Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Béta hcg-szint vérben, csak...

Nessy25 kérdése:

Béta hcg-szint vérben, csak terheseknél mutatható ki?

Figyelt kérdés
Tegnap este bementem a sürgősségire, mert nagyon rosszul voltam, szédültem, egyébként vérszegény vagyok, de két napja irtó rosszul vagyok. Mára már beteg is, de azt hittem a vérszegénységem fajult el.. a lényeg, hogy megnézték a béta hcg szintem, mondták, hogy nem vagyok terhes. ( csak mert emlitettem, hogy 9.én együtt voltunk a párommal és kiszakadt a gumi, de csak nincs semmi, teherbe esni nem könnyű, három napja viszont menstruációs görcseim votlak, derékfájással, de csak tojásfehérjés átlátszó folyásom volt, de az elég sok, megjönni még nem kell, csak pár nap műlva esedékes) viszont a hcg szintem 0.20, nem is tulajdonitottam neki ügyet, oké megúsztam, nem vagyok terhes. Viszont az unokahúgommal beszéltem aki azt mondta, hogy annak 0. nak kellene lennie, mert nem termel a szervezet ilyen hormon csak ha van valami. Nézegettem a neten, de nem találtam választ sajnos, bár én hiszek az orvosoknak, de alapvetően, 0.20 az ugye elég kevés. Termelheti ezt a hormont ilyen kis mennyiségben a szervezet, terhesség nélkül is? Bocsánat hogy hossszúra nyúlt.

tegnapelőtt 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapból is van egy kicsi mindenkiben. 5 alatt normális. A felett már van gyanú terhességre 10 felett egyértelmű terhesség.

5 alatt vagy tehát ez normális.

Nagy átlagban egyébként nem terheseknél 2 alatt jellemző.

tegnapelőtt 09:57
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor megnyugodtam:)
tegnapelőtt 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írták, ennyi simán lehet terhesség nélkül. Viszont, ha 9-én volt az együttlét, mivel a spermiumok még napokig életképesek lehetnél terhes is úgy, hogy még túl korán van ahhoz, hogy hcg termelődjön. Egy biztos, hogy a rosszulléteid most nem terhességtől vannak. Ha nem jön meg, a biztonság kedvéért csinálj akkor egy tesztet és ha negatív, fogadd el és nyugodj meg! Könyörögve kérlek ne tegyél még fel utána hónapokig kérdést, hogy de biztos nem vagyok terhes? "Van 20 negatív tesztem, 5x menstruáltam az utolsó együttlét óta és 9 nőgyógyász vizsgált,"- mint néhány sorstársad😂
tegnapelőtt 10:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, igérem nem fogok XD egyébként érzem, hogy meg fog jönni, úgyhogy nem vagyok rá görcsölve a dologra, még egyébként sem most szeretnék gyereket, majd ha mégsem jön meg és a tesztem pozitív akkor azért megírom ..
tegnapelőtt 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolom ha nem akarsz gyereket volt annyi eszed hogy esemény utánit vettél be így nem kell paráznod.
tegnapelőtt 15:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem vettem be, mert évekkel ezelőtt vettem be, és azt mondta a nőgyógyászom, hogy minden ilyen tablettával nő az esélye annak, hogy később ne lehessen gyerekem. Ezért nem..
tegnapelőtt 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!