Ki jár 11dpo-nál?

Figyelt kérdés

Izgulok együtt? :D

4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁

ápr. 29. 07:06
 521/528 A kérdező kommentje:

Hogy hogy nem adott ? Nekem mindig ad pedig nkem is lent volt már a buksi

Köszönjük szépen!😊 most elég gatyaul vam szegeny

Hát meg forognak nekem is mondta a doki megvarjuk a 36 hetet aztán hátha úgy marad addig mert ugye hetes múltkor is faros volt

Na akkor szépen növekszik o is halistennek 🥰

Nekem mind2 gyereknek nagyobb volt az ofd 3 héttel most a fiúnak is hosszikasabb lesz a feje

De érdekes mert szules utan nem vettem észre hogy nagyobb lenne a feje vagy milye

Szep kis formás volt a lányomnak is

Na akkor hátha eltűnt neked a mióma remélem nem is fogja már látni neked 😊😊

Hát hallod az a 8kg jó nekem 10 nek is 🤣🤣 3kg plusz ebbe a honapba🤣🤣🤣 mondjuk erzem is mert a felsoim is kicsik marxd

Meg hát ugye a gyerek is azóta a duplája

De remélem sokkal több kg nem jön már ramxd

nov. 12. 17:38
 522/528 anonim ***** válasza:

Kisfiamnal nekem is mindig nyomtatott, miota terhes vagyok ujra, tole mindig ugy kaptam kepet, hogy lefotozhattam a kijelzot. Most viszont annyira nem mutatta magat, hogy ez sem volt. Na de majd jovo heten lesz rola szep kepem😊

En a csuklasabol tudom kovetni merre van😅 es erdekes, mert tegnapelott este fordulhatott be eloszor, mert elotte mindig csak fent ereztem csuklani, azota lent van. Az alkatreszei pedig uh alatt baloldalt voltak, de nagyon aktivkodott vegig, alig tudta lemerni🙈

Nalunk sem feltuno hogy kisebb a feje, csak itt is van egy orvosi tablazat, amihez kepest hol all. Mondjuk a pici vagy hosszukas buksi elony szulesnel😁

En is ebben bizok😊

Nekem is ez az a 2 uh kozti ido plusz 2kgt jelentett🙈 pedig annyi tervem lett volna, hogy ebben az evben meg ne menjek 70kg fole es akkor talan az ossz hizas sem lesz veszes🙈

En mondtam is dokimnak, hogy mindig hirtelen ugrik nagyot a sulyom. De igazabol a hasam is igy novekszik, nem igazan ertem🙈

En is most bujom a Vintedet ruhak miatt😅

nov. 13. 07:29
 523/528 A kérdező kommentje:

Nekem olyan szép képet sikerült most lőnie a picirol meg meglepodtem de tuti a kovibe már nem nagyon fog bele férni :D

Hát én a csuklast lent éreztem uh elott szóval tudtam hogy lent a buksi

Neked sokat csuklik a pici?

Hát nem tudom nekem nem volt éppen előny mert rosszul tartotta a fejét 😅 de hátha öcsinel sikerül majd a dolog már várom a 36 hetet hogy kideruljon hogy fogok szülni

Halistennek nekem eléggé támogatja a vbac-t a doki szóval ha nem muszáj nem csaszaroz

De majd alakul egyiket sem fogom bánni 😁😁

Na akkor én most be eloztelek a hiznassalxd mondjuk meglepodtem hogy ennyi feljott azért xd a lányommal vizesedes alatt sem híztam ennyit egy hónap alatt xd pedig most hála nem vizesedek még

A lanyomal 28 hetesen már dagadt a lábam

Én most rendeltem egy új kismama kabátot xd most bornprinxeset vagy hogy hívják xd hátha ez már jó lesz . Most olyat vettem ami hurcihoz is jó lesz meg utána is

Ezt is vintedrol sikerült jó áron meg új felhasználótol így ingyen volt a szállítás

Szerintem holnap már itt lesz

Kell mert fazok már kint 😁😁

nov. 13. 20:20
 524/528 anonim ***** válasza:

Mindig olyan jo latni oket🥰 en az 5D kepeket akarom majd a hutore rakni a kisfiam kepei melle, elvileg nagyon hasonlitanak😊 de a babamozis lesz az ami igazan tiszta kepet ad🙂

Szerintem igen, nem remlik, hogy kisfiam ennyire csuklott volna, mint ő🙈

Azert nem elozol be, meg is csak hetekkel vagy elottem, igy teljesen normalis ez a hizas nalad😁

En sem vizesedek, a pocak lassan novoget most, de a sulyomat mar tenyleg merni sem merem😅

Azok is jok, szemezgettem azzal a markaval is😊

El is hiszem, en is vartam a kabatomat😁

Vedonőnél mi volt?😊

tegnapelőtt 14:41
 525/528 anonim ***** válasza:

Engem most igy estere elkapott a semmibol hasmenes, rosszullet...

En mar nemtudom ezek 1-2 alkalmak mitol vannak, de ilyen rosszul meg sose voltam. Azert igy a vege fele kezdek aggodni. Hanyingerem van, faj a hasam, nem esik jol semmi. Egesz nap pakolasztam, de nemhiszem hogy attol lenne, illetve ma tobb tejtermeket ettem, de nemtudom... Remelem reggelre jobb lesz. Holnap mennek fodraszhoz, de nagyon nem alar összejonni ezen a heten🙈

tegnapelőtt 17:38
 526/528 A kérdező kommentje:

Nekem is kint van a kepe a lányomnak a szuletes utáni a hűtőn🥰 hűtő mágnes is van róla xd majd a fiúról is így akarom

Nekem is többet csuklik a fiu mint a kislanyom én a lannyal nem éreztem ennyiszer

xd a fiu minden este csuklik xd

Hát már úgy értem a beelozest hogy többet hizok egy hónap alatt mint te mert írtad hogy 2 kg én meg 3 :D

Remélem is hogy jó lesz ma veszem át a kabátot kíváncsi vagyok

Hát minden rendben volt kivéve talált egy kis feherjet a vizeletben de mivel nincs magas vernyomasom nem dagadok így azt mondta lehet kis folyas került bele most emiatt vissza kell majd mennem 2 hét múlva hogy megnezte

De én szerintem meg felfaztam

Hát lehet akkor a tejtol nem? Nekem is elég sokszor megy a hasam

Bar most a napokban meg alig tudok wczni :D aztán megint rám jon a cifra :D

Reméljük nem kaptál el valami bacit

tegnap 07:36
 527/528 anonim ***** válasza:

Nalunk is kepekkel van tele a huto, viszont most mindet magnesesre cserelem, mert kisfiam mar leszedi a kepeket🙈 a magnes amit talaltam meg jo masszivan fent marad es nem tudja leszedni😅

Nalunk is az esti csuklas szinte fix🙈 de sokszor erzem reggel is vagy ha van idom elfekudni delutan, akkor is szoktam erezni.

Ja😅 de ossz hizasban nem hiszem, hogy majd lekoroznel🙈 jovo het keddig nem allok merlegre😅

Drukkolok hogy jo legyen😊 en is nagyon izgultam miatta🙈 de most persze pont akkora vagyok hogy meg feltudom venni siman, de mar kenyelmesebb lenne pocakbovitovel, de ugy meg log rajtam😅

Igazabol mindketto lehet. Nekem anno mondta a vedono, hogy ugy vigyek mintat, hogy pisi elott alulrol megmosakodni, hogy semmi ne keruljon bele, es nem egybol poharba pisilni, kicsit kienged es utana gyujteni🙈 eloszor butasagnak gondoltam, de azota semmi gond nem volt az eredmenyemmel.

Lehet valami sok volt a kiscsajnak es csinalt egy kis tisztitokurat😅 bar leginkabb a hanyingertol ijedtem meg ami parosult melle.

Ha nalad is vannak ilyenek, akkor lehet teljesen normalis🙈 neha csinalnak egy kis tisztitast😅

Bizom benne, mert most lesz hetvegen a csaladi fotozas, nem hianyozna ha kidolnek. Meg rengeteg dolgom van most itthon, hogy mindem rendben legyen.

December elejen megyunk el egy utolsot pihenni harmasban, addig szeretnek itthon vegezni. Kicsit keteselyes a dolog, de igyekszem😊🙈

Ebben a honapban leakarom tudni a karacsonyi dolgokat is, ugyhogy boven van teendo.

Nektek mik a tervek karacsonyra igy, hogy a picurka akorul fog szuletni?😊

Tudom, meg fugg attol is hogyan szulhetsz, csak ugy nagyjabol mik a tervek?😊

tegnap 09:16
 528/528 A kérdező kommentje:

Nekem nem éri fel a képeket elég magasan van

Csak akkor szedi pe ha felemeljuk hogy megnezze :D

Akkor te se sokat fekszel ahogy látom xd én is csak akkor ha délutáni pihi van utána már csak este alvasnal :D szet is rug olyankor a gyerek biztos leszíd ilyenkor 🤣🤣

Én reggel nem nagyon érzem csuklani

Mondjuk ez nem kozepsugaras vizelet volt mert épp nem kellett így is alig bírtam ki preselni egy keveset :D kicsit azért megijedtem de szerintem nincs gond

Hát az is lehet hogy ő csinálta 😁 most én nekem szerintem a vas miatt kicsit nehezebb a WC pedig eleinte attól is ment a hasam :D

Jövő héten mehettek babamoziba is 😊😊 beszéld meg a kiscsajjal hogy ne szegyenloskodjon 😁😁

Totál jó a kabát nagyon meleg halistennek jó is rám úgy hogy örülök hogy ez jó vétel volt 😁😁

Hát karácsonyra az lenne a terv hogy jönnek a szüleim de ez még változhat mert ugye nem tudom mikor jön a pici

Mert apa sütne nekünk még fozne segítség gyanánt hogy pihenjunk

De ez még változhat

Nektek mi a terv?

tegnap 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!