kerni, kisfiammal is igy jartam. Talan a vedonoi papirforma szerint kevesebb uh van, mint amennyire megyek. Bar vedonohoz is tobbet jarok, mert ismeros😅

Es a csaszar miatt kellene plusz vas?

Mondjuk biztos sok mindent figyelembe vesznek a dokik es ezek alapjan nagyon figyelmes veled hogy ennyire odafigyel mindenre.

En lekopogom, ha koran reggelre kaptam idopontot, mindig vegeztem egy oram belul. Kiveve az utolsot amior bentfogtak🙈

Az en dokim nagyon papirforma szerint veszi a hizast, pedig kisfiammal is tobbet hiztam, vele ilyenkor 10kg korul jartam. Bar a kalkulatorok alapjan is jo vagyok. Alapbol nem zavar es tudom hogy lefogom adni hamar, csak ezek a trukkos hormonok neha megbolonditanak amikor tukorbe nezek es latom a narancsbort meg minden🙈 atlendulok majd rajta

Hozzank tegnap jott meg az uj agy, nagyon sokat kellett pakolni es teljes kaosz volt a lakasban, reggel hoztak es keso delutan ertunk mindennek a vegere ugy nagyjabol, en is azt hittem majd leszakad a derekam🙈 meg messze vagyok a 30.hettol is, de mar neha most jol jonne egy pocaktamasz😁

Biztos kellemetlen, viszont mar az is pozitiv ha nem marad faros😊 erdekes mod kisfiammal nem ereztem ott fajdalmat, meg a kiscsajnal sem eddig, bar meg picike is

Neked mar nincs sok vissza😊 iden mar a karjaidban tarthatod🥰

Mi még egybe karácsonyozunk, akkor leszek 33 het korul

Bar amikor kimondom hogy kisfiam szulinapjatol mar csak 3 honap, nagyon durva😁

#2es

okt. 19. 07:26
 450/529 A kérdező kommentje:

Jaa hát csak nem szülsz akkor Pesten azért kicsit messze lenne tőletek nem?

Én havonta járok vedonohoz majd legközelebb 14en kell mennem

Addigra már nálam lesz a 32. Hetes uh papír is.

Elhiszem hogy elfaradsz azért már neked sem pici a baba

Nekünk is csütörtökön jött új agy mondjuk nekem nem sok mindent kellett elpakolni mert üres volt már a szoba mire hozták:D

Hát szerintem úgy van vele h eléggé benne van a pakliban a csaszar is aztán ezért

Elvileg már a kövi uhnal nézi a hegvastagsagot is

Hát azt viszont nem tudom mi hogy töltsük a karit mert ugye 39 hetes karácsony után leszek nem tudom ha program csaszar lesz annak időpontját hogy adjak

De szerintem 38 hétre fogom kapni

Ha nézik mikor született a

kislanyom

Nekem is szeptemberi a lanyom decemberi lesz a fiu itt is 3 honap leszxd

okt. 20. 09:15
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!