Ki jár 11dpo-nál?

Figyelt kérdés

Izgulok együtt? :D

4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁

ápr. 29. 07:06
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/529 anonim ***** válasza:

En mar ugye lefoglaltam, de a holnapi uh meg adhat okot a modositasra🙈 remelem most nem merik sokkal kisebbnek, meg vegre ratudok kerdezni a mehlepeny helyzetere is😅

Sokat szoktam vinteden nezelodni es vasarolni is, bar most egy kicsit zurosebb idoszakunk van, igy nem volt idom. H&M meg van a kozelbe, de a valasztek borzalmas, ugyhogy altalaban online szoktam rendelni azt a par dolgot is.

Nekunk a belelt overal megvan szerencsere, tavaly szereztem be vinteden😁 egy softshellt akarok meg beszerezni meg meleg cipot😊 meg valami jo gumicsizmat is😅 tul gyorsan robbant be az osz, aztan meg nyaraltunk🙈

Most november elejen lesz 3🥰 pont szulinapja elott megyek cukorterhelesre🙈 de abba durva belegondolni, hogy onnan meg 3 honap es nagyteso lesz

okt. 7. 08:31
 412/529 anonim ***** válasza:

Most latom hogy irtal is kozben, dejo🥰 majd kerek elmenybeszakolot😊

En holnap megprobalom bevinni kisfiamat uh-ra hogy ferjem is lathassa a picurt, ha a dokim engedi. Aztan max kimennek ha nagyon nem bir magaval🙈 bar altalaban az orvosoktol fraszba van🙈

#2es

okt. 7. 09:31
 413/529 A kérdező kommentje:

Ez most melyik uh lesz neked?

Overalt én is tavaly Vintedrol vettem a lányomnak az most jo lesz neki :D

Gumicsizma neki is kellene de nem találtam eddig

Azt viszont boltba akarom venni mert nem akarok kisebbet venni mint amekkora a lába

Akkor ő most nem ovis ? Vagy nálatok hogy működik ez?

Majd írom persze már nagyon várom 😁😁 fura hogy 27+4 napnál megyek most is mint a lányommal:D

Fel o is az orvosoktol?

Lanyom is "D szóval kíváncsi vagyok milyen lesz a babamozi hogy fog neki tetszeni :D

Szokta fogni a lanyom a pocit aztán megrugta öcsi a kezét egyem meg úgy meglepodott😃

Neki mindig sokat rug

okt. 7. 10:03
 414/529 anonim ***** válasza:

22 hetes es innentol lesz 5 hetente uh😊 bar holnap mar a 23-ba lepek😁

Halisten novemberi leven nem volt iden kotelezo, szerettem is volna itthon tartani, igy csak jovo szeptembertol ovis😊

Igen, totalisan kiakad meg akkor is ha az orvos kb hozza sem szol🙈

Elvileg en 27+6 leszek, de ha most is kisebbnek meri, akkor modositom az idopontot🙂kisfiamnal szerintem 28+ voltam

Kisfiamat meg mindig nem erdekli vagy nem fogja, pedig mar van pocak🙈

#2es

okt. 7. 14:29
 415/529 anonim ***** válasza:

Most vegeztem az orvosnal😊

Babocat most egy hettel nagyobbnak mertek, minden tokeletes😊 most igy 23 hetesnek felel meg a meresek alapjan es 515g, a lepenyem hatso fali😅

Viszont lett egy 4 centis miomam, amivel elvileg nem kell foglalkozni, a szulessel eltunhet az is, viszont meg nohet.

#2es

okt. 8. 14:05
 416/529 A kérdező kommentje:

Na akkor mehet a babamozi amikor szeretnéd ha nagyobb 😁

Na akkor hatsofali érdekes hogy mellsofalit is mondtak neked.xd

De örülök hogy minden rendben van😊

A miomat nem is érzed akkor gondolom tünetmentes nem?

Remenykedjunk hogy nem fog tovább nőni hanem eltűnik neked😊

Basszus én nem tudom mi lesz a végéig de már most olyan hamar elfaradok mindenben meg szét megy már most a derekam 😅

okt. 8. 16:35
 417/529 anonim ***** válasza:

Igen, plusz a lepeny se gatolja, ugyhogy szerintem igy nem is bantom az idopontot😊

Igazabol nem erzek semmit, remelem nem nő annyit hogy gondot okozzon.

Viszont most igy nyaralas utan 5-6kg pluszba vagyok es mondta, hogy akkor a 30.hetig nem kene tovabb hizni😅 mondtam hogy en se szeretnek tul sokat, de nem eszek extra adagokat, nem nassolok es megis hizok, szoval nemtudom mit tehetnek🙈 kisfiamnal ilyenkor mar majd 8-10kg pluszba voltam😅

Derekamat en is erzem egy ideje, dokino ma megerositett hogy jol erzem a picit, o is nagyon lent van🙈 emlekezetes vagyok, mert elvileg nagyon ritka akinel ennyire lent van a baba es utanam (2021) csak 1 kismamaja volt hasonloan😅 aztan most megint en😁

Elhiszem, en is eltudok faradni hirtelen🙈 bennem van a lendulet aztan ra 5 percre mar kitudnek dolni🙈

#2es

okt. 8. 17:57
 418/529 A kérdező kommentje:

Hát most az nem rajtad múlik hogy hizol e vagy sem

Szerintem nem sok a hizásod

Nekem brutal néha ahogy fáj a derekam xd

Na mi meg voltunk mozizni gyonyoruszepen fejlődik

Nagyon takarítottam magát de halistennek azért láttam a pofáját teljesen olyan mintha a kislányom látnám

Mar most közel 1cm haja van ugy hogy ő is hajasbaba lesz

Szep kis pufi arca van🥰

Nagyon szép olyan jó volt latni🥰

1 héttel nagyobb o is mint a kora

Viszont a súlya pont annyi amennyi napos vagyok 😁

okt. 9. 12:06
 419/529 A kérdező kommentje:

Takargatta magat*

Véletlen azt írtam hogy takaritottam😅

okt. 9. 12:06
 420/529 A kérdező kommentje:

Pofijara is azt írta hogy pofája:D

Ez a szr mindent át ír

okt. 9. 12:07
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!