Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Hát ilyen elég erős megjön érzés van megint délutántól. A közérzetem is elég rossz.. Szóval szerintem lassan meg fog jönni. De ne legyen igazam :D
Na akkor már lassan te is izgulhatsz mégjobban 😁😁
#2es vagyok
Megint 8.dpo-n megjött😔
Ma kérek időpontot orvoshoz és megprobalom még tuningolni a szervezetem, de ezek a 7 napos luteális fázisok nagyon rövidek
Nagyon sajnálom:( Remélem minél hamarabb orvosljak neked ezt a problémát.
Nekem nem jött még meg. Ma veszek egy tesztet és ha holnap se lesz semmi akkor tesztelek
#2es vagyok
Nagyon drukkolok neked!🤞❤️
Nem vagyok annyira letörve kivételesen, meg mivel altatashoz szoptatok igy tudom az is bezavarhat még es valószínűleg azt a tabort erősítem, akiknek szopi mellett nem sikerül vagy csak nehezen. De nem adom fel😊
Orvoshoz is most az erős és fájdalmas menstruáció, illetve rövid lutealis miatt akarok menni, aztan csak remenykedek a legjobbakban😊
Ha idén bármikor is sikerülne, akkor nagyon boldog lennék🙂
Nem bírtam magammal és csináltam egy tesztet . Eddig úgy néz ki hogy sikerült ❤️❤️
Fel töltenem a képet csak nem tudom hogy kell
Most izgulhatok vagy 3 hétig mire orvoshoz kerülök 😁😁
Remélem nektek is sikerül minél hamarabb a baba🫶🫶 Azért remélem meg írjátok majd 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!