Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Amúgy eddig nem bírtam édeset enni egész végig.
1 hete még folyamatosan csak édeset ennék meg sutit 🤣🤣🤣
Mondjuk ugy, hogy ossze lesz rakva az obol, de este biztosan velunk alszik a nagy agyban😊 meg remelem őt fogom tudni hordozni es akkor napkozben ia talan kicsit konyebb lesz.
En meg örülök, hogy van időm, mert rengeteg dolgot megkellene még csinalnom, csak hamar elfaradok es ugy nem igazan megy gyorsan🙈
Nem szeretnek császárt, de eltudom mar fogadni ha az lenne a vége. Elso terhesseg alatt sokat gondolkoztam rajta a vege felé es halisten sikerült tuljutnom ezen a doccenon. Most meg igazából tudom, hogy keves esélyem van erre, de hat ugye sose tudhatja az ember😊
Hat elhiszem, en varrasig orvost se lattam😅
En szerintem a vajudas a rosszabb része, amikor mar jon a baba, ott "arra kellene koncentrálni" hogy jol nyomjon az ember, ami macerasabb mint amilyennek tunik🙈 viszont fajdalom teren, szerintem a vajudas fajdalmasabb
Nekem az elejen volt 2 het edes maniam, azota nem kivanom😁 remelem kesobb se jon vissza, mert akkor suly ügyileg lesznek gondok😂
Én is be akarok szerezni egy harci kendőt mert ha nyugosebb napjai lesznek jól fog az jönni
Mellette ugyan úgy fogok tudni így a lányommal foglalkozni ha magamra kötöm.
Kislanyomnal nem használtam de most mindenképp akarok venni egyet
Én tegnap megrendeltem a a fészket meg voltunk vásárolni így vettem meg pár rucit
Most a kiságyat kéne már össze rakni de még mindig nem jutottunk el odaig🤣🤣 jövő honapba el kezdem kimosni a ruhákat is
Aztán pakolok be a kórházba valókat is mert utána már pereg az idő:D de még oda is meg kell vennem mindent magamnak is majd:D
Csak idő meg nem úgy van ahogy szeretném:D
Hát inkább készülj fel te is mind2 re már csak azért mondom mert vannak olyan ismerőseim akiknek a második nem azért lett csaszar mert valami probléma volt hanem mert a pici nem fordult be
De remélem neked ismét sikered lesz !🥰
Én már nem tudom eldonteni hogy mikor hogy fekszik a gyerekxd
Majd 32 hetes uhn kiderul :D
Hát én nekem meg mostanában jött rám ez az édesség xd de fura mert mellé nem sok étvágy társul meg mindig :D de az édes az lecsúszik xd
En vettem kisfiamnal is, elol meg csak csak tudtam heba hoba hordozni, de a haton hordozas mar nagyon nem ment. Meg annyira el sem maradt, akkor is sajtkukac volt🙈
De en is ezert szeretnem, ha a kiscsajnak bejonne, mert akkor konyebben tudok mennina kisfiammal is😊
Nagyon durva, hogy mar itt tartasz😊 en is vasarolgatok, de amig a nem hasznalt szobank tele van mindennel, ami kell a furdobe majd, ha ideernek egyszer a szakik, utana lesz helyem😁
En most amugy a korhazi pakkal vagyok meglove, mert első szulesnel nem igen talaltam normalis bugyikat és betetet, úgyhogy most ezekre akarok rafekudni😂 hasleszoritonal meg azt ajanlottak hogy szules utan merjek es kuldjem be apukát a boltba😁
Lelkiekben barmi johet, az mas hogy akkor mit fogok érezni amikor esetleg kozlik😅 bar bizom a kislányomban, hogy befordul mire kell es rapid szulessel ő is megérkezik😊 nar örülnék ha nem valahol útközben lenne😁
Szerintem nem is lehet🙈 te mar tuti erzed ha nagyot fordul, en meg csak azt hogy mikor van fentebb vagy lent. De egyre tobbet mocorog, nagyon kis cuki😊 de azert a szivhangfigyelot meg nem mertem eladni, mert kisfiamnal is a vege fele voltak lusta idoszakok es akkor behallgatoztam🙈
Ezt azert picit irigylem, mert en nagyon sokszor erzem magam ehesnek es most szerintem fordult a kocka, a hasam növekszik lasabban, a sulyom szaporan🙈🙈
Kisfiam megint csinál nekünk izgalmas hétvégét, a semmiből begyulladt a kukaca, visit ha hozza akarok nyulni hogy lekezeljem🫣 remélem nem jutunk ezzel kórházig, férjemet munka utan bekuldom patikába, hatha tudnak valami hatasosat ajanlani
Hát én se mindig akarom hordozni csak ha nyugos lesz :D mondjuk a szules utan brutal fájt több mint 1 évig a hátam a lányomat nem is tudtam volna emiatt hordozni ..
Hát amúgy ha úgy vesszük meg sehol sem tartok ilyenkor a lányommal már kész voltam mindennel xd most eléggé le vagyok maradva :D
Én ilyen pelenka betétet vettem akkor de nem is bántam meg most is azt fogok venni
Viszont bugyikat nekem is kell venni bentre
Fogalmam sincs milyet meg hol vegyek
Hát nem tudom már mit érzek olyan bulikat csap hogy brutal🤣🤣
De sztem most megint fejfekvesbe van amúgy de nem szólom el magam mert mire megyünk megint faros lesz 🤣🤣
Már aludni nem mindig tudok olyan aktív lesz míg alszom..xd
Szegenyke reméljük hamar el mulik neki 🥰🥰 Mitől gyulladhatott be neki?
Ettől a dolgotol tartok a fiúval kapcsolatban ez a futyi téma
Így lány utan picit fura lesz :D
En birtam volna ha sokat hurcizom, de hát igy alakult😅
Persze, első gyerkőcnel normális hogy hamarabb megvan az ember lánya. Most mar rutinosabbak vagyunk es nem kapkodjuk el a dolgokat😅 bar ma rendeltem egy csomag pelust, mert igy kijott ingyenesre a szallitas, erre ferjem megjegyezte, hogy minek... Meg 3 honap van szulesig😅
Melyik markat vetted? Nekem valami gagyi betétem volt eldobhato bugyival, mert nem talaltam jobbat, viszont nem volt tul kenyelmes es sűrűn mehettem cserelni... Bugyit en sem tudom meg hol veszek, de nagyon gondolkozok egy menstruációs bugyin, atazas miatt. Azon kivul en se talaltam eddig mast.
Nalunk este van inkabb buli, viszont ma egész nap megint rosszul voltam, szerintem ezek a frontok most nagyon bezavarnak, pedig kisfiamnal azt se éreztem kb hogy terhes vagyok, annyira zökkenőmentes volt minden🙈
Képzeld, en most viszonylag jobbakat alszom olyan ertelemben, hogy nem ébredek 3x pisilni😂 de ettől fuggetlen mindig faradtan ébredek.
En is nagyon kíváncsi vagyok hogy fekszik a kiscsaj, multkor meg hosszában volt🙈
Nincs semmi tippem, mert ugyan ugy kezeltem mint eddig... Viszont gennyel volt neki tele, ami vegre elkezdett kijonni es igy picit leapadt mar neki es jobbam hagyja kezelni is🙂
Ha van kerdesed majd a későbbiekben szivesen segítek sajat tapasztalatok alapjan😊 az orvosok is ossze vissza fogjak mondani, hogy mit hogyan csinalj vagy ne csinalj🙈 nekem 2 nővérem van es mindkettőnek fia (már nagyok), igy en az ő tanacsukat fogadtam meg es szerintem jol dontottem. 3 ev alatt ez az első igazan komoly kukac gyulladás, ami megijesztett. De most hogy latok javulast, mar nyugodtabb vagyok😊
Nekem a lány lesz fura es sokkal könnyebb relativ bacit rossz helyre vinni, de azert a ferjemnek nehezebb lesz bele jonni🙈 de szerintem azert hamar belejovunk ebbe is😁
Nem baj az hogy meg vetted az nem romlik :D én mondjuk még azt sem vettem🤣
Azt hiszen tena lady volt de nagyon jó volt pont jól jött a csaszarhoz is
Meg elég jó nedvszívó volt
Na mondjuk azt nem csodálom ha az idő miatt nem éreznéd jól magad össze vissza van már az idő is.. hol szét fagysz rá 2 órára meg meg sulsz.
Nekem egesznap nyomatja de mikor alszom akkor megjobban
Bar ma este nem keltem fel rá mikor felkeltem akkor kezdte nyomatni
Már ulesnel is nagyon nyomja ki magát
Hátha megfordult neked is baba
Most akkor neked medence vegu volt?
Végig? Vagy csak az utolsó uhn?
Hát nálunk a férjem uncsitesokanak van csak fiu mindenhol lany van xd
Hát szerintem a lányokkal csak arra kell figyelni hogy a kaki ne kerüljön rossz helyre meg ne csipje ki a nunit
Én amúgy nem is kenem neki csak este meg kaka utan és csak fogzasnal volt kicsit piros neki a popó de bekentem az is el múlt
Szóval én nem kenem minden pelenkazasnal
Amíg kentem többet pirosodott neki
Az biztos, mar csak bizakodok hogy hasznalni is tudjuk😁 meg az Adamot se bannam ha szeretne a kezdetektol😁
Koszi, majd meglesem akkor, mert amit en vettem az botranyos volt🙈
Nagyon fura atelni ezt, mert az elso terhessegemet szinte meg sem ereztem, csinaltam a dolgom, most meg alig vagyok kepes barmire🙈
Nalunk is ejszakai bagoly😅 tegnap viszont uj szintre emelte a mozgasat, nagyon durvan latszik mar ahogy mozog es egyre eroteljesebb😁 mondjuk szerintem rohamosan kozelitunk az 1kg fele, nagyon kivancsi vagyok mekkoranak fogjak merni november 12-en🥰
Most ugy erzem mindenhol is ott van egyszerre🙈
Kisfiam folyamatosan fejjel lefele volt az osszes uh-n, az utolso 2-3 alkalommal mar a fejet nem is tudtak merni, annyira lent volt. A kisasszonynal eddig nem mondtak, hogy fejjel lefele lenne, meg nagyon eddig nem is mondtak hogyan felszik csak az utolsonal, akkor ugye szinte keresztbe volt, ugyhogy kivancsi leszek ki fogad a kovetkezo uh-n🙈😁
Igazabol a fiuknal is ugyan ez, csak nehezebben megy bele a kaksi. Viszonylag konnyu tisztitani nekik.
En az elejetol sudocremet hasznaltam es amikor mar beallt a napi kaksi mennyiseg, akkor kezdtem el csak este kenni furdes utan. Igy szinte sose csipte ki neki.
Kukaca is javulgat most, jon ki szepen a genny, valoszinuleg az feszitette es fajt neki. Most napi tobbszor kamillas furdo, meg kenegetem neki.
Aloe first nagyon jo ha van otthon🙈 nem a bolti, hanem a forever termek. Mindenre is jo🙈
Hát csak el lesz benne
Én nem vettem a lanyomnal hintat de most akarok
A ringatoja az meg van még
Nekem nem mond már az ágyból ki kelés is nehezemre esik :D
Ugy megyek már mint aki be van kaksizva már úgy fáj most megint a szemerem csontom :D
Mást már én is elég komótosan csinálok mindent :D
Jövő héten a férjem nagytakaritást csinal a házba mert látja én már nem nagyon bírnék ilyen dolgot🤣
Azon kívül hogy napi szinten ki takarítok meg ilyenek már nem bírnám tetőtől talpig kitakaritani a 3 szobás lakást:D
Ugy hogy mondta hogy meg csinálja én meg pihenjek
Neked nem írják rá a papírra hogy hogy fekszik ? Nekem mindig rá van írva
Meg a doki is mindig mondja
Hát meg gondolom ők felfelé pisilnek úgyhogy erre majd oda kell figyelnem nehogy arcon pisiljen🤣🤣
Én is sudocreammel kenem szuletese óta
Egyedül a popsi törlöm váltottam pampersrol neogranormonra szerintem az a legjobb kendő
Na halistennek akkor hamar el fog múlni neki
O meg pelenkas?
Vagy már nem?
Én nem tudom sose vettem meg ilyenek spret:D én a hegemet is octiseptel apoltam
A kisszek/ ringato nalunk is megvan, ugyhogy halisten ilyen teren nem sok mindent kell venni😊
Mit ne mondjak, nagyon rendes ferjed van, irigylesre melto😊😊
Az enyem mar attol “elfarad” hogy figyel a kisfiunkra, amikor en nem vagyok toppon. Meg ugy “figyel” hogy kozben telefonozik, olvas… en meg a falra maszok lassan🙈 mi lesz abban a kis idoben amig nem leszek itthon. Ilyen helyzeteknel mindig jobban raparazok🫣
En meg probalok takaritani amig tudok, de valoszinuleg lassacskan kell segitseget kernem nekem is. Fuggonyoket mar lehet nem maszok fel leszedni😅
Nekem sose irtak ra es nem is mondtak eddig. De ha tippelnem kellene a latottak alapjan, szerintem nekem vegig igy lehetett. Nem bannam ha lassan fordulna😁 amugy sokszor szoktam az oldalamnal is erezni, ugyhogy nem kizart hogy meg keresztbe van.
Engem egyszer se pisilt le, ferjemet talan egyszer🙈 pelusozasnal kell arra figyelni hogy a kukac lefele alljon es picit se oldalra, kulonben kifolyik🫣😅
En popsitorlobol is sudocrem markat hasznalom egy ideje😊 pamperssel kezdtuk, de nem volt az igazi. Pelusbol is a libero jott be jobban.
Meg pelusos. Nalunk azzal van a gond, hogy nem ul meg sehol🙈 vissza tartja, tudjuk mikor pisil, kakil, de egyszeruen nem tudjuk leultetni🙈 ugyhogy ezen dolgozunk.
Meg nalatok is pelusos?
Ha van lehetoseged ajanlom nagyon😊 3eve vettem egy nagy flakonnal, most fogyott ki. Szulesig be kell nekem is szerezni egyet. Mindenre is jo🙈😁 azzal fujtam a vagasnal napi szinten, aztan seruleseknel, egesre, kiutesekre,most kukacra is ezt fujom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!