Ki jár 11dpo-nál?

Figyelt kérdés

Izgulok együtt? :D

4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁

2024. ápr. 29. 07:06
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
 421/534 anonim ***** válasza:

Neten direkt kovettem a czeizel honlapjan plusz most meg a vedono sem szolt, hogy sok lenne🙈 bar tuti most is tullepem majd 12kg-t, de remelem olyan hamar le is megy, mint eloszor😁 Ha kapkodos napunk van, akkor eszek tobbet, mert nem tudok tartalmasat enni. Viszont valoszinuleg mindket esetben a kevesebb mozgas hozta meg a tobblet sulyt, foleg hogy most meg egeszsegesebben is eszek🙈

Probaltal pocaktamaszt? En elso gyerkocnel vettem es nem kizart hogy a vege fele most is fogok🙈

Nagyon jo elemeny lehetett🥰 es tok jo hogy a hajat is mondtak uh-n😊 sulyban mire lett most saccolva?😊

Nekem is mindig azt mondjak, hogy nagyon hasonlitanak😁

En a pofajat eszre sem vettem volna, mert pofit olvastam😅 de en is utalom amikor random kijavit a telefon

#2es

okt. 9. 14:58
 422/534 A kérdező kommentje:

Szerintem meg így a 15 kg se sok nyilván függ a testalkattol is hogy kinek mennyi a sok .

Nekem is sokszor van olyan hogy nem tudok normalis kaját enni csak gyorsan eszek valamit

Nem próbáltam viszont pont tegnap mondtam a férjemnek hogy lehet hogy venni kéne egyet hogy jobban birjam ithon a strapát:D

1200gramm

Kislányommal is mondták a haját neki is már ilyenkor jó nagy volt

Meg látni is lehetett mind2 gyereknél

Nagyon jó élmény volt még így is hogy folyamatosan takarta magat a kis mano 😁

Sietve írtam a a választ és nem figyeltem miket írtam ide de mondom át olvasom azert😅😅

De rohadtul utalom én is az autokorrektet :D

okt. 9. 15:32
 423/534 anonim ***** válasza:

Talan annyi szerencsem van, hogy nem vagyok alacsony es eloszlik. A 12kg amugy ami az elvart hizas az tenyleg csak ugy leolvadt pikkpakk🙈 igy ha 3-5 kg-t ugy kellene lerugdosni magamrol, az belefer😁 bizom benne, hogy szules utan nem lesznek vissza koszono rosszulletek es majd tudok edzeni is tavasztol😊

En szerettem, bar most masmilyet neztem, ami meg jobban tart🙈 optimistan nezve is, decemberi utazashoz mar tuti kelleni fog nekem is

Ez tenyleg nagyon jo lehetett🥰🥰 kivancsi vagyok nalunk milyen lesz a babamozi, lehet ott is megkerem hogy lessenek ra arra a csunya miomara😅 bar ez sajna velunk marad szulesig biztosan

Amugy most nalunk is az uh-n a sajat dokimnak nem akarta megmutatni magat, hogy o kislany🙈

En az uj telefonom ota irok kb mindent ekezet nelkul, utalom, de sokszor nincs idom ugy potyogni hogy belekeruljon🙈 hatha egyszer kidobnak egy kisebb meretu, jo teljesitmenyu androidos telot, mert az almatol falra maszok😅 egyedul a kameraja tetszik😅

#2es

okt. 10. 07:21
 424/534 A kérdező kommentje:

Én már megyek vedonohoz kíváncsi vagyok mennyit híztam

Most ugy erzem kicsit beindult a hizasom🤣

Biztos látni fogják azt is nekem is megnezte a hegemet

De jobban majd csak 32hettol fogják nézni azt mondta

Nekem a férjem iphonos évek óta neki 15 pro max van nekem android most cseréltem le nemrég az S21-et egy S24 ultrára :D én nem tudnám elkepzelni magam iphonnal xdd

De most a férjem is már mondta hogy a kövi teloja már androidos lesz

okt. 10. 08:06
 425/534 anonim ***** válasza:

Jo hogy mondod, nekem is irnom kell neki🙈

Majd irj mi volt a vedononel😊

A pocak miatt erzed? Az lehet becsapos, kisfiamnal alig volt hasam ahhoz a plusz sulyhoz😅

En most egy ideje nem mertem merlegre allni🫣

En igy is voltam, hogy soha Iphone, de nem szeretem a nagy telefonokat, igy lett 15 pro-m. De ahogy kidobnak egy megfelelo androidos telot a piacra, cserelem is le, ezt meg adom el😅

Nem fura, hogy olyan nagy a telefon?

En huawei parti voltam amig megvolt a tamogatasuk es nagyon hianyzik. Viszonylag kisebb es jo telefon volt. Samsungokat amikor neztem, egyedul a merettel volt bajok, hogy nekem hatalmasak🙈

#2es

okt. 10. 09:16
 426/534 A kérdező kommentje:

Hát nem csak pocak hanem combra is ment nekem fel xd

Na most tartok 6kgnal :D pedig én többnek erzem🤣🤣

Telejesn jó minden

Én sem adtam ithon mérlegre inkább megvartam a vedonot 🤣🤣

Én nem szeretem a kis telefonokat mindig tégla telefonjaim voltak🤣🤣

Kivéve az S21et de azt nem is szerettem🤣🤣

Előtte xiaomim volt azt nagyon szerettem mai napig meg van még működik

Azelőtt nekem is csak Huawei volt :D a p30prom is meg van még az is mukodik🤣 nincs szívem megvalni tőle

A p20 prom is itt van csak az már nem jó:D mindegyik telomat el raktam :D

okt. 10. 11:07
 427/534 anonim ***** válasza:

En is most tartok 6kg plusznal, csak van koztunk jo par het🙈 amugy nekem az elso kilok jottek combra, fenekre, azota inkabb a narancsbor gyarapszik a nem tul aktiv napok miatt🙈

Engem halisten ott sose mert, itthon mindig lemertem magam es bediktaltam😅 ott reggeli vagy ebed utan meg tobbet nyomtam volna🙈 en amugy mindig reggel merek kaja elott, de mar kb csak hetente merek raallni😅

Akkor neked most is konnyu valasztani😁😁

Nekem is a huawei p30 prom megvan, hasznalom az iphone mellett🙈 imadtam, csak kicsi volt mar a tarhely😅 elotte nekem p10 volt, az most kezdett el haldokoli.

Ferjemnek volt xiaomi, de utalta. O peldaul iphone 13 minit vett, neki a legkisebb telok kenyelmesek, igy o nagyon imadja😁

En amugy ha huawei p30 pro meretben talalnek jo kameras es aksis telefont, akkor arra siman valtanek😁 a mostani egy lehelletnyivel kisebb csak mint a p30. En nem lettem iphone szerelmes, hiaba van nagy rajongo tabora🙈

okt. 10. 11:32
 428/534 A kérdező kommentje:

Hát narancsbőrben én sem szenvedek hianyt🤣🤣

A tarhely mindig gond nekem is most 2x akkora tarhely van mint volt

Az S21 már fullon volt ami érezhető is volt a telefonon elég lassú volt tőle:D

De hát amennyi képet csinálok a gyerekről meg a kutyákról nem is csoda hogy ennyire tele voltxd

Most próbálom visszább fogni kicsit magamat🤣🤣

Férjemnek előtte egy iphone 12 volt szerette csak kevés tarhely volt meg már akart egy újat:D

Amúgy xiaomiba vannak kissebb telefonok meg samsungba is

okt. 11. 13:19
 429/534 anonim ***** válasza:

En meg most hogy azt mondtak, sokat hiztam, csinaltam turo fankot😅

Huweit en is meg hasznalnam ha lehetett volna boviteni🙈 nekem is mindig tarhely gondok voltak, most nekem is duplaja van, de a kistesoval szerintem hamarabb megtellik ez is😅

S24 plusszal szemeztem, de az is nagyobb volt, mint szerettem volna, a sima S24 meg olyan tul alapnak tunt🙈

Igazabol szerintem a huawei telok ota macerasabb vagyok, mert az minden teren álomtelo volt nekem🙈😁

Nalatok hogy telnek ezek a frontos napok?

Kisfiam dacol ezerrel, a kiscsaj mocorog egesz nap, nekem meg zero az energiaszintem🙈

#2es

okt. 11. 16:03
 430/534 A kérdező kommentje:

Hát mi el vagyunk van 1-2 hiszti de kibirhato

Nekem is már hajnali 4tol bulizott végig a fiu xd

Elég aktív nekem is a pociba

A lanyom is mert meg sem áll egész nap 😆😆

Ma kitakaritottam a konyhát tetőtől talpig el is faradtam🤣🤣 most 2 napja már elég szarul alszom mert fáj mindenem már

Ma is azért keltem fel mert nem tudtam hogy feküdjek

Te hogy bírod?

Vannak neked meg rosszuletek?

Vernyomassal hogy alsz ?

okt. 11. 16:51
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!