Ki jár 11dpo-nál?

Figyelt kérdés

Izgulok együtt? :D

4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁

2024. ápr. 29. 07:06
 531/534 A kérdező kommentje:

Egyébként ha szeretnél írjál itt rám privátban és akkor facen bejelollek vagy te engem

Mert itt nem mindig látom ha írsz ott jobban tudnánk beszélni 😊

nov. 16. 18:31
 532/534 anonim ***** válasza:

Eddig igy meg nem jartunk vele, de halisten igy megoldodott. Altalaban 7-8 fele ebred, viszont ma a 7es keles korai volt, mert este 10kor dolt ki🙈 de valahogy kell egy uj rendszert csinalni neki😊

Neked hanyszor kell vinned? Nekem csak a laborokhoz kell, az meg reggeli.

Na es milyen erzes a joslo? Nekem sem volt elsonel🙈

En is olvastam annyit, hogy sokat nem jelent, meg valakinel az utolso trimeszterbe vegig vannak. De nemtudom elkepzelni milyen erzes.

Nekem most kezdett el a napokban egyre durvabban mocorogni a kiscsaj, nemelyik mar eleg kellemetlen🙈

En is gyerkoc ota vissza vettem, de makos bejgli fuggo vagyok, igy azt tuti sutok egy rakattal😅

Mi is iden akarunk neki ujra venni, de elsore a kinti lidl-be szeretnem megnezni, mert ott par eve is sokkal jobb aron vettuk, mint amennyiert itthon mennek🙈

Szerintem sok kis aprosag kell meg, illetve az adamot is most szules elott beakarom szerezni. Ruhakkal kezdunk jol allni halisten😁 Korhazi csomagot meg szerintem januar korul allitom ossze.

Te hogy allsz a korhazival?

Korulnezek ott is, koszi😊 ott azert duplan szoktam nezni hogy mit rendelek meg😅

nov. 17. 08:20
 533/534 anonim ***** válasza:
Elkuldom privatba a profil linket😊
nov. 17. 08:20
 534/534 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell oda sem vinni vizeletet

Legalább is sose mondtak mindig automatikusan adjak a poharat

Nekem ilyen mensi erzes volt mintha meg akarna jonni de hamar elmúlt meg nem volt sok

Hát igen majd mikor neked is nyomja a fejét ki az is nagyon kellemetlen lesz feszul az egész hasad :D

Én is a lidlbol vettem nagyon szép

Jelöltelek facen majd elkuldom róla a képet

nov. 17. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!