Terhes vagyok vagy miért nem jött meg rendesen? (többi lent)
Június utolsó hete körül szeretkeztünk a párommal, mikor kiszakadt az óvszer. Még idő előtt észrevettük, így nem ment el bennem. Az előváladék még a gumi felhelyezése előtt kijött (többször nem szokott jönni).
Rá egy hétre megjött a várt időpontban a havim, ugyan úgy 5 napig tartott, mint általában szokott.
Augusztusban 5 nap késéssel jött meg, ez is 5 napig tartott, viszont nem rendes mennyiségben jött. Gyenge menstruációm volt, csak akkor jött vér mikor mosdóba voltam, nap közben egy két csepp, de semmi több. Ez mitől van?
4 éve rendszeresen menstruálok, eddig nem fordult elő ilyen, terhességre utaló jelek nincsenek, kicsit nőtt a hasam és a mellem, de ez attól is lehet, hogy mostanában nem annyira figyeltem oda az étrendemre és kevesebbet sportoltam.
Terhes lennék? Vagy az egészet csak túl gondolom? Mitől volt gyenge a menstruációm?
Szóval az előváladék nem lehet, mert az gumi előtt kijött.
El nem élvezett benned szakadt gumival, mert időben észrevettétek.
Akkor mégis mire gyanakszol, mitől estél teherbe? Azok a fránya spermák hogyan juthattak beléd vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!