Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Hát én tavaly vettem a lányomnak egy télikabátot a h&m be le volt nagyon árazva nagy volt ra akkor de most pont jo úgy hogy most azt neki nem kell vennem 😁😁
Egyébként szerintem fiuknak is vannak ott elég jó vastag kabátok
Nekem is van 1 db összesen azt is vintedrol vettem a többi cicanaci nekem is 🤣🤣 azokból van vastagabb anyagú is ugy hogy nekem bőven jó lesz már erre az időre
Na akkor olyan mintha egymás után mennénk majd be🤣🤣 nekem utána délután menni kell a vedonohoz is
Szóval a keddem forgalmas lesz egy kicsit
Én a kislányomnal nem gykztam egyáltalán néha ra kerestem valamire ami zavart aztán ennyi xd
De az jo hogy legalább találtam valakit itt akivel tudok beszélgetni
Valószínű hasonló lehetsz mint én természetre mert általában én mindig olyan emberekkel tudok csak szót érteni főleg ismeretlenul😁😁
O vele is itt kezdtél beszélni?
Szerintem biztos örülni fog neki a fiad eleinte fura lesz neki nagyon de szerintem nem lesz gond 😊😊
Inkább a rutin kialakitassal lesz nálunk is probléma hogy úgy alakitsam hogy mind 2 gyereknek meg nekünk is jó legyen :D na ettől a résztől meg én is felek🤣
Nalunk valahogy a kabatok hamar kicsik lesznek🙈 meg olyat szoktam keresni ami alul passzes, hogy ne logjon ki a dereka, minden a nyakaba csuszik😅
Atalaban neten bongeszek, mert a kozeli bolt eleg szűk kinalattal rendelkezik…
En is probalok tobbet beszerezni, foleg hogy megyunk telelni, oda is kellene meleg cucc🙈 bar legalabb a kabatom hosszu😁
Nemtudom nalatok mennyi csuszas szokott lenni, siman lehet hogy te elobb bekerulsz😅
Nekunk aznap meg csaladi/szulinapi fotozas lesz, ugyhogy nekunk is zsufi🙈 meg hat ma keszult el a furdo csumpis resze, szoval ma nincs furdonk, ugyhogy futkosunk ossze vissza hogy tudjunk pisilni valahol… holnap jon a vizes megcsinalni a bekoteseket meg az asztalos berakja a butor egy reszet, igy jovo hetre mar csak a villanyos munka marad. De vasarnap szulinapozunk is, valahogy rendet is kellene raknom fotozas elott, tortat is sutok, ugye majd azert a furdot kikellene takaritani is es visszapakolni a cuccokaz, szoval most ugy erzem akkora a kaosz, hogy sirni tudnek🙈 majd jovo heten megnyugszok ha mar minden kesz😅
Kisfiammal en se gyk-n voltam, masik forumon, bar akkor is sokat olvastam mindenhol😅
En is orulok, hogy jol eltudunk beszelgetni😊 valahogy en is, egy picit mindig kuloncnek erezem magam mindenhol es jo erzes talalni olyat, akivel tenyleg lehet es jo beszelgetni😊
A rutin meg egy gyerekkel sincs meg😂 najo, valemennyire van, de siman felulirja ha ugy gondolja. Pedig az esti rutinunk szokott mindig a legjobban osszejonni, de van hogy szabotalja a tulporgesevel🙈 ugyhogy ettol en is tartok milyen lesz kettovel a rutin, de azert bizom a kellemes csalodasban, hatha joval konyebb lesz, mint gondolom😁
Ma ereztem amugy eloszor a kiscsajszit a bordaimhoz kozel mocorogni, ugyhogy talan mar neha elkezd felfele is vandorolni, nem csak lent bokszol😁
Hát én elég nagyot vettem neki tavaly úgyhogy nem csoda hogy csak most lett jó ra🤣
Nálunk nagyon max eddig 10 perc volt
Általában mindig időben hív be
Hát akkor nem fogsz unatkozni úgy látom :D lesz mit csinálnod csak azért ne hajtsd túl magad😁😁
Hát igen amúgy én is örülök hogy valakivel tudok beszélgetni a nagy "barataim" mióta anyuka lettem nem nagyon foglalkoznak velem mondjuk annyira nem is érdekel hogy őszinte legyek 🤣🤣
Van akivel beszélek de az is ritka
Nálunk azért nagyjából ki van alakítva egy rutin igaz van amikor csúszik de nagyjából ugyan az mindig
Remélem a fiút hozza tudom majd szoktatni
Ha nem akkor kitalalok valami közép utat :D
Szerintem már lassan neked is eléggé fent lesz a baba nem? Már a köldökod fölött van nem? Vagy még köldök vonalban ?
Mondjuk a H&M meretezesek nem igazan megbizhatoak🙈
Akkor siman vegzel elottem😁 en minimum fel orat, de inkabb egyet mindig vartam🙈
Es akkor tovabb is huzodik mint gondoltam, mert ma nem kerult beuzemelesre a mosdo, igy az asztalos se tudta befejezni amit kellett volna, ugyhogy majd jovo heten folyt.kov., addig holnap egy kis szulinap a kaosz kozepen😅
Igyekszem nem tulzasokba esni, de mar bennem van a nagytakaritos bugi🫣
Oszinten szolva nekem igaz baratsagokat eddig mindig az online terben talaltam. Valahogy akik a kozelemben vannak ismerosok, lekopnak vagy egyszeruen nincs meg a kozos hang. Ezt a reszet szeretem az ilyen feluleteknek, hogy osszehozza a hasonlo “lelkeket”😊😁
Amugy teljesen elhiszem, neha meg a csaladomhoz sincs turelmem🙈 marmint szulok, tesok😅
Az nagyon jo😊 en is ugy szerettem volna egy rendes rutin, de talan majd most a nem alvassal beall valami, bar jobb lenne ha aludna kicsit, de valamit valamiert🙈
Neked van megerzesed a kisfiuval kapcsolatban milyen szemelyiseg lesz? Vagy lejatszod a fejedben milyen verziok lehetnek? Marmint ha mondjuk sirosabb, nem jo alvo, akkor hogy lesznek a napok?
A kozep ut nekem is celom lenne😁 de bevallom, kisfiamnal repultek az elveim (nagyreszt) a kukaba ahogy megszuletett es a kezembe adtak🫣
Elvileg mar joval felette van nekem is es mostanaban egyre tobszor is erzem fekve hogy a bordaimhoz kozel mocorog. Ezt nem mondom annyira kellemes erzesnek, de valahogy megis jo erzes erezni ot🙈
Viszont a csuklasabol kiindulva meg mindig keresztbe fekszik szerintem😅 mindig ugyan ott erzem a csuklast, amerre utolso uh-n volt a buksija es sokszor oldalt bokszol. De nagy esellyel azert forgolodik, mert ilyenkor este-ejszaka eleg durvan tud mocorogni es csak ugy hullamzik a pocak😊😁
Én szeretem a h&m et elég sokáig lehet hordani 1 méret 😁😁
Neked külön rendeloje van a dokidnak vagy kórházba kell hozzá menni?
És akkor így rokonoknal furodtok addig vagy azt már lehet ?
Lehet nálatok jobb lesz ha 2 lesznek át veszik egymástól a dolgokat így jobban ki fog alakulni a rutin 😁😁
Én meg pont attól félek hogy emiatt lesz rosszabb🤣🤣
Hát nem tudom annyira ezen meg nem gondolkodtam a kislanyom viselkedesre mimikara is full én vagyok xd
Ugy gondolom a fiu az apja fajta lesz
Ha nem akkor kösse fel a gatyát a férjem ha o is olyan lesz mint en🤣🤣🤣
Én hurcizni akarom majd ha nyugos lesz férjem is mondta hogy ő is simán el hurcizza egesznap ha kell :D persze ha ithon van xd
A lanyom elég hisztis volt kicsinek annyira nem lepne meg ha o is olyan lenne xd
Inkább azon lepődnék meg ha a fiu az ellentetje lenne de nem bánnám hogy őszinte legyek 🤣🤣
Te mit gondolsz neked milyen lesz a kislany ?
A fiunal gondolkodtal ilyenen? Ha igen nala bejott?
Nálam is sok minden ment a kukába mikor a lanyom megszuletett nagyjából semmi nem úgy volt ahogy elkepzeltem amíg a pociba volt xd
Akkor ha már bordat rug akkor lehet fejvegu nem? Nekem a lanyom végig ott rúgott
Most a fiu össze vissza xd
Most éjjel forgolodott rendesen éreztem a testreszet:D
Amugy en is szeretem, csak a minosege mar nem mindig olyan, mint regen🙈
Ő mindkét helyen van, de most mar a sajat rendelojebe megyek az utolso uh-ig. Ha esetleg valamit latna, ami nem jo, akkor szokott a korhazba behivni magahoz.
Volt par nap hogy igen, meg egy ejszaka nem is volt wc se, na az kegyetlen volt🙈 viszont szombat ota van furdokad, wc, ugyhogy mar csak a mosdo es mosogep bekotes van vissza, tudjuk hasznalni a furdot😊 meg ha megjon a tukor, akkor villanyos munka.
Hat, en is felek ettol🙈 bar kisfiam jo alvo, de kesobbiekben ha mast atvesz, hat… lehet kell neki nyugtato😅 amugy nem bannam ha hasonlo szemelyiseguk lenne, viszont nagy atlagban teljesen masok szoktak lenni, ugyhogy kivancsi leszek🙂
Szerintem siman van eselyetek egy teljesen nyugis kisfiura😁
Nekem nem volt elkepzelesem, hogy milyen lesz majd, igy igazabol konyebben vettuk az akadalyokat. A szulesnel volt elkepzelesem hogy sokaig fog tartani es faj, nyilvan fajt de nem tartott sokaig😅 aztan miutan a szopi gondunk megoldodott, egy szavam se lehetett a kisfiamra, egy jo alvo nyugodt baba volt😊 most viszont ez a dac kisordogge tette😂
Kiscsajszi igazabol pocakban mozgekonyabb, csak remelni tudom, hogy o is jo alvo lesz😁
Nalunk is nyitott a ferjem a hurcira, remelem o szeretni fogja😁
Vagy lehet a kezevel bokszol, en mar nemtudom🙈 vagy ahogy forgolodik… de a csuklast egeszen fent szoktam erezni, na de majd holnap kiderul hogyan fekszik ez a kis cuki😁
Nekem is egyre jobban hullamzik a pocak. Most azert zsufolt, melos napjaink vannak, igy amikor elfekszem vegre, akkor szokott igazan beindulni🙈😁 de imadom amikor ennyire erzem ot, csak erdekes ha talpon vagyok akkor ritkabban erzem mocorogni.
Es olyan durva, hogy az appom szerint mar a 3. Trimeszterbe leptem🙈 holnap toltom be a 27 hetet. Annyira kozeli de meg is tavoli🙈
Te a novekedessel hogy haladsz?
En a merleget mar felre raktam, vedono elott merek majd mindig😅 pocak meg most ujra belelendult😁
Amugy kerekebb mint kisfiamnal, de meg igy is fius a pocak😅 lent van es csucsos, csak picit kerekebb meg talan egy fokkal van fentebb🙈
Nekem nincs bajom eddig ezekkel a ruhákkal
Én a sinsayest nem nagyon szeretem azok hamar tönkre mennek
Na de legalább most már tudtok akkor othon wcre menni😁😁
Hát neked akkor jó volt h jó alvó volt az enyém azóta alszik jól mióta nincs cici
De most majd kezdhetem újra 🤣
Azért telik az idő en is már a 33 hétben járok
Akkor te is most mész majd babamoziba nem?
Lehet írtad már csak elfelejtettem😁😁
Én nekem hnap kell menni vedonohoz is szóval nem tudom suly ügyileg hogy állok xd majd kiderul holnap :D de sztem már tartok vagy 8kg nal :D neked mikor kell menni vedonohoz?
En azt meg nem is probaltam. H&M-bol pedig mar csak a megszokott ruhakat veszem, ujakkal nem kiserletezek online🙈
A heten talan mar el is keszul, mara igertek befejezni a vizes munkat es hetvege korul az asztalos munkat. Meg ha vegre megjon a tukor, akkor szolhatunk egy villanyosnak😅 ezek utan mar csak par aprosag fog hianyozni, de kesz lesz😁
Nalunk azota borult minden, hogy nincs cici🙈
En kivancsi leszek, hogy szules utan fog-e kerni ujra cicit. Elvileg normalis ha ilyenkor picit ujra babak lesznek🙂
Jovo heten megyunk hetfon😊 igy most halisten kicsit surubben lathatom. Lehet meg csusztathattam volna rajta egy hetet, de igy a biztosabb😊 alig varom hogy ma lassam, jovo heten meg vegre 5d-be kicsit elethubben🥰
Meg ott is ranezettetek a miomamra… kicsit jobbak a gepeik.
Majd meselj mi volt vedononel is😊
En most tartok 8 plusznal, ugyhogy a dokim tuti megint lecsesz😅
Mi most ugy beszeltuk meg, hogy babamozi utan talalkozunk, ugyhogy majd csak jovo het kedden😁
Viszont lassan surusodnek itthon is a programok, karacsonyt is mar jo lenne letudni, marmint az ajandek reszt es ahogy kiurul a raktarszoba, megvenni kisasszonynak a még szukseges dolgokat😊
Ti hogy haladtok? Lassan megvan minden a kissrácnak?😊
Ahoz képest akkor hamar kész lesz a fürdő nektek
Hát remélem ti szerencsésebben jártok mint mi és nem lesz szégyenlős a kislany
Nekünk allandoan takarta magat :D ritka volt ha megmutatta a pofijat:D
Hát meg kell pár dolog majd azt most a héten meg vesszük csak most a férjem is lebetegedett aztán most nem tudunk úgy menni ahogy akartunk
2230 gramm a kis mano jó sokat szedett magára mióta utoljára voltunk
Minden rendben van vele halistennek
Legközelebb 9en kell mennem
Fejvegu most még remélem így is marad :D
Nálatok mi a helyzet?😊
Igen, nagyon varom🙈
Hat majd kiderul, mert most nagyon igy nez ki, hogy befordult ő is es a buksija total lent van, igy ma kepet se kaptam🙈
Bar kisfiam is hasonloan lent volt, lehetett par kepet azert csinalni az arcarol😁 most picit meg elobb is megyunk, mint kisfiammal😁
Jobbulast ferjednek😊
Most nalunk is fejvegu, szerintem ejszaka fordult at, mert reggel meg fent csuklott, este meg mar lent🙈
Hosszu vekony kisfeju lesz a csajszim is, mint kisfiam volt😁 koranak megfelel halisten osszesegeben es 958g🥰
Kepzeld, nem latta most a miomat sem, ugyhogy van esely ra, hogy eltunt, de jovo heten ranezetek😁
Akkor te elobb mesz mint en, bar te ott mar nagyon a vegen leszel😊 en december 17en megyek kovetkezobe a dokimhoz😊
Vedononel voltal vagy delutan mesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!