Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Szia😊
Szintén tesó projekten vagyunk, bár én még csak a 6.dpo-n
2 appot vezetek, igy május 2 és május 7 közt nem várom🙈
2# Én is app szerint követem mindig a ciklusom :D kislányomnal is napra pontosan volt minden vezetve csak most annyi a nehezítik, hogy meg cicizik a kislányom:D Nem tudom így mennyi esély van :D igaz 19 hónapos de még aktívan cicizik :D
3# Akkor lassan az is itt van 😁😁 szorítok mindannyiunknak🫶
Örülök, hogy rád találtam Kérdező😁 Kisfiam ma-holnap 2,5 éves és cicizik🫣😁
Én lh tesztelek is, ezért van 2 app es ilyen intervallum.
Januárban jött meg először a menstruációm, igy ez élesben csak a 4.ciklus, bár igazából szülés óta nem védekeztünk. Nálam eddig kései ovuk vannak (17-21.cn) es a luteálisom borult, extra rövid lett, igy ha a 8.dpo-n túl jutok vérzés nélkül, már az is siker😊
Szopi vitamint es méhpempőt szedek, várom a csodát😊
🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Nekem szülés után 3 hónappal már meg jött:D De kb most ez lenne a 4. Hónap ami normális ciklusnak mondható. Előtte nekem is össze vissza volt . Volt 32-40 napos ciklusom is :D
Én nem szedek semmit
Ez lenne az első probalkozós hónap. Nektek hanyadik lenne?
Nekem a negyedik hónap, vitamonokat szedek, egyelőre nem sikerült. Első terhességem lenne.
3# remélem ez a hónap sikeresz lesz akkor nekted🫶
#9 nem befolyásolja én is 12 órában dolgoztam fizikai munkát. A kislányom első próbálkozásra összejott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!