Gondolom utána megjött, ha újra teszteltél.
Egy jó tanács: tényleg ne tesztelj ennyivel hamarabb. Mögöttem évek sikertelensége van, számtalan lombik, inszem is. Most vagyok másodszor várandós, és én tényleg azt tapasztaltam, hogy mind a két esetben csak akkor voltam terhes, mikor egyértelmű pozitiv tesztem lett, mikor már késett a mensturációm.
Megértelek persze: én is szedtem szét teszteket, tartottam lámpafénybe, de az az igazság, hogy ami nem egyértelmű pozitiv, az általában negatívat jelez. Egyértelmű pozitiv pedig tényleg akkor szokott mikor már késik a mensturáció. Szóval türelem, és kívánom, hogy minnél előbb sikerüljön!
"Plusz magadat is megkiméled egy esetleges csalódástól, ha esetleg kémiai lenne pl."
Ez rám nem vonatkozik sajnos. A kémiaik miatt nekem mindig közel 1 hetet késik, szóval megkímélni sem tudom magam.
Ovu napja mennyire biztos? Szerintem még azért vár 1-2 napot, mielőtt temeted a hónapot. LH csúcs után vagy 11 nappal, vagy LH csúcs+1 nap után számoltad a 11.-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!