Ki jár 11dpo-nál?

Figyelt kérdés

Izgulok együtt? :D

4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁

ápr. 29. 07:06
 481/529 anonim ***** válasza:

Bizom benne hogy most en sem fogom masodszorra kellemetlennek erezni😅

Ugy gondoltam, mivel kozel van hozzank a verveteli hely, 5p setara, hogy lemegyek, leveszik a vert, lehuzom a cukros lottyot es hazasetalok. Ferjem pedig majd visszakiser a gyerkoccel egy nagy szendvics kisereteben, amit egybol bekapok a masodik szuras utan😅

Atlagban 7kor ebred reggel es igy siman hulla faradt este 7kor, csak neha tulporog. Viszont delutan nem tudom lerakni, hiaba faradt…

En javareszt kisfiamnal is megusztam, talan a kiscsajnal sem az erolkodes lesz a gyakori🙈 egyedul szules elott par oraval szenvedtem🙈🙈

Egy az izlesunk, en is onnan fogok rendelni😁 van onnan kisfiamnak egy takaroja amit nagyon szeretek es amikor meglattam meg mik vannak, nem volt kerdes🙈😁

A vegen be kell szereznetek meg egyet hogy legyen mindenkinek😁

Csak a furdot, az kimaradt par eve.

Minden almom egy nagy gardrob😁 viszonylag sok mindent elnyelnek a szekrenyek, de valahogy mindig kevesnek tunik.

A jovo het nagyon suru lesz, de utana szerintem en is belevetem magam a nagytakaritasba🙂 en is mindig probalom kiszanalni a cuccokat, de valahogy az sem szokott segiteni🙈

okt. 31. 07:19
 482/529 A kérdező kommentje:

Na az úgy jó hogy közel vagy hozza legalább haza tudsz menni

Tőlünk rohadt messze van teljesen másik városba:D

Ahoz képest hamar kidol akkor

És végig alszik éjjel vagy fel szokott kelni?

Nekem a lanyom általában 7kezd fürdeni vagy picivel hamarabb

De nekem alszik délután így másabb hogy tovább van fent

Viszont volt már olyan hogy korán kelt nem aludt délután utána olyan tulfaradt volt hogy meg 10kor is alig lehetett el altatni

Hát tényleg nagyon szép dolgok vannak fent én is ahogy meglattam már rendeltem is meg :D

Nekünk annyiból volt szerencsénk a gardróbbal hogy mikor megvettük

már ki volt alakítva

De nem valami nagy de azért ilyen "kacatosnak" bőven jó

Hát én is hiába valogatok mindig valahogy olyan mintha nem csináltam volna semmit🤣🤣 El akarom ajándékozni majd a kisruhakat csak át kéne mosni őket előtte az meg rohadt sok idő lesz:D

nov. 1. 09:08
 483/529 anonim ***** válasza:

Igen, ott ucsorogni azert unalmas lenne, addig meg legalabb itthon tudok tenni venni, amig le nem esik a cukrom😅 kisfiamnal legalabb is ulve majdnem leszedultem a szekrol 1 oraval a cukros lotty utan.

Igyekszunk ilyenkor nem hagyni mar rombolni. Vannak probalkozasai es sokszor nehez ravenni, hogy elfekudjon es fent vagyunk 14 -15 orakat is, viszont szerintem most kezdi megszokni ezt az uj “rutint” amit kialakitott es egy fokkal konyebben elalszik🙂 bar jobb orultem volna ha egy ideig meg van delutani alvas, neki is kenyelmesebb lenne.

Amikor nagy ritkan kidol delutan, alszik 3 orat… viszont este se akar tulporogni alvasnal.

Ha tulfaradnak sokkal nagyobb szivas altatni🙈

Ferjemmel tegnap megbeszeltuk, hogy a kislanynak egy szettet rendelek, de bongeszek meg kisfiamnak is😅🙈

Te milyen mintat valasztottal? Nalunk hiaba kislany, a szafaris a befutom🙈

Az mar pont jo ha elnyeli a kacatokat😁 nalunk sajnos mar olyan sincs, nagyon minimalra vettuk a butorokat gyerkoc elott, es hat most szenvedek a pakolassal🙈 ikeabol majd most rendelek kallaxokat kiegeszitokkel es akkor talan valamit tudok atrendszerezni meg persze plusz szanalok😅

A kisruhaknak mar nalam is megvan az uj helye, hogy kinek fogom atadni oket😊 de ugye addig is foglalja meg a helyet😅 de majd ahogy novekszik a kislany is, sok mindent eltudok adni is, mert kisfiamrol szo szerint mindent megtartottam es pakolgat jobbrol-balra🙈 nalunk most a nem hasznalt szoba funkcional raktarkent, de nagyon kivagyok a kupitol😅

nov. 1. 09:36
 484/529 anonim ***** válasza:

Barhogy gorgetek, egyszeruen nem talalom a beszelgetesunkben…🙈

Kit irtal tiktokon aki “ambulans” szulesrol posztol?

nov. 1. 13:02
 485/529 A kérdező kommentje:

Hátha most jól fogod bírni 😊😊

Biztos elég fárasztó hogy egésznap pörög azért nekem ennyiből egy fokkal jobb hogy alszik délután

Mikor sokat kelt éjjel akkor is ez volt a kis pihenő időm mikor aludt délután

Bar attól ugyan úgy fáradt maradtam de tudtam legalább kicsit pihenni

Én a sweet teddyt rendeltem annyira megtetszett 😊

Nekem meg nincs meg kinek adjam oda de itt a faluba biztos lesz aki hasznát veszi a ruháknak majd 😁 ha nem megy ruhagyujto kontenerbe aztán ennyi

Julia így van fent

De sztem elég ha beirod a keresőbe hogy ambuláns szules és ki fogja adni és akkor nem kell kifejezetten a csajszit keresni

nov. 2. 18:09
 486/529 A kérdező kommentje:

Basszus most estére már úgy megfajdult a szemerem csontom menni alig bírok:D

Igaz ma mentem is eleget de úgy mint akik be van kaksizva végig úgy mentem:D

Brutal xd

Neked nem fáj?

nov. 2. 18:37
 487/529 anonim ***** válasza:

Tegnap eleg suru napunk volt, delelott gyorsam bevasaroltunk a furdofelujitashoz... Halisten tudnak egymast kovetoen jonni a szakik. 2 boltba voltunk, mindkettobe nagy hiszti, pedig hamar megvoltunk🙈

Delutan meg szulinapoztunk csaladdal, úgyhogy ugy elfáradt, hogy amikor mindenki elment, gyors locsi es egybol ki is dolt😁 jovo heten pedig az ő szülinapja lesz megtartva.

Izgi lesz mert ma kezdik a furdot es kb 2-3 het mire minden a helyere kerul. Ma kezdik es lehet nem is tudjuk használni 1 napig, akkor meg gyors nezunk a közelbe egy apartmant, mert reggel meg megyek terheleses vervetelre🙈 ugy erzem hogy kicsit most ossze értek a teendok😅

De örülök, hogy vegre elkezdodik a projekt es befejezik hamar, mert igy a raktár szoba is kiurul es tudok vásárolni a kicsikemnek ugy, hogy el is tudjam pakolni😅

En mar probalok csendbes pihit tartani, bar nem igen ertekeli🙈

En szavannat rendeltem, teljesen beleszerettem. Zold maniam van🙈😁

Rakerestem es meg is lett, koszonom😊 ma hanggal is megnezem a videot😅

Nekem halisten meg igy nem faj, viszont a napokban sokat talpaltam es a következő 2 hetem is suru lesz. Ilyenkor inkább keményedik a pocak, bar tegnap például nagyon lent is volt megint, lehet azért. Eleg aktív a kiscsajszi, tegnap nagyon sokat rugdolozott. Nekem inkább a derekam akar mindig leszakadni, pedig annyira azert meg nem nagy ez a poci😅

Jövő het utan lesz családi fotózásunk, fogalmam sincs hogy mit fogok magamra huzni, eddig kb csak leggingbe voltam, amit azért a kepek erejeig elkene hagyni😅

Aznap lesz az uh-m is, úgyhogy jo sűrű nap lesz az is, de iszonyatosan várom😊

Neked volt vagy tervezel kismama/családi fotózást?👣

Nekunk ez most szülinapi/családi lesz es januat elejen szeretnek egy kismamas családit amikor mar nagy a pocak😊 kisfiamnal szules elott 3 hettel csinaltattunk kepeket😊

nov. 3. 06:31
 488/529 anonim ***** válasza:
Ma amugy megprobalok normalisabban enni es este 7 utan mar nem enni, csak vizet inni. Remelem kifogom birni es nem esik le nagyon a cukrom🙈
nov. 3. 09:44
 489/529 A kérdező kommentje:

Mi tegnap csavizni voltunk

El is fáradtan benne🤣

Mennyi idő alatt tudják nektek megcsinalni a fürdőt?

Mindent újra csináltok benne vagy csak pár dolgot?

Nem szeret a fiad vásárolni?😁

Halistennek nekem nem hisztizik csak nagyon ritkán

Viszont még kicsi volt nagyon sokat hisztizett vásárlásnál

Sokat keményedik a hasad?

Nekem az ritkán max ha nagyon megeroltetem magam

Mondjuk a derekfajasra jó a pocaktamasz nem?

Nekem a derekam annyira nem vészes mondom amivel most nagyon szenvedek az a szemeremcsont de nagyon durva..

Stúdióba szoktatok menni vagy házhoz mennek?

Mi meg nem voltunk ilyenen majd februárban akarok elmenni szülinap alkalmából de úgy szeretném hogy a kutyaim is rajta legyenek szóval valószínű hogy itt nálunk lesz majd a fotózás vagy nem tudom

De mindenképp így szeretnem🥰

Kislányomnl akartam kismama fotózást de meggondoltam magam :D

Nem igazán szeretem amúgy ha rólam csinalnak képét 🤣🤣

Akkor holnap mész terhelesre?

Majd írjál hogy bírtad😊😊

nov. 3. 17:41
 490/529 anonim ***** válasza:

El is hiszem😁 most mar konyebb faradni🙈

En szerintem 2 het biztosan, mert pentek korul jonnek folytatni, meg holnap hozzak a butor egy reszet, a vizes munkakat is elkezdik jovo heten ha minden jol megy es akkor meg jonnek az aprosagok🫣

Mondhatni az egeszet csinaljuk koltseghatekony modon. A csempet lefestetjuk, padlora vizallo vinyl kerul, a butor uj lesz mert a regi szetrohadt szep szoval is… es akkor igy a csaptelepek is kilesznek cserelve. A kadat meg még nyaron kifestettuk, ugyhogy igazabol most a szakikat kell osszehozni, hogy minden klappoljon🙈😅

Most nagyon eli ezt a dackorszakot es barmit nem engedunk, olyan hisztit levag… ez volt itt is, hogy nem engedtuk ossze vissza futkosni es felmaszni a torekeny dolgokra😅

Nalunk kicsikent semmi gond nem volt vele, ugy nyar eleje ota tombol ez az igazi dackorszak🙈 megertem higy probalgatja a hatarait es ez tok rendben van, csak az idegeim nemtudom meddig birjak ezt a napi 100x kiakados hisztit😅

Elvileg igen, bar ugye meg nem huz a pocak, egyszeruen csak nem birja. De azert idobe beszerzek egyet😁

Nagyon kivancsi vagyok hogy fekszik a kicsiked, hogy ennyire nyomja es feszul/fáj. Nekem szerintem surun van keresztbe meg, sokszor erzem az oldalamon a rugdosast, na meg persze lefele is imad rugdosni🙈 főleg amikor kisfiam hisztizik, akkor aztan beindul a pocakban a lefele rugdosas😁 ugyhogy szerintem mar megismeri a teso hangjat😅

Hazhoz vagy a kornyeken, eddig egyszer voltunk studioba az idojaras miatt, nem szeretjuk a beallitott kepeket es nagyon jo fotosunk van😊 kisfiam szuletese ota fel evente tartunk egy csaladi fotozast, amit majd tartunk is tovabbra is. Viszont ha januarra tudok lebeszelni idopontot, az biztos studio lesz a hideg miatt.

En sem szeretem ha fotoznak, de mivel ferjem nem nagy fotos es alig van kozos kep a kisfiammal, igy legalabb ez egy jo program😊

Majd meselj ha lesz fotozas😊

A kismama fotozasnal meg nem ismertuk a mostani fotosunkat es olyan fortelem kepek keszultek… 300bol 6-8 kepre tudtam azt mondani, hogy jo lett…

Igen, holnap vegre tulesek rajta🙈 a szallasunk egy fokkal meg kozelebb van a vervetelhez, ugyhogy hamar megfordulok😅

Nagyon varom, hogy tullegyek ezen es most is jo eredmennyel zarjak. Bar ennel a terhessegnel mar semmi nem lepne meg😅🙈 irok majd ha vegeztem😊

nov. 3. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!