Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Igen, de annyira nem veszes, egy bő 1,5 oras utra van. Igazabol csak annyi gond lenne, hogy ferjem ingazhatna, bar lehet igy elobb haza engednenek🙈 majd kiderul mit tartogat a sors😊 Azert orulnek ha februart megvarná es kisfiamhoz hasonloan 39.hetre erkezne😊
Nagyjabol szerintem en is, mert minden uh utan megyek. De kisfiamnal nem jartam ennyit🙈
Nekunk most a szoba nagy reszet elfoglalja az ágy😅 viszont imadjuk nagyon, mar csak a pelenkazo komodnak nincs helye🙈
Hat, kozelitek a plusz 8kg fele, a hasam joval nagyobb mint kisfiamnal, ugyhogy az elso “depi” hullam elert a kulsom miatt🫣 hiaba tudom hogy siman lefogom adni.
Akkor lehet talan jobban is orulnel a programcsaszarnak, mert akkor karacsonyra mar ott lehetne veletek😊 sima szulesnel meg az unnepeket is bent toltheted, hacsak nem ket unnep koztre kapnal idopontot
Nalatok mennyi is lesz akkor koztuk?
#2es
Hát reméljük azért nem jön neked sem sokkal hamarabb
Meg remélem nekem se
Hát most nekünk is kb ágyból fog kiállni a szoba ugye hogy össze rakjuk a kiságyat
Annyi hogy új matracot akarok bele rakni
Hát ha vigasztal én is egyre nagyobb vagyok már:D
Pont ma mondtam a férjemnek egy régebbi pólóm vettem fel a hasam meg már ki lógott belőle saját magam ki nevettem 🤣🤣
Most elég csúcsos inkább a hasam úgyhogy szépen jön elő a zebra csíkom a koldokom körül:D de a lányommal is viszonylag hamar el múltak a striak pedig nem nagyon kentem
Remélem most is így lesz xd
Őszinte legyek meg én sem tudom minek örülnék jobban :D
Így jobban tartanék a csaszartol hogy tudom hogy az lenne minthogy amikor a lányommal csak úgy jöttek és vitték úgy nem féltem így kicsit felnek :D
De úgy vagyok vele inkább akkor csaszar de ne legyen semmi gond egyinkonkel sem .
Nálunk 2ev 3 honap lesz ha decemberi lesz a fiu
De tulhordani se szeretnem, azert egy inditastol tartanek🙈
Mi nagyon elvezzuk😁 elso ejszaka a sajat reszen aludt, most kozottunk dolt ki bujcizva, bar ma eleg faraszto napunk volt, egyhuzamba majd 15 orat ebren volt. Igazabol barmikor aludhatott volna, de nem akart.
Talan egy picit🙈😅 de eddig olyan buszke voltam magamra, hogy nem szaladt el a sulyom, erre tessek... 😅 Bar ugy sejtem, latom, megint combra es fenekre jonnek ezek a plusszok🙈
Nekem mindkettonel csucsos volt, igazabol hatulrol meg nem mondana senki, hogy terhes vagyok, most annyi hogy vele picit fentebb kezdodik a pocak, kerekebb. En sem kentem se elsore se most😁 hasamon mondjuk nem lettek striak, azon kivul mindenhol mashol😅
Neked volt koldoktol lefele az a sotet csik? Kepzeld nekem nem volt, megszultem es hipp-hopp oda termett🙈 par honap alatt teljesen eltűnt, csak olyan szokatlan volt hogy pont utana jott ki.
Mondjuk elhiszem, mas tudatosan rakeszulni, mint amikor kozlik, hogy akkor most. Persze, az a legfontosabb, hogy mindketten jol legyetek😊
En is ugy szerettem volna ilyen kicsi különbséget😊 nalunk igy 3ev 3 honap lesz
#2es
Hát nem is jo ha indítanak...
Szerintem nálunk is máshogy lett volna ha magától megindul a szules.
Simán el alszik a fiu vagy énekelni kell neki ?
Már nekem is atszaladt az agyamon hogy az agyunk mellé veszek a gyernek is egy ágyat úgy fogunk aludni a kislányommal:D mert ugy most közöttünk alszik
De hiába jó nagy az agy főleg az új amit most vettünk mindig ki lok az agy szélére xd
Nekem a lányommal inkább kerek volt a poci most más formája teljesen
Lentebb is van
Nekem nem volt az a barna csík
Most sincs
Hogy hogy szules utan jött neked ki? :D
Várom már nagyon a kis manot
Lassan jön nálam ez a türelmetlen rész hogy mikor látom már:D lányommal is már teljesen türelmetlen voltam 36 hétnél vagy már hamarabb is nem emlékszem 🤣🤣
Te az első terhessegnel hasznaltal valami szules előtti valamit hogy könnyebb legyen szülni?
Gondolok itt málnalevél teára stb.??
Lehetseges, amikor engem bent fogtak es a nőgyogy osztalyon voltam 6 agyasba, a 6oson csak atmeno forgalom volt, pikk-pakk szulesek voltak🙈 aztan en is csatlakoztam hajnalban😅
Inkabb konyorogni kell neki, hogy egyaltalan elfekudjon. Annyira nem akar aludni, hogy tancol az agy tetejen. Ilyen faradtan ahogy leer a feje, 2 perc es alszik. Csak el kell erni, hogy elfekudjon es ez a melos resze🙈
Nalunk most hiaba lett 280x200-as az ágy, amikor koztunk alszik, ferjemmel egyutt mozdul es ra van cuppanva😁 minden nap mashogy alszik, kivancsi leszek mikor megy at a sajat kis reszebe😊
Igazabol nemtudom, nem is ertettem, mert terhesseg alatt szokott kijonni, de akkor meg nem volt🙈 elsore csak azt hittem az elsobhatos halos bugyi vagta meg, aztan amikor vegre elhagytam, rajottem hogy ez biza az a csik😅
En is varom, hogy lassam, de mivel tobb babat nem tervezunk, igy meg kielvezem ezt az idoszakot amikor erzem mocorogni, mert tobbszor nem fogom atelni🙂 hianyozni fog maga ez az erzes, viszont utana a testem ujra az enyem lesz es formalhatom😊
Nem hasznaltam semmit, nem mentem el semmilyen tanfolyamra sem. Egyszeruen az volt bennem, hogy ugy is fajni fog, az hogy attudjak kapcsolno fejben ugy is az adott helyzetben eldol, hogy sikerul-e. Most meg mar tudom hogy gatvedelemmel elore keszulni is felesleges lenne, mert protokollbol vagnak kb, ugyhogy most is csak a beontestol felek es a korhazban toltott napoktol ha nem sikerul kijonni🙈
Te elsonel szedtel valamit, rakeszultel?
Akkor a neked sem könnyű el altatni a kisfiad
Nekem is van hogy 1 óra mire el alszik de van mikor 2 perc :D
Akkor meg nem aludt az ágyában ?
Mi sem tervezünk már több babat viszont én nehezen viselem már a terhesseget most már kezd tényleg terhesseg lenni nekem :D nehezen viselem hogy nem tudok már úgy mozogni ahogy szeretnék:D
Én csak sodrodtam az árral meg nagyon a szuloszoban sem fogtam fel hogy lassan a kezemben lesz a kislanyom :D én sem mentem sehova meg nem is ittam semmit :D Nem igazán voltam rá feszulve a szélesre főleg úgy hogy nst utan már kapasbol szuloszoba várt:D
Lelkiekben fel voltam készülve arra hogy csaszar lesz valamiért mintha meg éreztem volna előre
Főleg mikor 1 nap után sem történt semmi változás az indítás után
Néha szívesen felmondanek ilyenkor🙈😅
Elso este aludt magatol az ő reszen, viszont mivel felnott agy ugyan olyan matraccal, mint a mienk, igy siman arrebb tudok csusszanni es elferunk😁
Persze, elhiszem😊 valoszinuleg hamarosan nekem is elfog jonni ez a pont🙈 a sulyom is megindult, a pocak is gyorsabban novekszik😁
Viszont kislanyom azert neha jofej es nem csak alul rugdos, hanem vegre elkezdett neha mar felfele is jonni😁
Igazabol nekem sem volt idom, bar fajt annyira, hogy tudjam, aznap meglesz🙈 amikor pedig kozoltek hogy lehet hivni apukat, siessen es mehetek at a szuloszobara, na mondom, orak kerdese es itt lesz. Arra nem gondoltam, hogy ez 1 oran belul be is kovetkezik🫣 visszaneztuk, 4:44kor hivtam a ferjem es 5:30kor megszuletett kisfiam.
Engem is nst utan fogtak bent, csak engem az osztalyon es halisten kisfiam jonni akart utana hajnalban😊
A testunk szerintem jobban kesz barmire mint az agyunk, meg ha furan is hangzik, mert sok minden agyban dől el. En a szuloszoban total kikapcsoltam az agyam, csak arra emlekszem, hogy razott a hideg, remegtem es a fajasok is, mintha wc-re kellene mennem, csak persze sokkal jobban fajt🙈 erre az erzesre szerintem semmi nem tud elore felkesziteni, ahogyan csaszarra sem teljesen. Hiaba tudod nagyjabol mi fog tortenni.
Kivancsi vagyok neked mit fog javasolni az orvosod🙂
En csak abban bizok, hogy ne legyen annyival gyorsabb, hogy valahol utszelen szuljek🙈
Na de legalább már ki probalta az új ágyat 😁😁
Mi is azon gondolkodunk hogy ugyan olyan ágyat veszünk neki mellénk mint amilyen nekünk van csak 1 szemelyesbe.
Hát szerintem lassan már neked is jön ez a rész én is már a héten 30 héten vagyok de már olyan mintha 37 hetes lennék xdd
A pocak nagyon nagy meg már szerintem én is😅😅
Hát itt ez a fejben dől el dolog olyan hogy most hiába készülök sima szélesre ha nem úgy alakul csak rosszabbul érezném magam
Ezért nem is zavar hogy annyira nem stresszeltem rá a szélesre.
Bar mikor már 1 napja ott feküdtem a szuloszoban hulla fáradtan azért már elég feszült is lettem :D pedig ott sem volt stresszes mikor mondtak hogy irány a szuloszoba elég pozitív voltam egy darabig :D
Utána megint jobb lett mikor már a férjem is bejohetett kicsit elterelte a gondolataim .
Hát én is nagyon kíváncsi vagyok
Neked ennyiből könnyebb hogy simán szultel mert most még ha pl csaszar is lesz a vége de nem kell várni arra hogy hogy dönt a doki 36 hetesen😁😁
Nalunk nagyon bejott😊 es azért lett 120as a masik ágy, mert 4en is elfogunk ferni, kesobbiekben pedig szethuzva a két ágy sem lesz kicsi neki😊 ha addig nem döntök ugy, hogy eladom🙈
Valószínű😁 tegnap toltottem be a 24-et, úgyhogy durva mar en is a 25.hetben vagyok. Egyszerre tunik gyorsnak es lassunak az idő😅
En neha ugy erzem a fenekem gyorsabban nő, mint a pocakom, pedig az is növekszik🙈
En nemtudom mikor, de valahogy mindkét veglettel megbaratkoztam, úgyhogy barmit is hoz ez a szülés, ugy erzem nem fogok rajta kiakadni. Kitudja ez a mióma bezavar-e a spontán szulesbe vagy sem. Biztos sokat segített, hogy a ferjed is ott volt melletted😊 nalunk mar akcióra esett be a szuloszobara😂
Gondolj arra, hogy barmit is mondanak 36 hetesen, utana ugy fognak pörögni az események, mintha a szülőszobarol vinnenek😁 jo persze ez picit azert tulzas, de sose tudhatjuk mi miatt hogyan alakulhatnak a dolgok. Nalam is lehet benyogik a progtamcsaszart kitudja, meg messze van😁
En a császártol csak azért félnék picit, mert az uj terep es nemtudom milyen. Sima vajúdást es szülést mar ismerem, igy attól nem tartok. Az tuti, hogy mindkettő fáj, csak máshogy🙈
És akkor a kislany babaobolben lesz vagy kiságyban?
Ezzel én is így vagyok ha arra gondolok hogy vasárnap kereken 30 hetes leszek úgy gyorsnak tudnik
Viszont így lassúnak 🤣
Az a jó ha felkeszultel a csaszarra sajnos sajnos sok olyat olvastam hogy annyira csak a sima szélesre fókuszáltak hogy amikor csaszar lett bele betegedtek.. bár ezt annyira nem ertem miért. A lényeg az hogy epsegben van a baba és az anya
De hát nem mindenki egyforma
Hát jobb volt mikor be johetett már mert elég feszült voltam már:D
Hát igen 36 het utan már azért gyorsan fog telni
Sok mindentől fog függni hogy hogy dönt a doki
Hát én a sima szulessel vagyok így hogy attól félek kicsit így hogy csaszar volt:D hiába vajudtam azért messze voltam a tolo fajasoktol stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!