Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Megittam a cukros löttyöt, vagyis kb kikanalazhattam a cukortomboket🙈 9 utan megyek vissza a masodik szurasra, de mar most szedulok es ehes vagyok😅
Neked is csinaltak a vervetel utan es a lotty elott plusz cukormerest?
Kisfiamnal masik helyen voltam es ott nem szurtak pluszba
És akkor 2 hétig addig máshol lesztek ?
Hát én is nagyon kíváncsi vagyok mert eddig akárhányszor igy feküdt fejfekvesbe volt ha elmúlt akkor vissza fordult farosba :D én pénteken hívom a dokit hogy adjon időpontot.
Nekem sincs sok értelmes kép a kislányommal nem úgy mint az apjával amiket én csinálok roluk🤣🤣 ezért is akarok én is menni majd ha már az öcsi is megszuletett
Na hogy bírtad a szedulesen kívül?😊
Nem, csak a tegnap estet toltottuk mashol. Mara megkotott az aljzatkiegyenlito, igy mar hasznalhatjuk a furdot😊 a nagyresze be lesz fejezve a heten, az aprosagok meg jovo heten es ha minden igaz kesz is lesz😊
Tudom hogy faj, de az azert jo jel ha iranyba van😁 nagyon kivancsi vagyok mit mond a dokid😊
Ugyan ez nalunk is, apa fia kep rengeteg van🙈
Halisten csak szedules volt es majd ehen haltam😅
Neked mikor lett meg az eredmeny?
A tsh kulon beutalon volt, az fel5kor megjott es halisten rendben van. Viszont a teljes verkep es cukorterheles meg nem jott meg. Holnap vinnem kene a vedonohoz😅
Nagyon durva, hogy mar itt tartasz🫣 ha vigasztal, szerintem en is igy leszek😅 ma is jott ruha a kiscsajnak, meg persze kisfiamnak is😁
Mik hianyoznak meg neked? Korhazi pakkba elkezdtel vasarolni?
Na most ert ide a verkepem, jonak tunik😁
Ehgyomori 4,1
Terheléses 3,1🙈
Jaa na az jó hogy legalább othon tudtok már aludni
Hát én is kíváncsi vagyok lehet mire oda érek megint faros lesz🤣🤣
Na örülök akkor hogy jól nem voltál rosszul 😊😊
Nekem 1 óra felé már neg volt az eredmény
Nekem a kórházi csomag még a boltba van🤣🤣 majd most ha megyünk vásárolni akkor fogok mindent megvenni
Csak össze kell írnom nehogy ki felejtsek valamit 😁
Hát azért még vennem kene a gyereknek is harisnyát még zoknikat mert abból elég kevés van
Na hogy lett alacsonyabb?
Sokkal kenyelmesebb is😊
Szerintem csajszikam is elfaradt a pocakban, miota kidoltem meg nem igen mocorgott.
Nemtudom melyiknek orulnel jobban, mert ideje meg van fordulni, csak egyre kellemetlenebb lesz az is🙈
En is lassan ossze akarom irni, mert tuti hogy lista mellett is sok mindent elfogok felejteni😅
Nekem is meg kisfiamnak par dolgot telre, kiscsajszinak meg bodykat es zoknit😊 meg akarok neki legalabb egy sajat pledet venni, bar sok maradt kisfiamrol🙈 imadom a pihe puha pledeket🙈
Ez egy jo kerdes, holnap megkerdezem a vedonot, de remelem nem kell ismetelni.
Igazabol also hatar nem is volt megadva a terhelesesnel, csak hogy 7,8 alatt okes.
Az ehgyomorinal a hatar 3,7-6ig
Holnap kiderul
Hát én is akarok majd neki plede csináltatni csak ahoz még várom hogy megxzulessen mert kelleni fog a fotoja😊😊
Kislányomnak is van ilyen névreszolo olyan szép 🥰
Még vannak jó vastag pledek is szerintem azt nem fogok venni mert elég sok van és abból van uniszex is nem csak rozsaszin de majd még meglatom 😁😁
Nekem a lanyomnak nagyon nem kell csak nagyon max pár ruha multhonapba nagyon bevásároltam neki xd neki is inkább zokni kellene még harisnya
Overla is van már ki is lett mosva még ocsie is
Ilyet még nem hallottam hogy alacsonyabb de szerintem annyira nem gáz
De legalább sokat nem kell várnod a válaszra ha holnap mész
Nekem 14 én kell menni vedonohoz addigra le akarom tudni a 32hetes uht is hogy tudjam vinni a papírt
Amúgy nekem a kislányommal éppen hataereset volt a cukor mikor nézték
De nem nagyon foglalkoztak vele pedig szerintem magas volt .. de halistennek nem lett semmi baj
Utána magamtól kezdtem kicsit visszább fogni a nasit meg ilyenek
Mert nekem 7,8 lett akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!