Ki jár 11dpo-nál?

Figyelt kérdés

Izgulok együtt? :D

4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁

2024. ápr. 29. 07:06
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/534 A kérdező kommentje:

Na miert kap oltast ?

Nekem halistennek még alszik délután

De este nehéz altatni nem akar aludni xd

Mi meg holnap megyünk a babakocsiert

Majdnem ugyan olyan mint a lanyome csak más tipus de ugyan az a márka:D örültem hogy találtam egy ilyet mert a lanyomet nagyon szerettük:D

Én is kitakaritom a másik babakocsit aztán felrakom eladásra

okt. 2. 14:46
 402/534 anonim ***** válasza:

Veszetseg elleni, halisten a dokink nem oltas es gyogyszer parti, igy akint ajanl azt nyugodtabb szivvel megfogadjuk🙂 meg persze ez most szukseges is, mert nem megfigyelheto az allat

Az a problemam, hogy nekem igy sem, ugyhogy aterzem🙈 tegnap vegul hajnali fel5tol majd este 7ig nyomta es porgott ezerrel. Ma fel 8 korul ebredt, kivancsi leszek a mai altatasra.

Milyen marka?😊 kisfiamnak joie marka volt, azt kapja a kisasszony is😊 nalunk majd akkor lesz eladas ha ő is kinotte a teljes szettet😊

Ferjem nalunk is ma hozta el a pelenkazo komodot, helye meg nincs, de igy mar kezd meg valosagosabba valni😊 plusz oda tudom gyujteni a neki vasarolt rucikat es cuccokat🙈

A napokban neki allok a lakast kiszanalni, takaritani, amig meg kenyelmes a pocakkal, aztan remelem hamarosan minden a helyere kerul😊

Oktober kozepe, vege fele jon meg kisfiam uj agya, vagyis a mi agyunk hosszabitasa🙈😁

#2es

okt. 2. 18:58
 403/534 A kérdező kommentje:

Meg harapta valami hogy kapja?

Rico a márka

Én azért adom el mert a sportreszt nem szerette a lányom ezért vettem neki egy másik sportbabakocsit:D szóval így már csak all a teraszon egy ideje :D

De úgye addig nem akartam eladni amíg nem tudtam meg a baba nemét

Én már nagyjából ki válogattam a ruhákat

Meglepő módra elég sokat el tudtam belőle rakni az ocsinek is :D

Nekünk is a napokban lesz osszerakva a kiságy hogy én is el tudjam rakni a pelenkazo részbe a ruhákat

Milyen ágyat vesztek?

Nekem a lanyom szerintem akkor is a gerincembe lenne ha 600m lenne az agyunk 🤣🤣 de olyan jó olelkezve aludni🥰🥰

Bar mar kezd a pocak miatt kényelmetlen lenni

Várom már a végét nagyon 😁😁

okt. 2. 19:11
 404/534 anonim ***** válasza:

Azt hittem irtam, kint Görögbe megtamadta egy macska, itthon ez a protokoll, hogy oltanak mert a macskak sok halalos es veszelyes kort is terjeszthetnek, igy mi is nyugodtabbak vagyunk. Kint nem kapott ra semmit, gondolom ott megszokott🙈

Arrol nem is hallottam meg, majd meglesem😁

Nalunk imadta a kisfiam, csak magas es hamar kinotte, ezert vettunk hasznaltan thule futo babakocsit😅

Persze, teljesen ertheto, mert akkor meg tudtatok volna hasznalni😊

En ma esek neki a ruhaknak ha minden igaz🙈

Igazabol a mi geranda agyunkhoz csinaltattunk neki is egyet, ezert hosszabb folyamat mire elkeszul meg csuszhatnak is vele, de nagyon varom😊 a matrac mar 1 honapja itt van a masik szobaba🙈

Valoszinuleg nalunk is ez lesz, csak el kell fernunk 4en is az agyba, szoval muszaj volt szelesiteni😅 en is ugy imadok bujcizni vele🥰 viszont miota apas is lett, ejszaka kozepen olyan szepen befekszik kozenk egyenesen, hogy megtudnam zabalni❤️

Nalunk is erdekes, mert bele bujok a kismama parnaba es o utana feszkelodik be mellem🙈🙈

Sajnos gyorsan elfog repulni az ido es hipp hopp megszuletnek😊

#2es

okt. 3. 07:53
 405/534 A kérdező kommentje:

Szegényke

Nagyon megkarmolta?

Na csak nem azt a kocsit vettem meg 🤣🤣 meg akadt másikon a szemem xdd

Most berrybabyt vettünk:D

De nagyon szép ez is hasonló ahoz ami volt 🥰

Hát szerintem nekünk is igen az lesz hogy 4en alszunk majd az ágyban:D

Most vettünk nemrég egy kanapét is a másik szobába

Én nem tudnám használni a kismama párnát mert a gyerek úgy ragaszkodik este hogy nem tudnám használni xd

okt. 3. 11:45
 406/534 anonim ***** válasza:

Szerencsere csak kisebb es nem tul komoly sebek lettek, szinte mar csak egy latszik amit harapott. Tegnap 2 szurit kapott es meg mehetunk vissza 2x1re🙈

Arrol viszont hallottam es sokan szeretik😊 milyen szin mellett dontottel?😊

Szerintem nincs is annal jobb, aztan ha zavarjak egymast akkor meg mindig lehet varialni a dolgokon😊 pelenkazni ugy sem a szobaba fogok, igy amikor kelni kell este, nem a szobaba kell lampat kapcsolni. Bar meg nemtudok hova fogom rakni a pelenkazot pontosan😅

Akkor szerencsem van, hogy nalam elviseli😊 bar a napokban meg nagyfiusabban alszik el, bevackolja magat mellem, feje a parnan, at kell olelni es ugy alszik el🥰 este meg becsuszik kozenk🙈

Tegnap elkezdtem a ruhakat szanalni vegre, ezzel egyutt a “kupis” szobat is… hat, meg nincs olyan nagy pocak de rendesen elfaradtam. Ugyhogy ezt addig kell befejeznem amig nem novok meg jobban😅

Viszont tobb ruhat eltudtam rakni a kiscsajnak mint gondoltam, ugyhogy ez jo dolog😁 ami biztos hogy 50-62es rugikat kell vennem, mert az kisfiamnal is hianyos volt🙈

#2es

okt. 4. 07:47
 407/534 A kérdező kommentje:

Halistnenek akkor nem lett komolyabb baja a kisfiadnak🥰

Ilyen szürkés világos barna színe vagy de olyan gyönyörű egyből megakadt rajta a szemem 😊

Sőt még jobb is mint amit eredetileg akartam 😊

Mar varom hogy toljam benne a picurkam 🥰

Most csúszott egy hetet a babamozi nem ezen a héten megyünk hanem jövő héten mert a férjemnek mennie kell most hétvégén is melóba

Külön szobaba lesz neked a babacucc ?

Nekem egy szobába lesz velünk mert én ott pelenkazom a komodon

Igen neked ennyiből jó hogy tudsz kismama párnán aludni

Nekem is jó lenne már mert kezd nagyon kényelmetlen lenni

Én is már nagyon hamar elfaradok mindenben

Rugikat nekem is kellett venni mert a legtöbb abból rózsaszín vagy lányos volt:D

Talán 4 régit tudtam elrakni :D

Bodybol viszont volt jópár

Meg harisnya is

De már vettem rengeteg rugit a fiunak most abbol már csak szuletes utan veszek

Most jött pár szett is neki

Meg sapkát kéne vennem valami vastagat meg azért még harisnyát zoknit stb.. xd

okt. 4. 20:10
 408/534 anonim ***** válasza:

En is igy voltam anno a babakocsinkkal, ugyhogy teljesen megertelek😊

Majd testverfellepot akarok venni tavaszra, hogyha hosszabb setat teszunk, kisfiamnak se kelljen vegig setalni🙂

Jajj, olyan durva hogy mar babamozinal jartok😊 kegyetlenul szalad az ido

Egyelőre nem tudom, mert a komodnak sincs még helye🙈nagy esellyel abban is lesznek ruhak meg szekrenybe is, aztan alakulnak majd a dolgok. Viszont amig nem jon meg a kisfiam agya es nem latom mennyi helyunk marad, addig a nappaliban van es pakolaszok bele😅

Lassan en is elkezdem a rugikat beszerezni, bodyt szerintem nem kell mert abbol bevasaroltunk anno😅 sapit nekem is kell venni, meg hazahozos ruhat ha korhaznal maradok, mert azokat elakarom rakni nekik emlekbe😊

Meg hat ugye kisfiamnak is bekene vasarolni az oszre/telre plusz nemsokara szulinapja lesz, ugyhogy gondolkozhatok mi merre😅

#2es

okt. 5. 07:37
 409/534 A kérdező kommentje:

Testvérfellépőt én is szeretnék majd venni hozzá

Hát igen telik az idő holnap hívom a dokit hogy adjon időpontot a babamozira

Nekem ilyen kombi agyam van így annyiból könnyebb h nem kellett külön pelenkazo komódot vennem hanem egybe van az ággyal.

De szerintem eleinte elég lesz aztán nekem is kell még külön szekrénybe is raknom a rucikat

Én vinteden vettem nagyon sok mindent cimkesen negyed áron érdemes korulnezni

H&m és bodyk is nagyrészt onnan vannak mindegyik új

Sőt az overalokat is onnan vettem.

De voltam a h&m be ott is elég sok akció volt

Jobban jártam mintha megrendeltem volna az oldalról.

A lányommak is elég sok meleg cuccot be vettem már.

Már csak csizma kell neki de azzal meg szerintem várok novemberig de ha nagyon hideg lesz hamarabb veszek neki.

Mikor lesz a szülinapja?😊

3 eves lesz?

okt. 6. 20:12
 410/534 A kérdező kommentje:

Na kértem időpontot szerdán mehetünk is

Napra pontosan ugyan akkor lesz a babamozi mint a kislanyommal voltam😁

okt. 7. 08:28
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!