Ki jár 11dpo-nál?

Figyelt kérdés

Izgulok együtt? :D

4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁

2024. ápr. 29. 07:06
 501/534 anonim ***** válasza:

Az nekunk is szules utan lett😊 de odaig vagyok a pihe puha pledekert, ugyhogy nem kerdeses veszek-e meg par darabot😅

En valahogy mindig ugy jarok ruhakkal es cipokkel is, hogy mindig az ő merete fogy ki🙈 es akkor indulhat a vadaszat😅

Nagyon kivancsi vagyok mit mond, viszont mivel at ehgyomorim is jo, szerintem igy nem nagyon fog ezzel foglalkozni. Kisfiamnal is alig ment feljebb. Legalabb is ebben bizok😁

Mikor tervezed a 32 hetest? Te is hasonloan mehetsz akkor mint en. Alig varom hogy jovo heten vegre lathassam🥰

Laborja is valogatja ugye, legtobb laborba mas-mas hatarertek van es lehet mas intervallum szerint meg jo lehetett a cukrod igy is😊 en most bevallom feltem tole hogy gond lesz, mert hirtelen kezdett el megugrani a sulyom a 22.hettol.

En nem is tudnek mit vissza fogni, mert konkretan a sosert ölök, az edestol felfordul a gyomrom🙈

Szerintem a kicsikem se elvezte a cukros lottyot, egybol mocorogni kezdett😅

Ma allok merlegre mielott megyek a vedonohoz, hat nagyon kivancsi leszek, bar felek is kicsit. Tegnapi terheles utan eleg sokat ettem a nap folyaman, potolni kellett a sosat, savanyut🙈

nov. 5. 07:29
 502/534 A kérdező kommentje:

Na mit mondott a vedono? Vagy még nem voltál nala?

En jovoheten megyek majd az uhra

Már várom 🥰 most is olyan buli volt a pocakban nyomta rendesen a partit 🤣🤣

Hát én a lányommal rengeteg édeset ettem eleinte :D utána már visszább fogtam magam

De így sem híztam vele nagyon 9 kg volt vele az ossz

Felporgetted tegnap a kislányt a cukorral 😁😁

Haz én a cukorterhelés napján nem nagyon ettem valahogy engem nagyon eltelitett :D

nov. 5. 14:23
 503/534 anonim ***** válasza:

Igazabol szerinte ez nem gond, meg a tobbi eredmenyem is jo, nem voltam extra rosszul sem terheles alatt. Majd jovo heten megkerdem a nogyogyaszomat is, de elvileg ez nem gond halisten.

Ja igen, beszeltuk is hogy egy heten megyunk🙈

Nalam is egyre nagyobb bulik vannak a pocakban😁

Ma vegre megjott a kismama kabatom is😊 vegre nem fagyok meg😁

En mar most 8kg-nal jarok ugy, hogy nem eszem magam pupra🙈 sot meg mondhatni, hogy egeszsegesebben eszek mint a kisfiammal😅

En utana extra sot vittem be es meg ma is erzem hogy sohianyom van, szuksegem van a sos dolgokra🙈

Ma megjott nekunk is a babafeszek, olyan szep🥰

nov. 5. 16:53
 504/534 A kérdező kommentje:

Honnan rendelted a kabátot? Én Vintedrol rendeltem egyet és kicsi lett🤣🤣 mondom erre az 1 hónapra nem akarok 10ezreket kiadni de lehet ki kell mert még fogok fogyni:D

Nem sok a 8kg egyáltalán

Hamar lemegy az

Ti is xxl-t rendeltetek? Vagy csak a simat?

nov. 6. 07:55
 505/534 A kérdező kommentje:

3 napja kínoz a sav pedig nem eszem olyat amitől egnie kene valószínű már nyomja fel a gyomrom a pici

Tegnap is már a torkomban éreztem ma veszek Rennniet mert már elfogyott itthonról:D

nov. 6. 07:56
 506/534 anonim ***** válasza:

Vintedrol en is, csak liliputit🙈 ugy voltam vele hogy draga, viszont tartja az arat es szules utan is tudom hordani, meg akkor is ha esetleg a kiscsaj sem akarna hordozodni. Nagyjabol ugyan ennyiert szerintem tovabb is tudom adni majd.

remelem vele is megallok 15kg korul azert😁😁

En csak simat rendeltem mert az xxl nem ferne bele az obolbe😅 kisfiam se hasznalta sokaig, igy megorultem amikor vinteden kiszurtam meg rendeles elott ezt az extran olcso darabot😊 es tokeletes allapotu

Uh, az tenyleg nem lehet kellemes… en elsonel megusztam igazabol mindent ami kellemetlen. Most a kiscsajszival azert mas a helyzet😅 kivancsian varom milyen tunetek jonnek elo a harmadik trimeszterrel🙈

Ma megyunk egyet harmasban (negyesben) csaladi programozni, ma van kisfiam szulinapja❤️ hetvegen pedig az egesz csalad jon majd unnepelni. Olyan hihetetlen gyorsan megy az ido

nov. 6. 08:17
 507/534 A kérdező kommentje:

Hát én eddig sosem vettem onnan rossz méretben semmit most viszont sikerült xd

Majd szules utan ezt már én is fogom tudni hordani 🤣🤣

Én is nézegettem vinteden a fészket is de amiket én láttam elég csúnyák voltak ami még szép volt használtan kb annyiért adtak mintha ujjonan vettem volna :D

Hát nekem ez nagyon uj hogy ennyire faj mindenem azért a lanyomnal ennyire durva nem volt sosem pedig vele szerintem még a pocak is nagyobb volt

Tegnap délutáni pihenel sikerult a picicnek olyan idegre rá feküdni hogy olyan szinten megfajdult a combtovem még a csontom hogy se feküdni se ülni nem tudtam .. na azért ez már kicsit durva volt :D

Aztán mentünk el a sétára valahogy jobb lett gondolom másképp feküdt már utána

Én már erzem sokszor úgy magam mint ha 40 hetbe lennék:D

Boldog születésnapot a kisfiúnak!🥰

Igen nagyon gyorsan telik az idő nemrég születtek és már a fiad is 3 az én lányom meg 2 . Így nagyon látszik mennyire megy az idő 🥰 mondtam valamelyik nap a férjemnek hogy olyan fura lesz majd mikor már nem olelkezve alszok a gyerekkel mert már nagyon lesz és nem akarja xd úgy hogy addig ki kell használni minden pillanatot 🥰🥰

nov. 7. 06:28
 508/534 anonim ***** válasza:

Akkor szerencsem volt tenyleg😁 jo par rugit is rendeltem vintedrol, azok is mind teljesen jo allapotu😊

Jaj, hat egyre kivancsibb vagyok mit muvel a kisfiad ami ennyi kellemetlenseget okoz. Nemtudom mennyire igaz vagy hasznos tenylegesen, olyat olvastam hogy negykezlabb kell allni es akkor konyebben eltud mozdulni es az anyanak is megvaltas🙈 meg nem probaltam mert nem kellett, de tuti kifogom ha ugy fekszik majd😅

Te mar tenyleg a vege fele vagy es ebbe is olyan durva belegondolni, hiszen mintha csak tegnap kezdtunk volna el beszelgetni😁

Igen, meg csak most szulettek, aztan nemsokara ok lesznek a “nagyok” es jonnek a kistesok. Remelem jo tesok lesznek es nem lesz nagy feltekenyseg. Majd igyekeznem kell meg jobban rafigyelni, mert olyan anyas tud lenni🥰

Az biztos is, hogy ki kell hasznalni minden egyes percet amig meg bujnak❤️

nov. 7. 09:21
 509/534 A kérdező kommentje:

Én most sapit meg kesztyűt rendeltem onnan

Kedden megyek 11re dokihoz kíváncsi vagyok én is

Próbáltam már ezt a négykézlábas dolgot de semmit nem tortent🤫

Hát igen azért durva hogy azóta is beszélünk amúgy 😁 pedig nem vagyok az a nagy beszédes ember 😁😁

Hát ebben reménykedem én is hogy ne legyen olyan nagy féltékenysek valamennyire biztos lesz

nov. 7. 16:35
 510/534 anonim ***** válasza:

Halisten azzal megvagyok, most normalis, nem tul pufi teli kabit nem talalok kisfiamnak😅 mire azt hiszem jol allok, mindig valami hianyzik🙈

Ma rendeltem magamnak is kismama farmert, hogy ne csak legingbe futkossak😅

Akkor en picit beelozlek, mert 10.40re megyek kedden🫣😁 akkor ez is csak mende monda volt, hogy segithet… pedig biztam benne

Ebben hasonlitunk🙈 bar mindket varandossagom alatt forumoztam es igy valahogy jobban megy a “baratkozas” mint szemelyesen🙈 van akivel azota mar szorosabb baratsag kialakult es amikor lehet talizunk is😊

Az elso hat het most biztosan amugy is durvabb lesz, mint elso gyerkocnel, bar lehet a rutin miatt majd meglepodunk😁 annyira kivancsi vagyok, mit fog szolni akkor a hugihoz, amikor felfogja, hogy ő bizony a mienk es nem megy sehova🙈 mert amugy erdeklodo, foleg a lanyok iranyaba, meg kukucsal ha babakocsit lat, ugyhogy nagyon kivancsi leszek🥰

nov. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!