Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Amúgy nem voltam éhes
Akkor voltam éhes mikor oda értem
Megittam a lottyot aztán eltelitett xd
Utána alig ettem olyan jól laktam tole🤣🤣
Örülök, hogy akkor osszessegeben jo lett😊
En is kíváncsi leszek erre e verkepre, mert kisfiamnal az ehgyomori alacsony volt es a terheleses volt tok normal, bar en a cukros lötty utan is eheztem es emiatt szedultem🙈
Igem, az elso nagyon normalis volt, a masik egy miss... Olyan siman ott hagyta a kocsit az agy szelen amig elment hajat mosni, tusolni...
Örülj neki, korhazban nem sokat segitenek, csak adnak a lelki allapotnak egy pofont🙈
Valamilyen szinten mar varom a szulest, mert erzem hogy vele hatalmas leszek😅 de most annyira elvezem hogy vegre erzem ot rendesen🥰
Nemsokara indulunk haza is, meg 2 ejszaka, egyik felem maradna, a masik mar most fejben szervezkedik, miket kell elintezni😂
#2es
Hátha most nem fogsz szédulni a terhelesnel
Nekem 1 volt csak de o hol cigizni járt le hol itt volt hol ottxd vizitnel láttam még este és kb ennyi volt :D
Az fix hogy nem segítenek a kórházba a cicizesre voltak állandóan raalva és ennyi más nem nagyon érdekelte őket..
Én is nagyon várom már
Nekem már olyanokat rug látszik videón
De mikor a férjem megfogja a hasam egyből abbahagyja 🤣🤣
Ma is éjjel fél 3-4ig simán be volt indulva ment nála a buli :D
Élvezd ki a 2 napot aztán ithon sok pihenés úgysem lesz😁😁
Hat, kivancsi leszek, mert vele alapbol felidoig rosszul voltam😅
Nálunk is csak a cicizesre mentek ra, es el sem mondták, hogy nagy esellyel kisfiam a szuletesi asszimetriaja miatt nem tud rendesen szopizni, csak eroltettek hogy próbáljam, mennie kell. Nonstop probaltam, ott voltam a csecsemősoknel mindem muszakban kb😅
Nalam meg ennyire nem durva, videon szerintem csak en látnám meg😅 viszont szerintem elvezte a napsütést is. Pocakot max napi 5percet raktam ki szándékosan napra, aztan amikor elfordultam a naptol, egybol elkezdett rugdosni, mint akinek ez nem tetszik😅 de azert nem akartam szegényt felforralni, igy is egész nap megyünk a kis örökmozgónk után a forro napsütésben😅
De tudnad hogy neznek ram itt a turistak, amikor iszom a finom alkoholmentes koktelokat, esetleg meg kisfiam is iszik belole, mintha valami őrült lennek🤣 bezzeg arra a kismamara senki ra sem nezett aki bőszen cigizett...
Nekem is szeret ejszaka meg reggel mocorogni tobbet😁 volt olyan hogy napkozben alig éreztem, meg is ijesztett, de ejjel bepotolta😊🙈
Az tuti, mar most se birok magammal es intézem amit igy messziről lehet😅 ez a terhesség nyughatatlanná tett, folyton csinalnek valamit🙈
Meg hat a fiúk bekesen alszanak, en meg lassan 2 oraja ebren vagyok, nem tudtam vissza aludni🙈
#2es
Hát nem tudom miért erőltetik amúgy ennyire a cicizést
Sok nőnek szules utan be sem indul pár napig és szegeny kapja lelkileg bent a 💩-t ha nem sikerül
Nekem szerencsém volt mert csaszar volt de már aznap volt tejem de nem mindenkinél indul be ilyen hamar..
Hát nekem is csak kb 1 hete kezdett el kívülről látszani szerintem :D a férjem nézi kívülről mert a keze alatt ritkán rug :D
Hát lehet ott a cigi természetes xd
Én is a nyarat alkoholmentes sörrel veszeltem át:D
Én is mondtam ebbe a hónapba nem veszek ruhát már erre tegnap megint sikerült egy jó nagy adag ruhát rendelni a gyereknekxd
A babakocsit is kineztem már:D
De várom már a végét mert már aludni is egyre kenyelmetlenebb:D kezd fájni a csípőm meg mindenem :D
Nálad is kezdődik az éjjeli bagolysag :D most nálam csoda hogy vissza tudtam ejjel aludni :D
Nekem a tejem termelődott volna, ha ratud kapni cicire, csak ez ugye a nyaka miatt nem tudott megvalósulni. Ne tudd meg mit szenvedtem kezzel fejni, hogy ne kapjon tapszert, mert ugye a mellszivo ördögtol valo... 10ml egy ora alatt, kb végig bogtem, ugy fájt...
En elhiszem hogy ez a legjobb a babának es igy indul be a tej, de azert igen, hiába túlterheltek, első babas anyakkal lehetnenek empatikusabbak.
Milyen babakocsit néztél?😊
En Vinted fuggo lettem miota a h&m elegge hanyatlik es drága lett🙈 de azert onnan is szoktam rendleni par bevalt ruhat😅
Nekem csak felkelesnel akar beszakadni a derekam😅 de ez elvileg jo jel, hogy helyezkedik a baboca es keszul a test is a szulesre, bar nekünk nem kellemes🙈
Ma jol aludtam kivetelesen😁 aztan del- 1 korul indulunk haza, úgyhogy most ejjel kocsiban alszunk, férjem meg majd holnap reggel, mert végig akarja vezetni az utat most is.
Egy reszem varja hogy haza erjunk, a masik meg maradna par honapot😅🙈
#2es
Én is vintedrol rendeltem most rengeteg dolgot :D
Elég régóta vintedezek én is :D bár mostanában ritkán rendeltem onnan de most a hétvégén bepotoltam🤣🤣
Gondolom akkor már othon vagytok
Én nekem meg a lányomnak kifujta tegnapelőtt a szel a szemét és kotohartyas lett szegénynek de hátha nem lesz neki rosszabb mert el kezdtük egyből cseppenteni
Szegenykem mikor meglatja a cseppet már üvölt:D
Nekem sajnos pont kimaradt ez az ingyenes nap, mert nem volt idom ott nyomkodni🙈
Ma hajnali fel5kor ertunk haza, 17oras ut van mogottunk eleg keves alvassal, mert a kisfiunk felvan porogve, szoval majd talan este alszunk😅
Meg delutan visszuk dokihoz, mert kint letamadta egy macska, ezt talan nem is irtam, igy most kap oltast.
Edesem, kitartast❤️ de az jo hogy idoben eltudtatok kapni meg igy is🤞 remelem hamar rendbe jon😊
Szerintem ma nalunk is lesz visitas, de talan a jatszoter majd megvigasztalja😁
#2es
Hát én meg láttam reggel hogy ingyenes mar vasarolgattam is 🤣
Hu akkor nem aludtatok valami sokat
Délután nem szokott aludni?
Egyelőre úgy tűnik már mulik neki már bedagadva sincs neki csak piros meg neki de már nem olyan mint tegnap
En is szivesen ugy tettem volna, de abban a 10napban csak 2x dolt ki delutan, amugy meg annyira elvezte, hogy reggel 8-9tol este 9-ig ebren volt🙈🙈 de bizakodok, hogy lesz meg hasonlo a kozeljovoben😁 beerem az ingyenes foxxal is😂
Nagyon valtozo az alvasa, plusz ma 2 korul megyunk a veszettseg elleni oltasra, szoval arra gondoltam hogyha hajnali 4.30kor ebredt es nem akar meg most sem kidolni, hanem porog mint a bugocsiga, akkor szuri utan jatszoter, veszunk tojast es mososzert (mert most vagy 3 napig mosok😅) aztan haza locsi, vacsi es remelem 5- 6ig kibirja es alszik reggelig🙈
Akkor meg van eselyem a mosasok kozt kinyulva csak nyomkodni a vintidet🙈 meg ilyenkor tudok a kiscsajra is jobban fokuszalni🥰
Orulok, hogy mar most javul neki😊 talan holnap utanra mar nyoma sem lesz😊
#2es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!