1/11 anonim válasza:
Ez negatív, a reagens helye látszik talán picit.
2/11 anonim válasza:
Én is làtok rajta valamit, hogy negatìv.
De egyrészt korai volt, màsrészt, vàrd meg amìg késik.
Tudom nehéz, de próbàlj meg türelmesnek lenni. Mert ìgy, csak magaddal szùrsz ki.
3/11 anonim válasza:
Az a reagens helye es mar használat előtt is látni. Sajnos. Én is reménykedtem először.
4/11 anonim válasza:
Negatív. A reagens helyét látod.
Viszont még lehet belőle pozitív! Én is a 11. dpo-n vagyok.
6/11 anonim válasza:
Sajnos negatív.Tesztelj újra pár nap múlva.
7/11 anonim válasza:
Ez miért nem egyértelmű?? Látsz rajta két csíkot? Mert szerintem a vak is látja, hogy negatív.
8/11 Wonderwomen válasza:
Tabletről nézem, ránagyítottam, negatív. De még korai a teszt, még bármi lehet, ne add fel!
9/11 anonim válasza:
Ez negatív, de két nap múlva ismételj. Sose lehet tudni. Nekem ez a teszt 11. dpo-n délután egyértelmű ám halványka pozi volt terhesen is meg kémiai terhességnél is. Ha biztos vagy a dpo-ban akkor két nap múlva már látható csíknak kéne lennie. Drukkolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!