12.dpon,reggeli vizeletbol 10-es teszt negativ.Viszont ma mar 3.napja késik.Ha baba lenne nem kellet volna legalabb halvany pozitiv legyen?
Nem lehetsz a 12 dpo-n ha 3 napja késik.
Ha 3 napja késik akkor a 17.dpon vagy.
Valószínű van egy kis zavar nálad.
Szóval mikor volt az utolsó menstruációd első napja.
Mikor volt az ovud? És azt honnan tudod?
Nem azt irtam hogy azon vagyok,hanem hogy azon voltam amikor csinaltam a tesztet.
Január 10 volt az utolso mensi,28-29 lehetett a pete eres mert éreztem.
A 12.dpon nem feltétlen lehet pozitív a teszt. Az nem jelent semmit.
Miért nem tesztelsz újra?
Akkor kB a 15dpon vagy. Akkor már csinálhatsz tesztet. Valószínűleg kimutatja. Ha negatív és nem jön meg ismételje 2 nap múlva. Lehet, hogy 29 érezted a peteérést de lehet a tüszőrepedés csak 2 nappal később volt. Akkor még meg csak 13.dpon vagy.
Ebből kiindulva az előző teszt korai volt
Azt még kifelejtettem,hogy mensi elott mindig 4-5 nappal megduzzadnak es fajnak a melleim mar evek ota,a fájdalom most elmaradt csak duzzadtak illetve gorcsolgetek is pedig csak akkor szoktam mikor megjön 1-2 nap.
A derekam majd leszakad mar 2 napja.
Sziasztok.
Ha valaki még olvassa azóta sem jött meg,viszont 2 naponta teszteltem es negativak sajnos :(
A melleim nagyon be vannak duzzadva es fájnak,jövő héten megyek dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!