Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Az nekunk is szules utan lett😊 de odaig vagyok a pihe puha pledekert, ugyhogy nem kerdeses veszek-e meg par darabot😅
En valahogy mindig ugy jarok ruhakkal es cipokkel is, hogy mindig az ő merete fogy ki🙈 es akkor indulhat a vadaszat😅
Nagyon kivancsi vagyok mit mond, viszont mivel at ehgyomorim is jo, szerintem igy nem nagyon fog ezzel foglalkozni. Kisfiamnal is alig ment feljebb. Legalabb is ebben bizok😁
Mikor tervezed a 32 hetest? Te is hasonloan mehetsz akkor mint en. Alig varom hogy jovo heten vegre lathassam🥰
Laborja is valogatja ugye, legtobb laborba mas-mas hatarertek van es lehet mas intervallum szerint meg jo lehetett a cukrod igy is😊 en most bevallom feltem tole hogy gond lesz, mert hirtelen kezdett el megugrani a sulyom a 22.hettol.
En nem is tudnek mit vissza fogni, mert konkretan a sosert ölök, az edestol felfordul a gyomrom🙈
Szerintem a kicsikem se elvezte a cukros lottyot, egybol mocorogni kezdett😅
Ma allok merlegre mielott megyek a vedonohoz, hat nagyon kivancsi leszek, bar felek is kicsit. Tegnapi terheles utan eleg sokat ettem a nap folyaman, potolni kellett a sosat, savanyut🙈
Na mit mondott a vedono? Vagy még nem voltál nala?
En jovoheten megyek majd az uhra
Már várom 🥰 most is olyan buli volt a pocakban nyomta rendesen a partit 🤣🤣
Hát én a lányommal rengeteg édeset ettem eleinte :D utána már visszább fogtam magam
De így sem híztam vele nagyon 9 kg volt vele az ossz
Felporgetted tegnap a kislányt a cukorral 😁😁
Haz én a cukorterhelés napján nem nagyon ettem valahogy engem nagyon eltelitett :D
Igazabol szerinte ez nem gond, meg a tobbi eredmenyem is jo, nem voltam extra rosszul sem terheles alatt. Majd jovo heten megkerdem a nogyogyaszomat is, de elvileg ez nem gond halisten.
Ja igen, beszeltuk is hogy egy heten megyunk🙈
Nalam is egyre nagyobb bulik vannak a pocakban😁
Ma vegre megjott a kismama kabatom is😊 vegre nem fagyok meg😁
En mar most 8kg-nal jarok ugy, hogy nem eszem magam pupra🙈 sot meg mondhatni, hogy egeszsegesebben eszek mint a kisfiammal😅
En utana extra sot vittem be es meg ma is erzem hogy sohianyom van, szuksegem van a sos dolgokra🙈
Ma megjott nekunk is a babafeszek, olyan szep🥰
Honnan rendelted a kabátot? Én Vintedrol rendeltem egyet és kicsi lett🤣🤣 mondom erre az 1 hónapra nem akarok 10ezreket kiadni de lehet ki kell mert még fogok fogyni:D
Nem sok a 8kg egyáltalán
Hamar lemegy az
Ti is xxl-t rendeltetek? Vagy csak a simat?
3 napja kínoz a sav pedig nem eszem olyat amitől egnie kene valószínű már nyomja fel a gyomrom a pici
Tegnap is már a torkomban éreztem ma veszek Rennniet mert már elfogyott itthonról:D
Vintedrol en is, csak liliputit🙈 ugy voltam vele hogy draga, viszont tartja az arat es szules utan is tudom hordani, meg akkor is ha esetleg a kiscsaj sem akarna hordozodni. Nagyjabol ugyan ennyiert szerintem tovabb is tudom adni majd.
remelem vele is megallok 15kg korul azert😁😁
En csak simat rendeltem mert az xxl nem ferne bele az obolbe😅 kisfiam se hasznalta sokaig, igy megorultem amikor vinteden kiszurtam meg rendeles elott ezt az extran olcso darabot😊 es tokeletes allapotu
Uh, az tenyleg nem lehet kellemes… en elsonel megusztam igazabol mindent ami kellemetlen. Most a kiscsajszival azert mas a helyzet😅 kivancsian varom milyen tunetek jonnek elo a harmadik trimeszterrel🙈
Ma megyunk egyet harmasban (negyesben) csaladi programozni, ma van kisfiam szulinapja❤️ hetvegen pedig az egesz csalad jon majd unnepelni. Olyan hihetetlen gyorsan megy az ido
Hát én eddig sosem vettem onnan rossz méretben semmit most viszont sikerült xd
Majd szules utan ezt már én is fogom tudni hordani 🤣🤣
Én is nézegettem vinteden a fészket is de amiket én láttam elég csúnyák voltak ami még szép volt használtan kb annyiért adtak mintha ujjonan vettem volna :D
Hát nekem ez nagyon uj hogy ennyire faj mindenem azért a lanyomnal ennyire durva nem volt sosem pedig vele szerintem még a pocak is nagyobb volt
Tegnap délutáni pihenel sikerult a picicnek olyan idegre rá feküdni hogy olyan szinten megfajdult a combtovem még a csontom hogy se feküdni se ülni nem tudtam .. na azért ez már kicsit durva volt :D
Aztán mentünk el a sétára valahogy jobb lett gondolom másképp feküdt már utána
Én már erzem sokszor úgy magam mint ha 40 hetbe lennék:D
Boldog születésnapot a kisfiúnak!🥰
Igen nagyon gyorsan telik az idő nemrég születtek és már a fiad is 3 az én lányom meg 2 . Így nagyon látszik mennyire megy az idő 🥰 mondtam valamelyik nap a férjemnek hogy olyan fura lesz majd mikor már nem olelkezve alszok a gyerekkel mert már nagyon lesz és nem akarja xd úgy hogy addig ki kell használni minden pillanatot 🥰🥰
Akkor szerencsem volt tenyleg😁 jo par rugit is rendeltem vintedrol, azok is mind teljesen jo allapotu😊
Jaj, hat egyre kivancsibb vagyok mit muvel a kisfiad ami ennyi kellemetlenseget okoz. Nemtudom mennyire igaz vagy hasznos tenylegesen, olyat olvastam hogy negykezlabb kell allni es akkor konyebben eltud mozdulni es az anyanak is megvaltas🙈 meg nem probaltam mert nem kellett, de tuti kifogom ha ugy fekszik majd😅
Te mar tenyleg a vege fele vagy es ebbe is olyan durva belegondolni, hiszen mintha csak tegnap kezdtunk volna el beszelgetni😁
Igen, meg csak most szulettek, aztan nemsokara ok lesznek a “nagyok” es jonnek a kistesok. Remelem jo tesok lesznek es nem lesz nagy feltekenyseg. Majd igyekeznem kell meg jobban rafigyelni, mert olyan anyas tud lenni🥰
Az biztos is, hogy ki kell hasznalni minden egyes percet amig meg bujnak❤️
Én most sapit meg kesztyűt rendeltem onnan
Kedden megyek 11re dokihoz kíváncsi vagyok én is
Próbáltam már ezt a négykézlábas dolgot de semmit nem tortent🤫
Hát igen azért durva hogy azóta is beszélünk amúgy 😁 pedig nem vagyok az a nagy beszédes ember 😁😁
Hát ebben reménykedem én is hogy ne legyen olyan nagy féltékenysek valamennyire biztos lesz
Halisten azzal megvagyok, most normalis, nem tul pufi teli kabit nem talalok kisfiamnak😅 mire azt hiszem jol allok, mindig valami hianyzik🙈
Ma rendeltem magamnak is kismama farmert, hogy ne csak legingbe futkossak😅
Akkor en picit beelozlek, mert 10.40re megyek kedden🫣😁 akkor ez is csak mende monda volt, hogy segithet… pedig biztam benne
Ebben hasonlitunk🙈 bar mindket varandossagom alatt forumoztam es igy valahogy jobban megy a “baratkozas” mint szemelyesen🙈 van akivel azota mar szorosabb baratsag kialakult es amikor lehet talizunk is😊
Az elso hat het most biztosan amugy is durvabb lesz, mint elso gyerkocnel, bar lehet a rutin miatt majd meglepodunk😁 annyira kivancsi vagyok, mit fog szolni akkor a hugihoz, amikor felfogja, hogy ő bizony a mienk es nem megy sehova🙈 mert amugy erdeklodo, foleg a lanyok iranyaba, meg kukucsal ha babakocsit lat, ugyhogy nagyon kivancsi leszek🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!