Hogy lehet hogy tegnap delutani vizeletbol halvany pozitiv es ma reggeli 2. vizeletbol negativ a tesztem? 13.Dpo
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 07:01
1/17 anonim válasza:
Ilyen elöfordul, tesztelj késöbb újra
2/17 A kérdező kommentje:
rendben, ez mitől lehet?
2021. júl. 6. 07:17
3/17 anonim válasza:
Igazán nem tudom, de már sokszor olvastam ezt, itt is, meg máshol is.
4/17 A kérdező kommentje:
Remelem nem csak kémiait mutatott....
2021. júl. 6. 07:34
5/17 anonim válasza:
Mondjuk mi lenne ha akkor kezdenél el tesztelni ha már kimaradt a menzeszed? Megspórolnál magadnak egy csomó fáradozást és aggódást...
6/17 A kérdező kommentje:
meg pénzt
2021. júl. 6. 07:54
7/17 anonim válasza:
Valoszinuleg a masodik vizelet nem volt eleg koncentrált. Ilyenkor meg keves a hcg. Ha nap kozben tesztelsz erdemes par orat vissza tartanod, es keveset inni. Legalabb 3 orat.
8/17 A kérdező kommentje:
igen, a tegnap delutaninal alig ittam es 2,5 órát vartam. Ugy lett nagyon halvanyka csikocska. Kíváncsi leszek hogy alakul, de tesztelni mar csak akkor fogok ha nem jön meg.
2021. júl. 6. 08:13
9/17 anonim válasza:
Vagy lehet kémiai is. Én amikor délután teszteltem a 11. dpon, úgy hogy nem tartogattam akkor is szépen látszott : [link]
29+4hkm
10/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem nem ilyen jó tesztem van! 25os erossegu csak
2021. júl. 6. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!