Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Enyhe vérzés két napja, de...

Enyhe vérzés két napja, de nem jön meg rendesen. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy volt-e másnak is ilyen. Három hónapja próbálkozunk a babával, azt hittem megjött (mert néha van, hogy nehezebben indul be). De már lassan két napja csak ilyen halvány barnazas. Viszont olyan érzés néha, mintha mindjárt megjönne. Nem gorcsol, csak mintha megindulna. Aztán szinte semmi. Tesztet holnap tudok venni, de olvastam, hogy akar már terhesség is lehet. Nem akarom túl korán beleelni magam. Volt ilyen valakivel?

tegnap 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen esetek, de a vérzés soha nem jó jel. Szerintem senki ne akarjon úgy terhes lenni, hogy vérzik. Én pl nagyon megijednék vérzés melletti pozi tesztnek. Ilyenkor irány egy doki, aki semmit nem lát még, tehát továbbra is max a pozitív teszt mutatja, hogy elindult valami. Kérni kell progeszteron pótlást, az az egy esetleg segíthet, ha a progihiány az oka a vérzésnek.

Csinálj egy tesztet, ártani nem árt, de ilyenkor tényleg nem jó reménykedni. Természetesen van akinek így is minden rendben megy, de ez sajnos nem túl nagy arány a valóságban. Itt a gyakorin meg inkább azok kérdeznek és válaszolnak akiknek nem problémamentes volt a terhességük.

tegnap 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
18%
a zigóta beágyazódása okozhat pecsételő vérzést ami nem kóros
tegnap 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Okozhat a beágyazódás, de nem mensi napján. Kb 5-7nappal mensi előtt...

És a beágyazódási jelek is ritkák...de manapság mindenkinek van és mindenki terhes vérzés mellett...hova tart ez a világ?

Kedves kérdező ez most nyilván nem neked szólt :)

tegnap 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik alkalommal volt beágyazódási vérzésem, de azt nem napokig tartó pecsételésnek kell elképzelni, csak a wc papíron volt egy kis rózsaszínes nyák, a nem várt előtt egy nappal, meg görcsöltem is mintha megjönne, de aztán nem jött meg.

Nekem ahányszor enyhe barnázás volt akkor utána aztán megjött rendesen a menzeszem, főleg stresszesebb időszakokban volt jellemző, hogy volt barnázásom.

tegnap 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!