Terhesség mikor mutatható ki?
Figyelt kérdés
Ha augusztus 13-án voltam együtt a párommal, a terhességi teszt kimutatná a biztos eredményt?szept. 3. 17:18
2/7 anonim válasza:
Az aug. 13-it igen. Általában 10-12 nappal az aktus után az erősebb érzékenységűek már mutatják, de 12-14 nap után már szinte biztosan mutatja bármelyik.
3/7 anonim válasza:
Már kimutatná neked, igen, eltelt 3 hét.
A spermiumok maximum 5 napig életképesek a testedben, hogy megvárják az ovulációt, kiszabaduló a petesejtet, a luteális szakasz hossza pedig maximum 16 nap (ovuláció utáni napok a következő menstruáció kezdetéig).
Így az aktus után LEGKÉSŐBB 21 nappal mutatja a terhességi teszt az eredményt.
A többségnek viszont 2-3 napig életképesek a spermiumjai, és a luteális fázis leggyakrabban 13-14 nap, tehát a terhességi teszt 15 nap után már mutatja a többségnek.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen teszteltem, először negatív volt, majd időn kívül néztem és egy alig látható nagyon halvány csík volt.
szept. 5. 07:15
6/7 anonim válasza:
Csinálj mégegy tesztet abból kiderül.
7/7 anonim válasza:
A válaszokat megkaptad, ezért en csak kérdezek...
Teszteltél még? Mi lett az eredmény? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!